HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 25030 užívateľov

Hry > Civilization 4: Beyond the Sword > hodnotenie


Civilization 4: Beyond the Sword
78%

Moje hodnotenie - Civilization 4: Beyond the Sword





Recenzie - Civilization 4: Beyond the Sword

Vynikající datadisk k vynikající hře. Nabízí rozšíření ve všech směrech a dělá z Civilization IV dobrého společníka minimálně na další rok, což je vzhledem k poloviční ceně výhodná investice. A pokud vás hra jako taková omrzí, stačí spustit nějaký z modů či scénářů a užívat si od začátku.
Civilization IV: Beyond The Sword je vydarenou expanziou, rozširuje obzory pôvodnej hry a prináša atraktívne doplnky a modifikácie, ktoré predstavujú extra porciu zábavy. Mrzieť môže snáď len to, že si nezahráte bez nainštalovanej pôvodnej hry, takže ak ste Civilizáciu pár mesiacov nehrali, musíte si spomenúť na miesto jej posledného odpočinku. Beyond The Sword je vítaným spestrením klasickej ťahovej stratégie a jasnou voľbou pre jej prívržencov.


Užívateľské hodnotenia - Civilization 4: Beyond the Sword

Civilizáciu ako sériu mám strašne rád jednotku som nehral avšak dvojku som hral a skysol u nej na strašne dlho trojka sa mi nepáčila absolutne a tak som sa vrátil k Alpha Centauri(hlavne vďaka debilnému nápadu spawnovania surovín závislého od toho ako odomykáte technológie čo bolo idiocké). Potom prišla štvorka...okrem faktu že to bola obsahovo hra úplne o ničom a aj technicky a hru zachraňovala komunita modifikáciami tak hlavným problémom bola nízka komplexnosť a arkádovost čiže jednoduchosť plus aj priemerný datadisk Warlords ktorý toho nepriniesol veľa(teraz v zátvorke dokončím iba to že najlepší diel je pre mňa 5ka i keď áno iba zo všetkými DLC ďalej Beyond the Earth je ok ale s datadiskom rising tide iba a 6ka je ok ale nie je to úplne 6ka a ten vizuál nič moc) a potom vyšli do štvorky datadisky coloniaztion a hlavne tento ktorý hru rozšíril pridal do nej komplexnosť a hlavne zábavu. A 90vé hodnotenia sa sypali jedna radosť. A súhlasím s tvrdením že toto je najlepší datadisk vôbec a najlepší datadisk v sérii civilizácia.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
100%Bramir

100%Foren

100%SABS

100%Neuer

100%Mike9


100%misor2

100%misor

100%simak

100%msior2


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |