Mount & Blade: Warband | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21190
5455
5063
1438
1600
7336
6051
12939
1687

Online 4265 užívateľov

Mount & Blade: Warband


Žáner:Akčná, RPG, Strategická
Dátum vydania:30. Marec 2010
Stránky hry:www.mountandbladewarband.com
www.taleworlds.com
www.paradoxplaza.com/games/mount-blade-warband
Výrobca:Paradox Interactive, TaleWorlds
Kúpiť hru Mount & Blade: Warband
Kúpiť hru

Prvý avšak samostatne spustiteľný datadisk k hybridu stratégie a RPG. Jeho hlavnou devízou je možnosť sa na dobrodružstvo buď vypraviť sám alebo sa stať vládcom malého vojska a zapliesť sa do vysokej politickej hry s nepriateľským kráľovstvom. Pokiaľ si zvolíte tú druhú cestu, čakajú vás dlhé diplomatické jednania, podliezanie dôležitým lordom i rivalita na dvore. Ale v oboch prípadoch každopádne príde na stretnutie s novým nepriateľom, sultánom Sarranidom.

Pri dizajne jeho zeme sa autori voľne inšpirovali stredovekou arabskou kultúrou - na mape tým pádom pribudne niekoľko nových dedín a miest, ktoré sa môžete pokúsiť dobyť silou alebo si ich podmaniť cestou diplomacie. Veľkou novinkou v datadisku je tiež multiplayerové dobývanie miest až pre 64 hráčov, ktorí sa rozdelia na dva tímy. Obe vojská budú spadať pod velenie jedného kapitána, ktorý jediným tlačidlom vydá rozkaz na paľbu lukostrelcom alebo na prípravu dobyvateľských vozov.




Alternatívne názvy
Mount and Blade: Warband

HW požiadavky Mount & Blade: Warband
Minimálne požiadavky
  • Windows 2000 / ME / XP / Vista / 7
  • 2.1 Ghz CPU
  • 1 GB RAM
  • 900 MB HDD
  • 128 MB grafická karta
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9c
  • Internetové pripojenie pre multiplayer a online aktiváciu

Ďalšie videá »


Mount & Blade: Warband - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Tiscali Games70%
Zapálení fandové budou hru vynášet vysoko, já ovšem zůstanu při zemi. Ruku na srdce, kromě multiplayeru toho zase tolik moc nového nevidíme a přece jen by se slušelo pár věcí ve hře pro jednoho obměnit / vylepšit. Přesto je Warband povedeným datadiskem, jež ocení jak dřívější hráči série, tak naprostí nováčci, kteří tak nemusí shánět první díl a mohou zažívat svá první dobrodružství v Calradii díky tomuto přídavku. Plusem je i jeho nižší cena.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Daxi100%
ja si mislim ze je to viborna hra.hral som to us ked visla prva betaverzia multiplayeru ,bol som celi bes seba a teraz aj singlplayer no proste bomba!
Khamul95%
Akože zo začiatku sa mi zdala táto hra nič moc. Ale neskôr keď som sa naučil ovládanie tak poviem len WAU. Fakt super, nepoznám nič lepšie tohto žánru. Dal by som aj 100 ale ta grafika mno je síce pekná ale nieje to bomba :D. Spoločné útoky cca 10 lordov naraz na hrad, útoku velíte vy.. no proste bomba :o
cajo5595%
gecova hra ten multiplayer ma potesil ale ta grafika mohli dat lepsiu sak je uz rok 2010 :D :D :D ale nevadi JE TO VYBORNA HRA
Groon95%
Hurá, hurá, hurá, konečně hra dle mých přání, tyto skupinové útoky, taktické boje, historie a spustu dobrých bojů s velkými říšemi je přímo úžasné.
gcos98%
myslim ze zatial nepoznam lepsiu hru...je fakt vynikajuca.....cesky preklad ...vynikajuca grafika....hratelnost....a zrejme sa na konkurenciu bude dost dost dlho cakat....
kubo474795%
Výborna hra čakal som na nu a dočkal som sa. Staršie diely som nehral tak presne neviem čo sa tam zmenilo. Je to skvelá hra s množstvom funkcí ako dobýjať mesta a hrady, obchodovať, prepadávať dediny, ľudí vojská, môžete uzavrieť manželsvto a byť kráľ, môžete stavať rôzne podniky na výrobu rôznych surovín, budete mať vlastnú bandu a množstvo iných. Keď máte nejakú armádu musíte im aj zabezpečiť jedlo ale nejaké trvanlivé lebo čerstvé sa rýchlo pokazí to je veľké plus! Grafika je ešte zanedbaná ale zo screenov zo starších dielov je ešte horšia takže nemám čo dodať. Obsahuje aj rôzne úlohy ale Ai je slabá čiže to moc nepoteší. Kedže som nováčik na MaB W tak ma bojový systém moc neprekvapil ale keď som sa to naučil tak už som mal iný názor, taktiež máte rôzne kone, brnenia, zbrane atď... Jazda na koni je perfektná a hlavne multiplayer ten je výborný a je to hlavná stránka hry. Ak vás baví stredovek a meče tak to musíte mať.

+Grafika, Multiplayer, družina, královstvo, množstvo vecí, manželstvo, cena

- Ai, Grafika mohla byť lepšia
Ninja-Warior100%
mne sa to veľmi veľmi pači ten boj je veľmi dobrí grafika mi nevadí hra ma vela možnosti a atd...veľmi odporučam
Latin99%
exelentna hra...mal som kazdy a jeden patch a radim dajte si patch 1.110 AI je mudra ale ak si date nove AI sa zasekne na malom kamienku a vsetci urobia vlacik ...prosto zrusite nervy ale hra perfektna dlha hra vzdy nieco nove
iNublets100%
Hra,kterou jsem dokázal hrát dlouho bez přestání díky Kombinaci Strategie s RPG..geniální kombinace :)už očekávám M&B 2 ^^
Paulo0195%
hra je super,už jedniča-Mount & Blade mě zaujala tak neni nic co dodat a gfafika taky dobrý.Snad jen potomci po nějaké době by mohly běhat po hradě.
simon345290%
no takže M&B:W je hra kde hráte s pohladu tretej osoby a je mixom strategie a RPG ma síce zastaralú grafiku a nemá žiadny dani príbeh ale to ani tak nevadí lebo dobývanie hradov so skupinou žoldnierov svami na čele všetko vinahradý na začiatku mate mapu na ktorej je 6 frakcií je len na vás ku ktorej sa pridate a či sa vôbec k niakej pridáte lebo si môžete založiť aj vlastnú frakciu ale ať rozhodnete hoci ako tak mate za úlohu dobiť všetky hrady a mestá a stat sa králom Calradi.
Greeny85%
Mount and Blade Warband je výborná hra ktorá stojí za to si ju aspoň zahrať. Samotná hrá vás pobaví tak na týždeň tak vtedy prídu na rad módy. Ja som si nainštaloval mód Anno Domini 1257 a všetkým ho odporúčam aj keď není moc historicky správny oproti nemu sa Calradia zdá byť poriadne malá a s oveľa menšími možnosťami. Úloh tam mohli dať viac. Grafika je náhodou dobrá pretože si môžu zahrať aj hráči s horšími počítačmi. Hudba mi vôbec nevadí lebo keď ma omrzela pridal som tam svoju vlastnú. Ľudia túto hru určite kúpte. Stojí zato a ešte má dokonca aj fajnový multiplayer samozrejme sú tu aj mínusy lebo hra je nesmierne stereotypná (len bojovanie a pobehovanie atď.) ale pritom dosť pobaví!
Parm1100%
Hra, která se vymyká všem žánrům. Propojení rpg, kdy postava má velké možnosti v přerozdělování bodů a parádní středověké akce, ať už při bitvách na bojištích, tak hlavně při dobývání a obraně hradů.
Slavigrom95%
Genialna hra pri ktorej sa naozaj oplati zabiť čas. Ak niekto hlada obchodovanie ,diplomaciu aj urputne boje v jednej hre našiel spravne miesto. Určite sa oplati investovať do tejto hry a tak sa odvdačit autorom hry.
Jedina záporna stranky hry je zvlaštna grafika a po určitom stravenom čase stale tie iste možnosti v diplomacií...
Spirit46885%
Mount and Blade je hra na dlhé spršané dni keď sa nudíte. Grafika mohla biť o čosi lepšia. Hra ma zo začiatku moc nebavila ale ako dni v Caldari pribúdali stúpala aj zábava . Bitky boli skvelé . V hre je obrovský počet dobových zbraní a zbrojí . Čo sa mi nepáčilo bolo obliehanie hradov . Mali ste buď vežu alebo rebrík a to bolo všetko . Chýbalo my tam nejaké to baranidlo alebo katapult . V bitkách nemohli umierať lordi . A bolo bi pekné keby bolo v jednej bitke aspoň 500 vojakov a nie 80 na jednej strane a 80 na druhej a po smrti tých osemdesiatich vojakov sa zjavili ďalší . Tiež my chýbali nejaké tie rozkazy na formácie . Ale veľkým plusom hry je možnosť si ľahko pridať nejaký ten mód do hry . Dávam 85% .


všetky (54) »

Súvisiace hry Mount & Blade II: Bannerlord
Mount & Blade: Warband - Viking Conquest
Mount & Blade: Warband - Napoleonic Wars
Mount & Blade Collection
Mount & Blade: With Fire and Sword
Mount & Blade: Warband - Free DLC
Mount & Blade: Fire and Sword
Mount & Blade

Diskusia o hre Mount & Blade: Warband Pridať príspevok
20.06.2016 14:55 - Vie niekto o nejakom móde s českým prekladom?
06.06.2016 20:46 - Čau lidi, chcete objevit fakt hodně módů, vždy s ...
27.03.2016 13:18 - mount and blade warband 1.113
27.03.2016 13:18 - caute lidi nevite kde stahout patch na plnou verzi 1.113 ? diky
12.01.2016 18:08 - ja momentálne hrám prophesy of pendor :D a tú prvú vetu si...
...
Zobraziť všetky príspevky (448) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |