HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21201
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 11048 užívateľov

Užívateľ > jb1101 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Ak by sa dalo dal by som tejto hre aj 200% ale dávam rovnú stovku :)). Je to najlepšia budovateľská stratégia akú som kedy hral a na druhé miesto zaradujem Settlers. Toto jednoznačne u mňa vyhráva. Grafika, misie no jednoducho všetko je geniálne. No ale budem si musieť kúpiť origošku lebo mi to blbne :(. Grafiku síce vypeckujem na plné obrátky 1440x900, všetko na maximum aj vyhladzovanie na 8x no mám čierny terén a to sa tak nedá hrať. Origoška to spraví lebo to sú tie cracky. Neznášam ich.
Koho teraz urazím tak sorry no každý má vlastný názor no túto hru som očakával a urobil som veľmi dobre že som si ju nekúpil. Pri filme som nedýchal a manželka sa ma každú chvíľu pýtala či aj dýcham. Film vo všetkom geniálny priam fenomenálny ... hra podľa mňa ako ju uvádzali tak pre mňa prepadák ... hral som ju asi hodinu no vôbec ma nechytili ... iba grafika sa mi páčila a svet no čakal som úplne niečo iné ... tak bol som viac menej sklamaný a ľudia čo dávali 100% prepáčte toto je môj názor. Tak sa na mňa nehnevajte. Ďakujem.
Tak sa mi to dostalo do rúk a musím povedať že ma to vôbec nesklamalo tak ako som čakal ... je to veľmi dobrá hra ... hned ma to chytilo a to všetkým ... prepracovanosťou a aj dejom a hlavne grafikou ... je to geniálne ... niekedy keď behám len tak niekam alebo niečo riešim tak najradšej by som sa stále mlátil lebo to je úplne prepracované ... u mňa 200%
Tak túto hru som si najprv stiahol či ma nejako osloví lebo ešte nikdy pred tým som nehral žiaden Battlefield ale kvôli tej približujúcej sa reálnej grafike som si to stiahol a spustil a veľké sklamanie ... akurát tak som videl nožík a pohľad dohora teda doblba ... Neváhal som a kúpil som si túto hru a neľutujem ... je to super hra a to som si myslel že séria CoD je super ... no bohužial som sa mýlil táto hra to len potvrdzuje ... je to geniálne či už po grafickej stránke ako i hrateľnosti ... no a o tom zničiteľnom prostredí ani nehovorím prvá hra kde sa dá rozstrielať takmer všetko normálne sa v tom vyžívam a hlavne s tankom :DDDDD ... u mňa zabodovala táto hra viac ako som čakal. No najprv dokončím SP a potom šupnem na MP
Hodnotenie dávam preto lebo ma to vôbec nezaujalo .... jedine ak graficky je to pekné ale vôbec to nie je hra pri ktorej by som mal nejaký herný zážitok.
Samozrejme ako správny fanúšik Call of Duty som si ani tento diel nenechal ujsť no iba v jednej veci ma táto hra ani nie sklamala ale zmiatla ... a to je to preskakovanie z jednej časti zeme do inej ... trošku som bol pri tom zmätený a preto ten 1 bodík dole ale ináč čo sa týka hry bola perfektná a hrateľnosť a grafika super ...
táto hra u mňa získava hodnotenie právom a to jednoducho všetkým a preto som si kúpil aj originálku ... 1% stráca HW náročnosťou ale ináč je to premakaná hra
Znovu sa pripájam k dalším priaznivcom tejto hry je to geniálna hra no moc som si ju neužil ale tiež odporúčam a znovu 2% pre grafiku moc náročná
Hra je úplne super vo všetkých oblastiach ... preto dávam takéto hodnotenie 1% som nedal kvôli tomu ..... tí protivníci by mali byť inteligentnejší :)
táto hra u mňa získava 100% všetkým hratelnosťou, grafikou, príbehom proste všetkým. Žiadne problémy nemám ani s vyhadzovaním po nejakom čase hrania ani s chybou grafiky jednoducho ide ako po masle a jednoznačne zatiaľ najlepšia hra čo som hral.
Kupil som si tuto hru ako oddychovku a predbehla ocakavania. Som stara generacia a tato hra je skor pre deti ale ako pisem ako oddychovka je to proste super. Krasna grafika, jednoduche hadanky, ktore su neskor nerocnejsie ale nie tak, ze by trebalo lamat hlavu. Za mna 95%, chybajuce percenta by som vytkol len Al postavam ale urctie doporucujem.
Hra na ktorú nikdy nezabudnem ... stále sa k nej vraciam a čo sa týka grafiky a hratelnosti v tej dobe kedy sa vyrobila no a mal som ju v tedy problém rozbehnúť na plných detailoch ... myslím si že ani GTA v tej dobé nemalo na túto hru no a to isté očakávam aj od pokračovania dúfam že ma nesklame.
Tak musím povedať, že ako som hral prvý Mass Effect mal som pochybnosti že dvojka u mňa uspeje ... musím povedať že zatiaľ najlepšia hra akú mám na pc ... hrám to na najvyšších detailoch aké tam môžem nastaviť ... 1440x900 ... všetko na vysoké detaily ... vyhladzovanie 8x aj antianalyzing 8x kartu mám s podporou DX11 ale neviem či táto hra mi ide na DX11 ale aspoň na DX10 no je to pecka ... je to ako počítačový film ... všetko na tejto hre ma upútalo ... žiadne nedostatky ... dávam 300%
toto radsej hodnotit ani nebudem, este ze to mam zadarmo cez uplay+, takze len naistalovane, odohrane 10 minut a hned odinstalovane :-D uz mi to pripada ako keby nemali vyvojari co vymyslat a ponuknut tak pustia von takuto vec
takže ak sa mám vyjadriť o tejto hre tak je to u mňa úplný prepadák ... nie je to žiadny vážny konkurent GTA IV. Grafika sa nechytá a hratelnosť čo sa týka u automobilov je otrasná. to jedno percento som hodnotil iba pästné súboje ... to je všetko z hry čo sa mi páčilo ináč nič.
dal by som aj vyššie hodnotenie ale bohužial nemôžem, jednoducho na také množstvo áut mi tam chýba Porsche ale ináč je to bomba hra. 1% u mňa stráca aj tým že sú tam ako vždy tie isté otrepané značky áut. Všetko na tej hre je super. Zbytočne to tu vypisovať treba si zahrať.
AK by som mohol dám tejto hre 200% no nedá sa ... nie je to žiadne kópia Diabla ako každý píše iba žáner RPG ... no neviem ako dopadne Diablo 3 veľmi dlho sa dokončieva a pripravuje a vždy takáto hra je prepadák ale zatiaľ je táto hra u mňa veľké NUMERO UNO medzi RPG a to všetkým :)
Asi tejto hre nemám čo vytknúť pretože som čakal úplne inú hru a skutočne ma prekvapila ... ako graficky tak aj hratelnosťou ... je to No.1 a kľudne by som ju dal ako hru roka 2013. Animácie sú super a ani neotravujú ... upgradovanie zbraní je vychytané tak ako aj hladanie tých súčiastok na vylepšovanie a aj vylepšovanie postavy ... no jedine dlžku hry by som vytkol ale ináč dávam jednoznačne 100% Recenzie nejakej redakcie nie sú podstatné ide o hráčov a ako ja čo som mal každú jednú TombRaiderovku od začiatku tak toto je jednoznačne nový rozmer a nový začiatok pre túto hru.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |