HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 14497 užívateľov

Hry > Stronghold Legends > hodnotenie


Stronghold Legends
56%

Moje hodnotenie - Stronghold Legends





Recenzie - Stronghold Legends

Až se nechce věřit, jak na první pohled zajímavý nápad - zkombinovat staré legendy a zaběhnutý strategický model - může tak snadno pohořet. Mezi hlavní nedostatky patří špatně vybalancované jednotky, chyby v umělé inteligenci a lineární mise.
Titul Stronghold Legends bohužiaľ nesplnil očakávania. Zatiaľ čo tvorcovia série The Settlers (zdá sa) pochopili, že renomé hry zachránia návratom ku koreňom, autori nového Strongholdu tápajú na polceste medzi manažmentovou a akčne ladenou RTS. Výsledok je nepresvedčivý a lacný. Hru nezachráni ani implementácia fantasy prvkov. Ak chcete kvalitnú manažmentovku, skúste radšej niektorý diel Caesara, prípadne si zožeňte pôvodný Stronghold z roku 2001. Ak máte chuť na vydarené boje, hrajte Total War alebo Age of Empires III. Tento chabý pokus skúste len v prípade totálnej nudy. Zo Stronghold Legends legenda určite nebude.


Užívateľské hodnotenia - Stronghold Legends

v pohode hra aj ked mám len 1,2verziu vidí sa my na nej hrdinovia okrúhleho stola ktorím dali také isté mená aké máme aj v dejepise ale je to dosť nová hra a má slabú grafiku

+1 Dobré Zlé
Zaujímavá hra, ale narozdiel od Stronghold2 dosť ľahká a primitívna umelá inteligencia. Je už síce vylepšená, ale stále má tie isté piesne a čo je najväčšia škoda, stratil sa náhlad do niektorích hradov a do viež.

0 Dobré Zlé
Stronghold legneds je vcelku dobra hra +grafika +hrdinovia +atmosfera +pribeh +níske hw naroky +ide to na viste -nedokoncene cestiny(nejdu) -mohly dat viac ras -viac hraov v skimish(maximalne 4) -troha taske(zvyknete si) -dlho sa to stahuje :D

0 Dobré Zlé
Stronghold Legends určite nekráča v šľapajách predchodcu je vidno že je táto hra narýchlo spracovaná a polovica skopírovaná s dvojky. Aj keď strongholdy mám rád aj všetci moji kamoši ale Legends sa nejako nepodarilo aj keď tam máme rôzne kampane na spĺnanie. Ak ste fanúšik fantasy tak to skúste no po strongholde jedna,dva,crusader bude toto len slabá hra ktorá rýchlo omrzí. Áno kampane sú dobré ale nejako nenaplnené príbehom.

Plusy:
+V pohode grafické spracovanie
+Fantasy jednotky
+Voliteľnosť rasy

Mínusy:
-Hra vás rýchlo omrzí
-Menej budov ako v S2
-Narýchlo spracované

Známka: 3
Doporučenie: Ak ste naozaj veľky fanúšik strongholdu tak to skúste ostatný si na tom moc nezlíznu.



0 Dobré Zlé
Podľa mňa tieto DLC či čo to vlastne je nemajú význam, nie sú už také dobré a tak prepracované ako základná hra...

0 Dobré Zlé
Veľmi veľký pokrok vzad, teda táto "Legenda" by mala byť v inej sérii ako je táto. To tu nesedí, aj ako hra a špatí v sérii.

0 Dobré Zlé
Stronghold Legends nevnímam ako až taký veľký prešľap. TOP hrou série sa určite nestane ale má svoje čaro. Je to v podstate Stronghold 2 avšak s Mýtickými postavami (Draci, Vlkolaci, Démoni atd.) + novými hrdinami (Artuš, Merlin atd.) ktorý majú vlastné skilly.

Hra mala vraj pár bugov ale vo verzií 1.2 už asi nie sú (alebo som si to nevšimol)

Každopádne ma hra baví.

0 Dobré Zlé
+ten multiplayer dačo mal do seba a asi evidentne si našiel svojich fanúšikov ktorých ja nepoznám a ani nechcem

-grafika...
-audio
-level dizajn
-misie
-ich nezáživná náplň
-spraviť z toho fantasy...
-AI a bugy
-interface horší
-proste všetko
-celá kampaň jak je ešte doplním

Ak nepočítame Kingdoms(ku ktorému fakt neviem čo napísať) toto je najhorší Stronghold a diel ktorý jeho korene asi jednoznačne najviac znásilňuje.

0 Dobré Zlé
Vsetky Strongholdy su huste ale toho le hroza a ja sam mam radsej realne hry a nie drakov a ta inteligencia ako moj spoluziak Milan Peli

-3 Dobré Zlé








100%misor2


50%joey




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |