HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 55620 užívateľov

Hry > Cities XL > hodnotenie


Cities XL
78%

Moje hodnotenie - Cities XL





Recenzie - Cities XL

Hra se potýká s poporodními problémy, jako je například mírně zabugovaný interface. Jedním ze zklamání také pro mnohé bude, že zatím není obsažena veřejná doprava. Ale ta má přijít, včetně mini-datadisků zvaných GEMy, které přinesou do hry tycoon styl budování. Multiplayer je sice placený, ale i v sólo kampani dostanete bezvadný zážitek, jen bez on-line funkcí, obchodu a pár specialit. CitiesXL je zkrátka ultimátní budovatelská strategie a já osobně těch pár nedostatků oželel a bezvadně se bavil.


Užívateľské hodnotenia - Cities XL

93%Ampo
Hra je vo svojom žánri v kategórii nadpriemerné. Uchvátila ma nádherná grafika s možnosťou detailného priblíženie obrazu až na úroveň zeme, kedy sa môžete po vašom meste pohybovať akoby ste boli obyčajný chodca alebo auto. Realistické tiene, možnosť striedania dňa a noci, kedy krásne vidno, ako Slnko a mesiac prechádzajú po oblohe. Pravdaže všetku túto krásu si naplno užijete len pokiaľ máte nastavenú grafiku na maximum. To sa prirodzene nedá dosiahnuť na slabších strojoch, ale pokiaľ máte doma mašinu, užijete si grafiku hry naplno.

Samotná hra vôbec nie je až tak náročná na hranie, ako sa mi zo začiatku zdalo. Hráč si základné princípy osvojí v niekoľkých tutorialoch, a potom už ide všetko samo. Je krásne pozerať sa, ako sa z jednej cesty postupne vyvíja rozľahlé veľkomesto plné mrakodrapov. Páči sa mi tu aj možnosť vytvorenia liniek hromadnej dopravy, množstvo svetoznámych stavieb (Eiffelovka atď.), infraštruktúra dopravy, môžete sledovať jednolivých chodcov, autá a ich príbehy.

Skúšal som len single player, a bol veľmi chytľavý. Táto hra má totiž aj online mód, ktorý určite stojí za vyskúšanie. Jediné negatívum, ktoré som našiel, je fakt, že ma hra po pár dňoch začala trochu nudiť, napriek tomu, že som mal otvorených asi len 40% budov a iných funkcií. Asi som si nezvolil zrovna najlepšiu lokalitu pre moje mesto :)

0 Dobré Zlé
Dajme tomu no, hra si vyžaduje angličtinu na vyššej úrovni a tak isto aj skutočne obchodného ducha aby ste prišli na to, že kde sakra máte stále tie obrovské straty :D, ale inak mapa je dosť veľká a tak isto je tam aj celkom slušná ponuka stavieb. Koniec koncov, potešili ma aj tie bilboardy na MiniCooper alebo na Ford ktorých je v meste tak veľa ;)

0 Dobré Zlé
100%misor

100%msior2

100%simak





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |