HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21206
5455
5063
1438
1600
7336
6055
12956
1687

Online 23221 užívateľov

Užívateľ > atigamesbestlp > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Assassin's Creed je jednoducho nádherná hra, ktorú si jednoducho musíte vyskúšať.. Úžasný príbeh, veľa možností, prepracovaná grafika, nádherné prostredie.. Pre mňa najlepšia hra a svoj názor nikdy nezmením!
super hra skvelí príbeh a zbrane hra má dobré ovládanie grafika je na pekné
urovni misie sú naozaj podarené je tam aj veľa vedľajších misií no čo
dodať assassins creed 2 je naozaj podarená hra.
Far Cry je naozaj dobrá hra, ktorá je možná aj bezkonkurenčná (vo svojej dobe). Niekoho môžu štvať niekedy až otravní mutanti, ale aj napriek tomu Far Cry prináša zábavu, napätie a mnoho ďalšieho, čo naozaj stojí za vyskúšanie
fajnova hra aj s tou grafikou vsetko je tam super len skoda zo su tam nie sú mutanti ako v jednotke ale ako inak ma bavi ta hra aj dobry daj to ma aj to prostredie coooooooooooool hra.
to je hra tomuto sa hovorí hra!Grafika super všetko super najlepšie daj toto by som odporučil každému kto ma rád hry far cry!Oplatí sa kúpiť!
Perfektná hra ľan škoda, že je tak krátka ale inak super je :) Perfektné autá, zbrane, daj ... Ale hodnotím ju na 100%
Po 24 hodinách hrania ma veľmi baví som za túto hru rád. Samozrejme má nejaké muchy, ale to má každá hra a nikto mi nehovorte, že nie je hra bez bugov
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stále nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerať hry skvela praca dobre to je urobené keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super.


úžasná hra, skvelý príbeh, super grafika :) crafting trochu jednoduchý a čo sa týka svetu mohli ho trošku urobiť rozšírenejšie, niekedy to bolo o nude vracať sa na miesta kde si už bol :) hra prejdená aj z hrobkami a tajomstvami do 20 hodín : )
Celkovo je Shadow of Tomb Raider je veľmi kvalitná hra, síce inak namixovaná ako predošlá, ale veľmi pekne zameraná na podstatu Tomb Raidera a teda lezenie, objavovanie riešení hrobiek a tentoraz už menej na počet mŕtvol. Síce akciu úplne nevynechali, ale je ho menej a je to lepšie vyvážené. Celé je to pre Laru veľmi dobrý posun vpred k skutočnému Tomb Raiderovi. Ako v hernej stránke, tak aj vo vývoji ho postavy. Možno škoda príliš prímého začiatku, alebo nedotiahnutých akčných prvkov, ale inak, Eidos Montreal hrou potvrdil, že majú na to pokračovať značke.
Super hra, fanúšikovia žánru by nemali váhať a hru kúpiť. Kvalitná hra, ktorá sa podľa môjho názoru veľmi podarila.


skvela hra celkom iné ako predchádzajúce diely ale najlepšie podľa mňa páči sa mi to a baví ma to je to skvele odvedená práca
Až zbytočne zahodený potenciál, ktorý vychádzal z dobrého nápadu. A to ešte neriešim veľké množstvo bugov a zlú optimalizáciu.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |