HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 39172 užívateľov

Hry > Risen > hodnotenie


Risen
85%

Moje hodnotenie - Risen





Recenzie - Risen

Slušný příběh, velký a zajímavý svět, hrubé dialogy, povedený bojový systém, návrat ke kořenům série Gothic a hlavně bez chyb, to je Risen. Pokud vás bavil Gothic, zcela jistě vás bude bavit i nejnovější titul od Piranha Bytes. Navíc dělení frakcí na základě způsobu boje zajišťuje dostačnou motivaci pro opakované hraní, z čehož rezultuje mnoho desítek hodin hraní. Jako skalní fanoušek série nemohu volit jinak než devítku.
Gothic, pardon Risen, zaujme tých, ktorým imponujú premyslené úlohy, vychádzajúce predovšetkým z bohatých dialógov. K tomu príjmu neľahké boje, ako dobrú výzvu a holdujú si v detailnom vývoji a postupe , ktorý sa dotýka prakticky všetkého, čo hrdina robí, počínajúc varením a končiac mágiou. Ak ste sa v tom našli, určite si k nášmu výslednému hodnoteniu ešte niečo prihodíte.

Naopak Risen odradí akčnejších hráčov, ktorým tony textu polezú na nervy a deprimuje ich fakt, že ich dokáže ohroziť kdejaká veverička, ktorá vylezie z húštiny. V tejto hre sa nič nedá riešiť zbrklo, takže ak ste netrpezliví a hyperaktívni, nenájdete si k Risen vzťah a vaša subjektívna známka bude výrazne nižšia ako v recenzii. Menej nadšení budú aj hráči konzolovej verzie, ktorej tvorcovia zjavne venovali menej pozornosti ako produktu na PC a je to vidieť.


Užívateľské hodnotenia - Risen

Hra Risen sa im podarila hratelnosť velmi dobrá graficky sa mi to pači no preferujm the elder scrolls,boj: uderi su konbinovane pomocou tlačidiel na myši lepšie ako gothic.Obrana je slušna ked sa bojuje z jedným protivníkom no ak je superou viac neochrani vas cize nie to najhorsie a ani dokonale musite nepriatela dostat do uskych priestorou pribeh v celku pekný urcite tuto hru treba skusit patri k najlepsim vo svojom zanry.

+10 Dobré Zlé
Grafika je nádherná, príbeh je pútavý a hranie hry samotnej je zábavné. Súboje sú zvládnuté veľmi dobre, údery musíte načasovať a vedieť kedy sa treba brániť a kedy útočiť. Postupne sa učíte ďalšie druhy útokov, útoky zo strán, prerušenie útoku protivníka, prerazenie obrany... Pri silnejších protivníkoch je potrebne byť neustále v pohybe, či vhodne uskakovať pred útokmi. Aj zo samotného objavovania som mal veľkú radosť, nikdy neviete čo nájdete za najbližším kríkom, či truhlu plnú pokladov, vchod do opustenej bane plnej ghulov, vzácnu rastlinu potrebnú do alchýmie, alebo ogra, ktorý vás zabije na jednu ranu.

+5 Dobré Zlé
Risen je asi jedna s najlepsich RPG aku som hral. Pekne prostredie hry hratelnot dobra pribeh putavy ale boj proti viacerim protivnikom je trochu zlozity nie ako na Gothic III. V kazdom pripade je to hra ktora sa oplati hrat.



+4 Dobré Zlé
je fakt dobra najmä prostredie len je tam malo kuzel... na gothic 2 to nema
ale autori sa snazili ako vedeli.... bajny hrdina je späť.....

+3 Dobré Zlé
Velmo podarena hra...ci uz po grafickej abo hratelnej stranke, pribeh je chytlavy,boje prepracovanejsie, clovek sa musi viac posnazit aby daco vydobil :) ....pokial vas bavil gothic 1,2 a chcete grafiku na vacsej urovni s novymi vecami nevahajte a siahnite po nej ;)

+1 Dobré Zlé
Tato hra ma uplne dojala grafika je super, pribeh perfektne nadvezuje na seba, hw naroky su dobre, NPC a zvierata su super urobene a hlavne tam niesu zadne bugy, aspon ja som ziadne nenasiel a zato davam 100 % naj RPG aku som hral v roku 2010 zatial

0 Dobré Zlé
Skoda ze Piranha Bytes odysla od serie Gothic..ale nastastie neodisli od herneho priemyslu... Ich nova hra sa vola Risen a je to skoro rovnaka hra ako Gothic. Prvky su tam uplne rovnake,grafika tiez pekna,tiez neskutocne HW naroky ale aj dlha hracia doba. Risen sa lisi od Gothicu iba novym dejom,hlavnym hrdinom a prostredim. Tento krat sa ocitnete na ostrove a nie na uzemy obkolesenou barierov ako to bolo v pripade Gothicu.
Verdikt:
Slusny "klon" gothicu.
85%

0 Dobré Zlé
mno risen je celkom dobra jeto take ako gothic ale podla mna tam nieco chiba fakt nieco tam chiba grafika je super setko je tam super aj pribeh alee tie bojove systemy mohli tam bit niake triky ako napriklad god of war hovorim napriklad mnoo ale stale to neni 100% MNO ALE NEVADI ale dasa to hrat podla super hra

0 Dobré Zlé
Podla mojho nazoru vyborna hra,pekny dej,dobre graf. spracovanie...strasne ma to bavilo a vrelo odporucam.

0 Dobré Zlé
96%Simo
super hra grafika perfekt postava docela ujde ale su tam skreti to ja nwm ale som rad ze tam mame aj spolocnost.

0 Dobré Zlé
Táto hra je podľa mňa tým pravým nástupcom Gothica. Má všetko čo pôvodná herná séria obsahovala - kvalitný dej, dobre nahovorené dialógy, atď. Proste hra ktorú musíte mať.

0 Dobré Zlé
Risen je nástupca Gothicu. Zachováva prostredie chaosu, vojny i fantázie. Šikovne vymyslený bojový systém, staršia ale i tak dobrá grafika a výborný príbeh.

0 Dobré Zlé
Vyborne RPG jedno z najlepsich ake som hral. Musel som mu ale par bodov ubrat kvoli koncu hry. Titulky a dalej nic, ziadna moznost hrat dalej s vytvorenou postavou. Doslova "par minut" pred koncom hry najdete vyborne vybavenie (brnenie, prilba, meč, atd.) a vlastne ho uz nemate kedy pouzit. To je pre mna najvacsia chyba hry. Inak OK.

0 Dobré Zlé
Super hra myslím ,že lepšia ako Gothic III ale aj ten je super...
Risen má skvelú grafiku a super príbeh.Naj RPG aké som hral.

0 Dobré Zlé
Risen je RPG od tvorcov serie Gothic a je mu veľmi podobné.Hrá sa síce odohráva v inom prostredí s iným bez menným hrdinom a príbeh je úplne o niečom inom ale inač sa jedná čistý Gothic.Hra vás pohltí pekným prostredím a grafikov no štvať vás budú dlhé a nudné dialógy a výkendových hráčov dosť zložitá obtiažnosť jak ukolov tak súbojov.Príbeh vyzerá celkom zaujímavo škoda len že sa mi ho nepodarilo dokončiť.RPG systém je rovnaký ako pri Gothic čiže neustály nedostatok skúsenosti a peňazí na novú výbavu:( Vytknem ešte nedostatok voľnosti ako pri pohybe po dosť malom svete tak aj pri úkoloch a rozvoji postavy.Keď to tak zhrniem je to starý dobrý Gothic (trochu odkukaný a už nie taký dobrý) v novom šate a príbehu.

Výhody: Pekná grafika a prostredia,zaujmavý príbeh,rôzne protivníci,

Nevýhody: Málo voľnosti po všetkých stránkach,niekedy až prehnaná obtiažnosť

Dávam 85%.


0 Dobré Zlé
Risen je dobrý nástupca gothicu.Má dobrú grafiku ale dôležitý je príbeh.
Herné možnosti sú veľmi dobré ale vadilo mi že hra sa odohráva na malom ostrove.
Narozdiel od Gothic 3 to má malý svet ale veľmi dobre zaplnený.
Neraz sa mi stalo že som išiel k vodopádu a všimol si že sa tam dá ísť dovnútra.
Zhrnutie
+Príbeh,Nepriatelia,Grafika
-Mohlo to byt dlhšie,Skoro až na konci dostanete vynikajúcu zbroj,ktorú si iba málo užijete.

0 Dobré Zlé
paradna hra ktora pokracuje v slapajach gothica, gothic samotny patri medzi moje oblubene RPG serie, ale neda mi to proste niektore veci su ako vystrihnute z gothica, uz sme to raz mali, preco teraz nemat nieco nove a zaujimavejsie, prave preto -15 percent, a zaverecny boj mi prisiel ako nejake puzzle

0 Dobré Zlé
no hra sa mi pacila grafika dej atd. len musim podotknut kazde jedno zviera dokonca aj blby zakladny vlk ma lepsie komba ako vy -_- dalej questy typu prejdi sa cez polku mapy cestou hres ako pohan dokonci quest a trepaj sa nazad cez polku mapy to potesi furt aspon nejakeho kona abo patkana abo co nacom by sa dalo jazdit..aj auto by som bral a este jedno velmi velmi velke minus u mna je ze priser je tam habadej ale ludi...mne sa paci system zabijania ze odpadne a potom ho dorazite ako v gothicu napr. tuto to bolo nezazivne malo akcii s ludmi. a este daco jastery muzi maju asi odolnost voci vsetkemu na pol milione...a este ked sa na vas tak 8smi rozbehnu niekedy je obtiaznost ze rozum zastava prinej gothic 3 mal viac plusov u mna ale aj tak hru som si uzil ;)

0 Dobré Zlé
Risen je skvelá hra . Má v sebe to najlepšie z Gothica . Veľmi pekný svet [Tropický ostrov] . Skvelá grafika . Obrovské množstvo zbraní , kúziel , zbrojí a ostatných predmetov . Kopa zábavných úloh . Skvelý Príbeh . Nepriatelia sú rôzny ako napríklad divá zver , rôzne beštie , Jašterania a samozrejme aj ľudia . Lokácie sú spracované skvele a svet je veľmi živí . Stále sa deje niečo načo musíte rýchlo reagovať . Takto by malo vyzerať každé dobré RPG . Dávam tejto skvelej hre 95%.

0 Dobré Zlé
pre ludí ktorý sú milovníkmi dobrých RPG hier je táto hra ako stvorená , mne velmi pripomínala skyrim v istých veciach , čo robí hru originálnou sú určite jednotlivé boje , Risen neni RPG hra v ktorej hráte za supermana a vyzabíjate 100 nepriatelov naraz , treba tu taktizovať používať mágiu a podobne , dejovo je natm tiež super a tak sa teším na ďalšie pokračovanie

0 Dobré Zlé
Dobra hra ktora je podobna gothicu aj ked si myslim ze gothic ma lepsi pribeh je to hra ktora ma bavi.
+Pribeh
+Inventar
+Frakcie
+grafika


0 Dobré Zlé
Sory Risen ale máš hrozný, hrozný úvod, ktorý ma odradil od ďalšieho hrania. Možno v jeden teplý letný deň si padneme do oka a vezmem ťa dlhú túru, no pre súčasnosť zostaneme len známi z videnia...

0 Dobré Zlé
Risen mě nezkamal... Na příběhu jde vidět že jde o vysokou inspiraci u Gothicu (konec vlivu bohů apod.) což hře dodává úěkný nádech... Ve hře je úžasné stínování a grafika je také skvělá... Soubojový systém přípomíná pěkně původní Gothici a stejně tak i systém přidávání k frakcím apod. Prostě to nejlepší z G 1,2 s grafikou z G3 ... S mody které hru hází do povědomí Gothica ještě zážitek umocňují... Doporučuje 9/10 Ješťeřanů ;)

0 Dobré Zlé
právoplatný nástupca Gothicu 1,2,3, (4 - nepočítam odpad ) čo dodať viac.
škoda len ze ostrov je malý, ale za to rozmanitý.
Super

0 Dobré Zlé
Skvelý klon Gothicu. V skratke povedané. Skoro všetko je tu totiž identické, okrem nových lokácií, príbehu, postáv. Ak ste fanúšik série Gothic, určite neoľutujete! Špeciálna vďaka patrí autorom za vylepšenú optimalizáciu, než tomu bolo napr. v Gothic 3.

0 Dobré Zlé
Opravdu jedinečné RPG. Mohli jsme čekat jen úspěch když je tato hra od stejných výrobců jako série Gothic. Prostředí je temné a krásná grafika dodává hře skvělý závěrečný efekt. Je zde možnost se přidat ke dvoum frakcím. Každá frakce nabízí své výhody a své vlastní zbraně a nádherně udělané zbroje . Nejvíce mě zaujala monstra která jsou opravdu skvělá a občasi oobtížná. Lokací je v risen také velice hodně a v každé lokaci můžete nalézt poklad. Hlavní hrdina je skvěle ztvárněný.

Jediné mínus je mírně špatná optimalizace hry a občas nudný příběh.

90%

0 Dobré Zlé
Veľmi dobrá hra, hral som Gothic a toto je podobné.
+ príbeh, veľa questov
+ grafika a vzhľad predmetov
+ bojový systém
+ hudba a zvuky
+ ...
- každá hra má nejaký bug
Menší svet (oproti G3 to je miniatúra, je väčší ako G1), ale vďaka tomu to má silnú atmosféru.
Je tam veľa možností, a veľa RPG prvkov ( môžete kovať zbrane, dolovať rudu, šperkovať, variť elexíri...), niektoré questy majú viac možností splnenia (podľa toho za akú frakciu hráte).


0 Dobré Zlé
-: dabing, príbeh, menu, súboje pre nováčikov, postavy, animácie postáv, príbehové scénky, rozloha herného sveta, nemožnosť vytvoriť si vlastnú postavu, občas umelá inteligencia
+: hudba, herný svet, vylepšené súboje, vetvenie dialógov, atmosféra, úlohy, herná doba, efekty, zmeny počasia, obtiažnosť, kobky, rozvoj postavy, zbrane, nežné pohlavie, frakcie, ovládanie, inventár
Verdikt: Tretí diel série Gothic sa nevydaril a k tomu sa jej autori rozhádali s vydavateľom. História sa však opakuje a tak tú máme nový Gothic pod názvom Risen. Ako je zvykom, tak aj tu ste hrdinom bez mena a opäť začínate od nuly s obohraným príbehom o záchrane sveta. Grafická stránka hry neočarí, no ani neurazí. Treba pochváliť efekty počasia a predovšetkým prechádzky nočnou krajinou pri splne mesiaca. Dobrú atmosféru hry narúšajú nekvalitné príbehové scénky, toporné animácie postáv a dabing bez emócie. Nováčikovia môžu mať problémy s poňatím súbojov, no ostrieľaní hráči pôvodnej série budú ťažiť z jeho vylepšení. Strom rozvoja postavy je bohatý a skúsenostne body treba rozdeľovať s ohľadom na zvolený spôsob hry a frakciu, za ktorú hráte, pretože každá má svoje pre a proti. Celkovo Risen obsahuje veľmi málo noviniek a preto nie je revolúciou, ale skôr evolúciou skvelej hernej série. Je taktiež výzvou pre RPG hráčov a nostalgickým návratom ku koreňom série Gothic.

0 Dobré Zlé
Gothic 3,5. Grafika stejná - některé rostliny úplně stejné jako v G3. Šaty mágů také podle stejného střihu, ale těch podobností je tam tuna. Naštěstí ne tak dlouhé a fádní jako G3 a systém a ovládání soubojů poměrně vyladěný. Hra končila přesně v momentě, kdy už začínala pomalu nudit. Pasti v chrámech byly příjemným zpestřením, mohlo jich tam klidně být i víc, na úkor zástupů ještěráků. Teprve v závěrečných titulcích jsem si všiml, že Inkvizitora namluvil Andy "Glum" Serkis a Patty + pár dalších ženských postav Lena "Cersei Lannister" Headey. Dohráno v pohodě bez cheatů za bojovníka, s odstupem času dám určitě znovu, tentokrát za mága, abych zjistil, zda a jaký je to rozdíl, ale nebudu už tak důsledný při plnění úkolů a likvidaci fauny, protože to se časem fakt omrzí.

0 Dobré Zlé
Najlepší Gothic je Risen. V roku 2009 sme za sebou mali obdobie pokroku a obrody herného priemyslu. Tomu zodpovedali aj prísnejšie nároky hráčov a ich hodnotenia. Koncom roka 2018 môžem zodpovedne prehlásiť že Risen je plnotučné RPG s nádhernou grafikou, krásne upleteným príbehom, premysleným súbojovým systémom vyvolávajúcim závislosť a melancholickou atmosférou ostrova poslednej nádeje pre zvrat zániku. Klasická koncepcia Pirahna Bytes vyžaduje zanietenie hráča pre to aby si čokolvek v tejto hre vydobyl, zásluhy ale velkoryso odmeňuje a význam RPG plní na sto percent.

0 Dobré Zlé
Gothic is dead, long live the Risen. Vše špatné je k něčemu dobré. po polorozpadu tvůrců Gothicu, nám vznikly 2 dobré serie (vyjma G3). Risen se drží přesně toho díky čemu byl Gothic natolik jedinčný a dál v tom pokračuje.

+ grafika
+ prakticky žádná omezení na mapě
+ hratelnost a vše okolo ní

- snad jen kratší hrací doba a "malá" mapa

-1 Dobré Zlé
velmi dobra hra dobry nastupca uspensnej gothic serie ale aj tak sa viac tesim na gothic 4 celkom dobra grafika tu je ale aj pribeh sa mi paccil musim dat podla mna take hodnotenie ake som dal zasluzi si to

-1 Dobré Zlé
risen je naozaj podarena hra pyranha sa naozaj poucila od G3 ja som v tej hre ani bug nenasiel (asi tam su niake ale ja som si nevsimol) pribeh nazvezuje na G3 (no iba v tom ze zmizol vliv bohov) boje su dobre musite byt stale v strehu a nacasovat si utok inac by vas skolil aj diviak klasicke zlepsovanie postavy ako v G3 mne sa velmi pacila ta grafika ale podla mojho nazoru tam mohlo byt viacej ako jedno mesto aspon 5 lebo jedeo mesto klastor a bazina to je naozaj malo (pripomyna mi to G2 aj tam bolo iba jedno mesto a klastor )



-1 Dobré Zlé
... v celku príjemná hra, dá sa dobre pobaviť, sú v nej zaujímavé misie, hra má jednoduché ovládanie a slušnú grafiku ...

-1 Dobré Zlé
velmy dobra hra pekna grafika hratlenost svet a atd tesim sa ked to bude po cesky inac odporucam si to zadovazit super

-1 Dobré Zlé
tato hra mi strasne pripomina G3 ale autori si tentokrat dali naozaj zalezat nenasiel som tam ziadny buk grafika je ties krasna pocet zbrani je dostatocni s kuzlami sa naozaj pobavite a pribech je naozaj zaujmavi a je tam dost logickych hadanok len co ma na tejto hre dost nasralo bolo to ze je tam len jedno mesto plus tabor banditov a klastor inak tuto hru vsetky odporucam

-2 Dobré Zlé
90%Zzzz
V skutku zaujimava hra s dobrou hratelnostou aj grafikou davam jej 90% a to koli tomu z e zaver hry bol prilis lahky a niekedy som mal problem zabit viac nepriatelou naraz. Tesim sa na 2ku :P

-2 Dobré Zlé
Jednoznačne patrí medzi najlepšie RPG hry súčasnosti. Veľmi podobná Gothicu, niet divu, keďže ju tvorili pôvodní tvorcovia Gothic série a Gothic enginu, ale je jej vylepšená verzia. Takmer rozprávkové prostredie, zaujímavý príbeh s predvídateľným záverom, schopnosť brániť sa, dolovať, robiť si vlastné prstene a amulety, slušná AI a grafika, humorné achievmenty...odporúčam tým, ktorých fascinovala originalita Gothicu a rozvíjanie postavy v obrovskom svete.

-3 Dobré Zlé
po whitcherovy asi najlepsie rpg co som hral prepracovany dej a vyvoj sa mi velmi paci je len skoda ze hra nieje v plne ceskej verzii.
to som si myslel pokial som tu hru nedohral vsetko pokazil zaver aky som u ziadnej hry nezazil proste jedno velke sklamanie na koniec na konci bolo jedno velke nicotne NIC to pokazilo dojem z celej tejto hry a stahujem jej za to body z 90 na 80 BOHUZIAL

-3 Dobré Zlé
Hra Risen ma zaujala prijemnou grafikou a nadhernym prostredim.Hovorim hlavne o Vysokych zrazoch pri pobrezi,zrucaninach a hromade zelene v ktorej sa mimo chodnika lahko straca.Kedze som sa v nej zatial daleko nedostal neohodnotim ju velmi objektivne.Prekvapili ma nastrahy v chramoch,do ktorych sa casto chytim a tak isto system boja.S troskou rozumu a s dobrou taktikou sa da porazit nepriatel,ktory by ma za normalnych okolnosti usmrtil na 1-2 rany,a to aj viaceri na raz.Vyhradu k nemu mam len jednu a to krytie s obojrucnymi zbranami.Ked mi pri kryti rovno na cepel meca skoci nasrata krysa a zrani to mna nie ju a skoro nic s jej uderu nevykryjem trochu ma to zarazi.(niekedy aj doslova).Misie su zaujmave,dialogy dlhe a niekedy ich z nudy popreskakujem.To vsak neznamena ,ze je to nevyhoda.Rozumiet perfektne anglicky s radostou si ich vypocujem.Velmi ma sklamalo prepracovanie animacie ked ma po vstupe do oceanu zozere velky cerv a nasledne vypluje na plazi.No najvecie sklamanie je pre mna fakt ze nedokazem hrat na muslu,ked v inventari pise ze niektori to vedia.
RISEN je perfektna hra,ktora ma nake tie muchy.Je ich vsak malo a mna osobne bavi viac ako Gothic 3

-4 Dobré Zlé
85%HaH
Takže hra sa vydarila,no je tam dosť prvkov z adventúr(proste nebavilo ma riešiť questy tak,že prejdem cez škáru v stene,alebo strelím do vecičky pri bráne),a to je jediné, mi čo mi vadilo.Neprekvapilo ma,že hra je podobná hre Gothic, kedže Pyranha Bytes v minulosti pracovala aj na nej,a je len dobre že je to tak, inak by som to nehral. Dej v pohode,zaujal,trošku ma nudilo behať po tých kobkách,ale to bola len časť deja.Všetko podľa predstáv,aj starý Jack sa nám tam objavil :) Dostatočný počet zbraní a objektov všeobecne.O questy neni núdza,niektoré zaújímavé viac,niektoré menej.Musím dodať,že som to neprešiel bez použitia návodu(prvý krát asi niekde v tretej kapitole),už pre spomínané questy, ktoré sa riešili dosť neobvykle,no napriek tomu som sa do návodu pozrel len výnimočne.Teším sa na pokračovanie...


-4 Dobré Zlé
Risen sa dá hrať ale sú tam také úlohy pri ktorých treba svitky a ťažko sa hľadajú. Grafika je dobrá a hratelnosť je taká akurát.

-5 Dobré Zlé
Tato hra je onicom milujem RPG-cky ale toto ma dostalo no proste nuda pohyb postav, pribech, spracovanie, inteligencia, hratelnost setko toto je na p*** no grafika je celkom Good ale cakal som ovela lepsiu no proste setko zbabrali otflaknuta hra ale totalne skoda stahovat a to naozaj lutujem tich co si toto kupil !! Tich 5% je len za grafiku !! HROZNA HRA NEKUPUJTE NESTAHUJTE ket uz tak tak si zahrajte The Witcher 1 alebo 2 !!

-5 Dobré Zlé
Risen ..... zo začiatku som na ňu nadával že som stratil kopu času stahovaním .. ale postupne ma velmo chitila .... joj tie súboje sa mi páčia aj ked to je tažšie... Aj ked je tam vela nedostatkov fuu velmo sa mi lúbi nedávam velkú známku lebo stále jej niečo chýba .....

-6 Dobré Zlé
Grafika mohla byt lepsia ghrozni stereo tip je tam a ani ta mapa neni velmi velka boje uplne onicom 70 je az vela

-11 Dobré Zlé
velmi nudna hra, uz od zaciatku ked si pozirete spracovanie uvodneho videa je videt ze ide o velmi odflaknutu pracu. grafika sa k narokom na pc ani nepriblizuje. na rok 2009 by som predstavoval 100x krajsie spracovane postavy ako napr u divinity2 atd.. ked drzite zbran nemozte nic ziberat musite to stale odkladat je to pracne a trapne postavy a celkovy svet je robyeny akoby v roku 2000 naozaj velmi nizka uroven grafiky. inteligencia postav a priser fakt uboha cakaju na vas aj ked stojite len par krokov od nich je to tupe fakt. neodporucam kupovat vyhodene peniaze za odflaknutu na rychlo zbuchanu kopiju doterajsich rpg absolutne nic nove. ahhh tak no skoda.

-29 Dobré Zlé




100%muf16



84%Lyra











100%J0ZQ

100%simak






100%misor2




100%Tomy77





100%pabloy









| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |