HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 39589 užívateľov

Návody > Batman: Arkham Origins


Zobrazení:35519
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

Hlavné úlohy


1. Väzenie Blackgate

Na štedrý deň ste zachytili správu, že Čierna Maska obsadil časť väzenia Blackgate, takže tam ihneď vyrážate. Podlezte (Ľctrl) bránu a prejdite chodbou. Tam napadne darebák správcu Josepha. Keď sa objavíte, pokúsi sa vás udrieť darebák, tak len použite protiúder (pravé tlačidlo myši) na neho a potom aj na správcu, ktorý sa vás pokúsil napadnúť. Zachránený správca prizná, že sa mu vyhrážali, tak ich do väzenia vpustil on.
Prejdite dverami do Bloku A, zíďte dole schodmi a za mrežami porazte troch nepriateľov. Jeden z nich je stále pri vedomí, tak ho vypočujte (pravé tlačidlo myši), aby ste zistili, že Maska smeruje do popravčej komory. Prejdite dverami na chodbu, kde uvidíte špehovacieho drona. V chodbe porazte ďalšiu trojicu a hákom sa vyhákujte nad zamknuté dvere.
Na druhej strane zoskočte a prejdite dverami do chodby, kde vás napadne obrnený nepriateľ. Môžete vykrývať jeho údery, ale nie ho priamo napadnúť bežnými údermi. Použite preto útok plášťa (prostredné tlačidlo myši) a keď ho ochromíte, tak ho napadnite bežnými údermi. Vyhákujte sa na konci chodby a pokračujte ďalej.
Použite v miestnosti detektívny mód (X), uvidíte nepriateľov za dverami a aj sa vám zvýrazní tlačidlo pre dvere. Hoďte doň batarang, aby ste tlačidlom pootvorili dvere. Šuchnite sa popod ne (rozbeh a ľctrl). Pobite tam pár nepriateľov, ktorí zavreli do cely reportérku Vicki Valeovú a jej štáb.

Batarangom otvorte dvere výťahu a za nimi na zem nastriekajte výbušný gél, odstúpte a odpáľte ho. Uvoľníte dieru v zemi, ktorou prejdite. Naľavo pri vás odsuňte kryt ventilačky (medzerník) a prelezte ňou. Dopadnete medzi štyroch nepriateľov, ktorých vyraďte. Vojdite do cely Kalendárnika a vystreľte hák na mriežku ventilačky v stene a vytrhnite ju. Prelezte ventilačkou a v chodbe za ňou nastriekajte na popukanú stenu výbušný gél a odpáľte ho, čo zničí stenu a vyradí aj nepriateľa za ňou. Získavate charakterovú trofej Mobster.
Prejdite dverami a ďalšie si otvorte rýchlym vyhodením dvoch batarangov na dve tlačidlá. Na ošetrovni za dverami vytrhnite hákom mriežku, vlezte do ventilačky a na konci spoza skla uvidíte, ako Maska popraví v plynovej komore komisára Loeba, ktorý ako zistíte, bral úplatky od Masky. Keď odídu, prerazte skokom puknuté sklo a prejdite dverami.

Na konci chodby nájdete rozbitého drona, z ktorého si vezmete pamäťovú kartu. Hákom sa vyhákujte hore a vylezte ešte dvoma rebríkmi. Maska utečie, ale zostane tu Killer Croc. Na priame útoky je silný, tak ho najprv omráčte plášťom a potom do neho udierajte. Keď mu odoberiete štvrtinu života, vezme palivovú nádrž, aby ju po vás hodil. Zasiahnite ju batarangom, aby vybuchla a ublížila jemu. Toto len opakujte, omráčte ho plášťom, doudierajte a keď vezme nádrž, zasiahnite ju batarangom. Na sťaženie mu prídu dvakrát posily. Týmto spôsobom ho dorazte. Za jeho porážku získavate aj charakterovú trofej Killer Croc.

Profily: Batman, Bruce Wayne, Alfred, Black Mask (začiatok hry); Správca Martin Joseph Komisár Gillian Loeb (po stretnutí Josepha); Vicki Valeová (pri narazení na ňu v cele); Calendar Man (keď narazíte na Loeba).
Trofeje: Batman (automaticky); Mobster (porazením nepriateľov cestou k plynovej komore); Killer Croc (porazením Croca).



2. Batjaskyňa

Automaticky sa presúvate do svojej jaskyne. Za prvú úlohu ste získali aj bod na pridelenie do schopností a výbavy. Zo začiatku odporúčam silnejšie brnenie, to sa hodí vo všetkých dieloch, keďže bojom sa hráč nevyhne, aj keby chcel postupovať potichu. Po pár posilneniach proti úderom je dobré pridať odolnosť proti strelným zbraniam, ktoré sú zo začiatku raritné, ale neskôr ich má dosť nepriateľov.
Choďte k počítaču a použite ho, aby ste si prezreli záznam zo špionážneho drona. Uvidíte, že Maska vyhlásil na vás lov a najal osem super darebákov, aby sa o vás postarali. Teda už len sedem, jedným z nich bol Croc.
Po prezretí môžete osloviť Alfréda a získate charakterovú trofej Alfred. Máte prístupné aj trénovanie. Zatiaľ len dva programy, ale časom ich bude viac. Wayne odkukal časť X-Menovskej technológie Danger Room a vyvoláva si virtuálnych nepriateľov, na ktorých môžete trénovať svoje schopnosti. Nad počítačom si môžete malým panelom vyvolať svoj kostým a keď ich budete mať viac, tu si ich môžete meniť.
Domnievate sa, že jediný, kto by mohol mať takúto špionážnu technológiu, je Penguin, takže ho máte nájsť. Keď ste pripravený odísť, aktivujte svoj stíhač. Sprístupní sa vám mapa mesta s rýchlymi bodmi, kam sa môžete stíhačom odviezť a tak vyrazte do časti The Bowery.

Profily: Killer Croc; Firefly; Copperhead; Deathstroke; Electrocutioner; Shiva; Bane; Deadshot.
Trofeje: Alfred (oslovte ho po použití počítača).



3. Dve veže

V navádzacej veži v oblasti Coventry je rušička, takže ste pristáli rovno pri veži, aby ste ju zase spojazdnili pre svoje potreby. Prejdite dverami do miestnosti s nepriateľmi, ktorí na vás rovno mieria. Použite dymovnicu, aby ste zakryli svoj ústup a vyhákujte sa pod strop. Nepriateľ na konci chodby má nepriateľa, tak sa prehákujte cez chodbu po výčnelkoch až nad neho a vyraďte darebáka pod vami jedným ťahom.
Prejdite ventilačkou pri zemi a na konci stojí darebák za mriežkou, tak ho tiež vyraďte jedným ťahom. Prejdite z miestnosti ďalšou ventilačkou a za drevenou stenou je tretí darebák. Spoza steny ho vyraďte jedným ťahom. Vyhákujte sa hore pod zábradlie terasy a keď bude nad vami darebák, tak ho zhoďte. Takto ste absolvovali lekciu o tichých postupoch.
Vojdite do riadiacej veže a pri bezpečnostnom zámku spustite detektívny mód (X). Najprv oskenujte telo na zemi, potom oskenujte stenu, do ktorej ho odhodil výbuch a uvidíte krátku rekonštrukciu činu. Potom oskenujte bezpečnostnú zámku. Niekto tam nastražil výbušninu, aby zabil opravára, ktorý sem prišiel vysielač opraviť. Odstráňte mriežku ventilácie a oskenujte bezpečnostnú kartu vo ventilačke. Tým ste ukončili vyšetrovanie tohto zločinu (Coventry Tower Deathtrap).
Vyberte si z vašej výbavy dekodér a hacknite bezpečnostnú zámku. Len rotujte písmená (A, D, myška) rovnako ako v predošlých hrách a so správnym heslom zámku odomknete. Za dverami vylezte hore rebríkom, otvorte kovové dvere a za nimi hacknite ovládanie veže.
Ozve sa vám Enigma, ktorý stojí za sabotážou všetkých vysielačov v meste. Hacknite vysielač, čím ho opravíte a máte k dispozícii mapku oblasti, rýchly bod cestovania a aj zobrazené sieťové relé Enigmu, ktoré môžete ničiť. Susednými dverami, ktoré sa záhadne odomkli potom vyjdite z veže.

Choďte na miesto, kde sa majú objaviť Penguinovi ľudia. Na mieste sa automaticky vyhákujete hore a v scénke uvidíte stretnutie jeho ľudí s kupcami zbraní. Skočte dole a zmláťte ich a toho, čo zostane pri vedomí, vypočujte. Vezmete mu mobil a pokúsite sa ho hacknúť, no aj v tejto oblasti je rušený vysielač, tak ho choďte aktivovať. Získavate charakterovú trofej Gotham Criminals.

Prejdite k vysielaču v časti Bowery. Pri vstupe do veže použite diaľkovo ovládaný Batarang. Prehoďte ho zelektrizovanou dierou v mrežiach a trafte ním potom poistky vzadu na stene. Už len prejdite dverami a hacknite ovládanie veže.

Profily: Enigma (po aktivovaní prvej veže).
Trofeje: Gotham Criminals (po potyčke s Tučniakovými ľuďmi).



4. Penguinova loď

Teraz musíte nájsť dve skupiny Penguinových mužov. Prvá skupina je v Amusment Mile a druhá v Industrial District. Len proste príďte na obe miesta, porazte skupinu nepriateľov a použite počítač, ktorý tam majú a vyhľadajte signál Penguina. Keď nájdete signál z oboch počítačov, zistíte, že je na lodi Posledná ponuka.
Choďte teda na loď. Na veži a oproti poniže kabín sú dvaja ostreľovači. Stačí k nim priletieť odzadu a potichu ich vyradíte. Stráže dole môžete vyradiť tiež ľahko. Prikradnite sa a na ľavej strane vyraďte darebáka, keď pôjde poza tank. Potom vyraďte toho, čo stojí na mostíku spájajúcom obe strany paluby. Preleťte na druhú stranu paluby a vyraďte potichu oboch na tejto strane. Na opačnej strane zostal jeden, tak sa ho zbavte. Dvom pri dverách poniže môžete hodiť dymovnicu a tiež ich dostať nenápadne.

Prejdite dverami a porazte dvojicu s nožmi, ktorá tu stráži. Pokračujte ďalej a pôjdete okolo drona, akého ste videli aj vo väznici, tak ho preskúmajte, čo vás uistí, že pátrate správne. Prejdite dverami na palubu 1 a do zničenej miestnosti, kde len skočte na potrubie a prejdite po ňom na opačnú stranu. Zleťte do miestnosti s pár nepriateľmi a porazte ich.
Hákom si pritiahnite plť a naskočte na ňu. Na plti sa priťahujte hákom k úchytom v stenách, aby ste sa dostali cez zatopenú časť. Na konci hákom strhnite časť nad vami, ktorá sa zrúti a vy sa môžete vyhákovať priamo hore.
Prejdite do strojovne k aréne, no je zamknutá. Tak choďte doprava a pozor na unikajúcu paru. Vyhákujte sa hore, prejdite po ochodze, kde na troch miestach uniká para, tak si len počkajte, vylezte vyššie a hákom otvorte kryt v stene. Prelezte šachtou za ním a vleziete do arény. Najprv sa vám postaví Electrocutioner. Je to len taký vtípek, skočte na neho a hneď ho zložíte.

Potom porazte skupinu bežných nepriateľov, ktorí vpadnú do arény a posledného vypočujte ohľadne Penguina. Prejdite dverami a povyše ďalšími do susednej časti. Tam sú dvere zablokované, tak skočte dole na palubu 4 a choďte rovno (preskočiť, podliezť, vyliezť). Na konci rozbite stenu z ľadu a vyhákujte sa hore. Skočte na žltú, pásikavú rímsu, prerúčkujte po nej doprava až na koniec a vyhákujte sa z nej vyššie. Vyhákujte sa hore k dvojici darebákov. Jedného môžete rovno zhodiť, druhého dorazte.
Prejdite dverami, porazte trojicu darebákov, prejdite druhými dverami a hákom strhnite časť stropu. Vyhákuje sa hore a naľavo prejdite ventilačkou. Prejdite reštauráciou do haly, kde je trojica nepriateľov. Toho so zbraňou môžete dostať potichu a dvojitým vyradením aj dvojicu. Dvere ďalej sú zamknuté. Choďte do ventilačky napravo od dverí a za ňou hacknite panel, čo otvorí dvere. Vráťte sa do miestnosti, porazte nepriateľov, za dverami si privolajte výťah a vyvezte sa hore.

Hore narazíte na Tracey. Keď vás napadne, len vykryte jej úder a zbavíte sa jej. Získavate charakterovú trofej Tracey. Hacknite počítač, na ktorom Tracey robila a otvoríte si prechody ďalej. Vyskočte do haly oknom, aby ste si skrátili cestu a prejdite dverami do divadla.
Porazte skupinu nepriateľov, získavate charakterovú trofej Penguin´s Enforcer. Na začiatku divadla si môžete prezrieť loď vo vitríne a vypočuť si k nej komentár. Vo veľkej hale máte potom pár ozbrojených nepriateľov. Máte tu chrliče na stenách, dole dosť vitrín a aj šachty v podlahe, takže si môžete trénovať tichý postup a dostať ich nenápadne jedného po druhom. Keď ich napadnete, jeden z nich vezme aj rukojemníka, ale bude pod chrličom, tak ho z hora v pohode vyradíte.
Po boji oslovte ochrankára, ktorý vám povie, že robí pre Alberta Falconeho, ktorého Penguin zajal. Prejdite dverami do miestnosti, kde Penguin chce donútiť Alberta, aby presvedčil svojho otca nech mu prenechá obchod so zbraňami. Získavate charakterovú trofej Alberto Falcone. Porazte pár darebákov a v scénke automaticky vypočujete Penguina.

Váš rozhovor preruší Deathstroke. Súboj nevyžaduje nejaké špeciálne finty, len pozornosť. Útočte na neho zblízka, on vykrýva vaše rany a keď zaútočí, vy zas rýchlo stlačte pre vykrytie protiúder. Ak presne vykryjete jeho údery, tak ho zasiahnete. Je to ale potvora a má silné útoky a občas sa ťažko vykrývajú. Môžete hrať opatrne a proste mu dať jeden dva zásahy a uskočiť. Tiež si môžete pomôcť hákom, pritiahnuť ho, vraziť mu a odskočiť. Alebo len postávajte, kým nezaútočí sám, prvý úder sa vykrýva ľahšie, takže ho vykryte, dajte mu zásah a odskočte. Takto mu veľa neublížite, ale udržujete si aj svoje zdravie.
Po istej dávke zásahov na vás hodí dymovnicu a skočí na vás so sériou útokov. Tu len stláčajte dookola stále protiúder, aby ste sa vyhli všetkým jeho útokom. Po tomto útoku ho dostanete do zlej pozície, kedy mu môžete zasadiť sériu úderov a vtedy mu odoberiete najviac zo života. Toto je v podstate jediný spôsob, ako ho poraziť, takže len zdržiavajte, trochu mu vrazte až kým nespraví tento útok.
Po takomto útoku obvykle odskočí a začne po vás páliť, tak používajte rýchlovrhy batarangu, aby sa im uhýbal a popri tom sa presúvajte k nemu. Taktiež niekedy na vás vystrelí svoj diaľkový pazúr a druhý koniec pripúta k výbušnému sudu, ktorý sa rozletí na vás. Je to ale rovnaké, ako veci, ktoré po vás môžu hádzať nepriatelia, tak len keď sa bude sud blížiť stlačte protiúder (pravé tlačidlo myši) a hodíte sud po ňom. Po vykrývaní, kedy na vás skočí a potom, čo mu zasadíte sériu úderov, mu najprv zhodíte masku a pri druhej takejto akcii ho pripravíte o palicu. Potom bude útočiť mečom a pri tretej takejto akcii, keď mu zachytíte meč, tak ho porazíte.

Získavate charaketerovú trofej Deathstroke a aj Diaľkový Pazúr, zariadenie, ktoré ste získali od Deathstrokea. Pazúr si rovno aj vyskúšajte. Vystreľte ho na úchyt nad miestom, kde bol Penguin a vystrelíte lano, ktoré sa natiahne medzi dvoma bodmi. Funguje ako Line Launcher v predošlom dieli. Vyhákujte sa na lano a skočte z neho k dverám. Skúste ich otvoriť, no sú zamknuté a Penguin je preč.

Profily: Penguin (keď vojdete do strojovne); Tracey (po boji v aréne); Candy (keď sa zbavíte Tracey); Alberto Falcone (po rozhovore s ochrankárom a stretnutí s Albertom).
Trofeje: Tracey (zajatím Tracey); Penguin´s Enforcer (porazením nepriateľov po zajatí Tracey); Electrocutioner (porazením Electrocutionera); Alberto Falone (rozhovor s ochrankárom a nájdenie Alberta v zajatí Penguina); Deathstroke (porazením Deathstrokea); Candy, Penguin (po pokuse otvoriť dvere za Penguinom).



5. Anarky a vyšetrovanie vraždy v Lacey Towers

Než váš rozhovor s Penguinom prerušil Deathstoke, spomenul Penguin vraždu v Lacey Towers. Spojíte sa s Alfredom, ktorý vám povie, že podľa hlásenia bol zavraždený Čierna Maska, takže to idete preveriť. Opustite Penguinovu loď. Skočte do arény a vyjdite dverami. V časti, kde ste obchádzali zatopenú chodbu, ju môžete teraz prejsť pomocou háku s lanom. Prejdite zvyšok cesty tak, ako ste prišli. Pri východe uvidíte v televízii ako vysielanie preruší Anarky.
Vyjdite von a na sťažni premieta Anarky svoj prejav teraz priamo adresovaný vám a povie vám, že v meste umiestnil tri bomby. Vyhákujte sa hore na sťažeň, kde je Anarkyho muž a Anarchista vám povie, kde je umiestnená prvá bomba. Máte 3 minúty na jej deaktivovanie v časti Bowery, tak tam vyrazte. Z nevysvetliteľných príčin nefunguje presun Batwingom, takže musíte po vlastných. Respektíve preletieť a prehákovať sa tam čo najskôr. Na streche budovy len porazte skupinu nepriateľov a zničte bombu. Proste ju rozbijete, zaujímavý spôsob pyrotechniky.

Potom choďte k Lacey Towers. Na susednej streche je trojica policajtov, tak ich vyraďte. Hacknite ich signál a na balkóne Lacey Towers si všimnite dvojicu policajtov. Ľahko sa môžete dostať za nich a dostať ich dvojitým vyradením. Vojdite dovnútra a len prebehnite na koniec chodby a prejdite dverami s potrhanou páskou.
V apartmáne použite detektívny mód a hľadajte stopy. Najprv si pozrite ruku tela na zemi. Má čiernu masku, ale nie je to Maska, bol mŕtvy skôr, než ste Masku videli dnes večer. Potom oskenujte ruku ženy na strope, je to Maskova priateľka. Oskenujte rozbitú fľašu na zemi, aby ste odhalili podpálenie molotov koktailom.
Oskenujte ešte raz mŕtvolu muža a odhalíte, že ho zabil niekto, kto sedel na stoličke. Potom oskenujte mŕtvu ženu a zistíte, že ju zastrelil niekto, kto ležal na podlahe. Oskenujte odtlačok na stĺpe pri schodoch a zistíte, že Penguin tu bol, ale až po incidente. Oskenujte škrabance na zemi a zistíte, že toho, čo zastrelil Tiffany, ťahali po zemi.
Oskenujte stopy pri rozbitom stole na zemi a zistíte, že je tam DNA ďalšej osoby, ktorú napadli pri stole. Prehrajte potom stopy na začiatok a na stene pri okne oskenujte stopu, čo je kus látky z bieleho odevu. Napokon choďte za pult a oskenujte stopu pri umývadle, z ktorej zistíte, že tam bola žena, ktorú niekto napadol. Prehrajte si vyšetrovanie znova na začiatok a trochu dopredu pri útoku na ženu a všimnite si, že na zemi pred pultom jej vypadol mobil. Posielala Maskovi správu o niekom menom Joker.

Tým je prekvapivo vyšetrovanie považované za uzavreté (Lacey Towers Murders), hoci chcete porovnať vzorky DNA s národnou kriminálnou databázou, kvôli čomu musíte na policajnú stanicu. Alfréd vám poradí vziať si omračovač, aby ste mali menej bolestivý spôsob vyradenia policajtov na stanici. Už nedodá, že ste trdlo, ktoré si malo vziať všetky hračky so sebou, keď nemá problém ich uniesť.
Vráťte sa do chodby a pri dverách je policajt so štítom. Okrepnite ho úderom plášťa a hneď na to stlačte 2x skok a zhodíte ho. Malá rozcvička, aby ste vedeli, ako na takýchto nepriateľov. Vyjdite z budovy a vráťte sa teda prostredníctvom mapy do svojej jaskyne. Tam oslovte Alfréda pre pár skúseností naviac. Zo stola pod schodmi si vezmite omračovač a lietadlom sa vráťte naspäť do mesta.

Profily: Anarky (pri východe z lode).


6. GCPD – Policajné oddelenie Gotham City

Choďte na strechu policajnej budovy. Na malej terase je ostreľovač, na ploche pre vrtuľník je jeden strážca, dvaja pred dverami a jeden sa prechádza bokom. Začnite ostreľovačom a ostatných potom môžete dostať potichu jedného po druhom. Prejdite dverami, zbehnite vnútri k zamknutým dverám a výbušným gélom rozbite stenu. Skočte na výťah a počkajte si, kým sa policajti zvezú dole.
Prejdite chodbou a ventilačkou za ňou. Cestou si môžete vypočuť rozhovor kapitána Gordona s kolegami. Na konci šachty vyraďte poliša za mriežkou. Prejdite dverami a v susednej miestnosti vyraďte troch policajtov. Hákom strhnite mriežku ventilačky v stene a prelezte ňou nad miestnosť s tímom SWATu. Použite diaľkový pazúr a natiahnite lano ponad miestnosť a po lane prejdite za policajtov. Môžete počuť ako sa vás chystajú dostať kvôli odmene od Masky.
Zoskočte dole a vyjdite na chodbu, kde omráčte osamoteného poliša. Hacknite dvere na konci chodby a v ďalšej chodbe vyraďte pár policajtov. Prejdite dverami do zakázanej oblasti a vojdete do vypočúvacej miestnosti, kde policajt vypočúva Penguinovho chlapa, ktorého ste zhodili zo strechy. Cez sklo vyraďte jedným úderom policajta a sami vypočujte darebáka. Dozviete sa o ich rušičke.

Vyjdite dverami a na konci chodby vyraďte pár policajtov, ktorí si tu doberajú dvoch bezdomovcov. Výbušným gélom rozbite drevá blokujúce vybité okno a preskočte ním ďalej. Vyraďte osamoteného policajta a vlezte do ventilačky. Cestou uvidíte a začujete Gordona a jeho dcéru Barbaru.
Vylezte hore rebríkom a do veľkej haly. Tu máte chrliče na stene, šachty v podlahe a steny kancelárií, takže môžete začať tichý útok na skupinu policajtov v hale. Keď ich všetkých dostanete, hacknite dvere na konci haly. Na chodbe za dverami môžete dvojitým vyradením dostať dvoch, ktorí sa zhovárajú.
Prejdite chodbou a na konci sa pokúste hacknúť dvere, ale nejde to kvôli rušičke. Chcete teda dostať rušičku z miestnosti s dôkazmi. Prejdite susednými dverami, vyraďte dvoch policajtov, jeden má štít. Hacknite tu zámku pri výťahu a otvoríte si dvere. Skočte dole do výťahovej šachty. Prejdite do ciel, kde sa policajti pokúšajú vyvolať vzburu, aby to vyzeralo na Gordonovu neschopnosť.
Zmláťte ich, otvorte si dvere na ošetrovňu tlačidlom a vojdite tam. V ošetrovni rozbite výbušným gélom poškodenú stenu a vylezte hore výťahovou šachtou. Vyhákujte sa len po istý bod, nad sebou vystreľte diaľkovým pazúrom lano, vyhákujte sa na to lano a vojdite do šachty. V miestnosti s dôkazmi si vezmite rušičku.
Vráťte sa naspäť dole výťahovou šachtou a cez ošetrovňu k celám, kde vypukla vzbura. Použite rušičku na rušičku signálu na stene a potom hacknite zámku. Pri celách porazte skupinu väzňov. Jeden z nich je s baneovým jedom, takže je silnejší a občas sa na vás rozbehne, ale môžete ho preskočiť a napadnúť, alebo omráčiť plášťom, ako ostatných veľkých.

Po boji môžete osloviť roztraseného policajta a vyhákujte sa hore na balkón nad cestu odtiaľto, keďže dole mreže sú zablokované. Zhora len skočte dierou do chodby za zablokované mreže a vráťte sa chodbou a hore výťahovou šachtou tak, ako ste prišli.
Hore prejdite do susednej miestnosti, kde ste nemohli predtým hacknúť zámku. Rozstreľte rušičku nad zámkou a hacknite ju. Vojdete do miestnosti, kde spoznáte Barbaru Gordonovú, ktorá vám poradí ako ďalej a aj vás bude kryť pred policajtmi. Tí aj tak idú preskúmať miestnosť, tak než vojdú, odstráňte mriežku z ventilačky a prelezte ňou ďalej.

Vyleziete na strelnici, kde porazte skupinu nepriateľov. Prejdite dverami a ďalšie hacknite. Prejdite susednými dverami a pred policajtmi utečiete výťahom. Hore sa stretnete osobne s Gordonom, ktorého spacifikujete a potom porazte troch policajtov, ktorí sem vpadnú. Vyjdite dverami a vonku už len dvojitým vyradením dostaňte dvojicu pri helipade, z ktorého odlieta helikoptéra.

Profily: James Gordon (keď si vypočujete jeho rozhovor s kolegami pri lezení cez ventilačku); Howard Branden (keď prejdete poza miestnosť plnú členov SWATu); Ricky „Loose Lips“ Leblanc (keď ho vypočujete vo vypočúvacej miesnost); Barbara Gordonová (keď poleziete šachtou popri miestnosti s Barbarou).
Trofeje: Barbara Gordonová (keď poleziete šachtou popri miestnosti s Barbarou); GCPD Officer (po osobnom stretnutí s Gordonom).



7. Kanále

Na polícii ste zapojili vysielač, ale aby ste mohli sťahovať údaje, musíte sa pripojiť ešte priamo na vedenie, ktoré vedie popod budovu. Preleťte teda mestom k označenému vstupu do kanálov. Na streche je pár policajtov. Môžete ich poraziť, alebo proste len prejsť dole za budovu a tam vlezte do kanálu.
Zleťte dolu k Makovým mužom. Sú to cvičení bojovníci, takže sú silnejší a musíte sa pred nimi lepšie vykrývať, niekedy aj viackrát po sebe. Ale inak ich dostanete ako ostatných, len trochu viac ostražitosti. Po boji prerazte výbušným gélom drevenú stenu.
Prejdite dverami a naľavo sa vyhákujte na malú plošinu. Skočte vpred na priehradu, kam doletíte. Odtiaľ sa vyhákujte hore na plošinu s dvojicou nepriateľov. Vyhákujte sa na rímsu na stene a prerúčkujte po nej na ochodzu. Tu si dajte pozor na unikajúcu paru a prejdite k ovládaciemu panelu. Aktivujte panel a postavte sa vedľa neho. Naľavo hákom otvorte poklop v potrubí. Zastavíte tým unikajúcu paru z potrubia, ktorá vám blokovala lano. Poniže trafte úchyt diaľkovým pazúrom, uchyťte lano o úchyt nad vami. Vyhákujte sa na lano a automaticky sa po ňom spustíte a vyradíte chlapa za oknom. Tu hacknite zámku na plošine a otvoríte mreže v dolnej časti.
Zleťte do dolnej časti, kde zabite jedného maskáča. Prejdite dverami do veľkej haly, zleťte na výťahovú plošinu a porazte tam skupinu nepriateľov. Aktivujte spínač a vyveziete sa hore. Tu porazte druhú skupinu nepriateľov, vrátane veľkého chlapiska. Potom tu aktivujte počítač a získate prístup do databázy zločincov.

Konečne ste vyriešili plne prípad z Lacey Towers. Maska poslal svoje dievča do úkrytu, kde ju chytil Joker. Poslal dnu svojho dvojníka, aby ju skontroloval a Joker ho zastrelil. Maska sa vplížil cez balkón, napadol Jokera pri stole, no ten ho premohol, donútil ho zastreliť svoje dievča a uniesol ho. Až potom do apartmánu prišiel Penguin, ktorého polícia podozrieva z Maskovej vraždy. Tiež ste zistili, že Maska je majiteľom banky a tak ho Joker zrejme uniesol preto, aby ju mohol vykradnúť.
Vyjdite dverami a na konci chodby vylezte rebríkom. Hore vás pozve Šialený Klobúčnik na svoju oslavu, čo je vedľajšia úloha. Hacknite dvere heslom Hatshop a ste naspäť v meste.

Trofej: Martial Artist (po boji s prvými nepriateľmi v kanáli).


8. Banka

Choďte na strechu banky. Dvere sú zamknuté, ale vedľa nich použite na popukanú stenu výbušný gél a odpáľte si vchod. Zlezte dole rebríkom, odpáľte rušičku nad dverami a hacknite zámku s heslom Opensesame. Vojdite do haly banky, kde nájdete mŕtve telá. Skúste bránu k trezoru, no je zamknutá. Naľavo od brány vytrhnite hákom mriežku zo steny, prelezte ventilačkou a podlahu pod vami odpáľte výbušným gélom.
Veľké prekvapenie, hlavný darebák nie je Čierna Maska, ale Joker. Hrozné sklamanie. Keďže je toto Origins, tak by bol určite fajn nejaký duálny príbeh s Jokerom, taktiež ako postava je Joker rozhodne zaujímavá a populárna, ale mať ho ako hlavného darebáka v troch dieloch po sebe, to je trochu moc. A dosť to naznačuje o kreatívnych schopnostiach vývojárov, zvlášť keď celá táto hra pôsobí ako kópia predošlého dielu.
Po scénke, v ktorej Joker utečie aj so zajatým Maskom, zostávate v hale banky s tlupou jeho chlapov. Využite prostredie a napadnite ich potichu. Máte tu chrliče, ventilačky v stenách a šachty pod podlahou, ktoré síce nie sú spojené, ale poskytnú aspoň vyčkávacie miesto na úkryt.
Keď sa ich zbavíte, posledný sa vzdá, tak ho vypočujte, aby ste zistili, že Joker mieri do oceliarne. Môžete ešte oskenovať mŕtvu manažérku banky, ktorú ste nedokázali zachrániť, aby ste zistili, že zomrela na otravu jedom.
Vyjsť môžete hlavným vchodom, no pred bankou čaká zásahovka SWATu, cez ktorú sa treba prebiť. Alebo môžete naspäť v hale na chrlič, hore rebríkom a preč cez strechu.

Profily: Joker (po stretnutí s Jokerom).
Trofeje: Joker (po stretnutí s Jokerom); Bank Manager (po stretnutí s Jokerom).



9. Oceliareň

Vojdite do oceliarne a v prvej hale porazte skupinu nepriateľov. Aby ste mohli hacknúť dvere v rohu, potrebujete kódy, takže choďte dverami naľavo od týchto zamknutých. Pri ďalších dverách vytrhnite mriežku v stene a prelezte do miestnosti ventilačkou. Môžete aj dverami, ale pred nimi majú automatickú strieľňu. Tú môžete potom vyradiť svojou rušičkou a už odísť z miestnosti dverami. Tu pobite skupinu nepriateľov a použite počítač v rohu a získate bezpečnostné kódy. Vráťte sa do vstupnej haly a hacknite dvere s heslom Chemical.
Vojdite do skladu, kde porazte skupinu nepriateľov. Potom dorazí druhá skupina, v ktorej je aj veľký darebák. Postarajte sa najprv o bežných a jeho potom omráčte trojicou úderov plášťom a potom mu uštedrite klasické údery.
Aktivujte spínač pre žeriav, ktorý vrazí do steny a tá pukne, ale neprelomí sa. Zachyťte tyče zavesené na žeriave hákom a ťahajte ich k sebe. Keď ich uvoľníte, prerazia dieru do steny, do ktorej sa len vyhákujte. Choďte do výťahu, kde môžete oskenovať mŕtvolu, ktorá bola tiež otrávená. Vyvezte sa výťahom hore.

Porazte pár nepriateľov v chodbe, hacknite dvere s heslom Narcotic a vojdite do veľkej haly drogového laboratória s darebákmi. Tu je vhodná šanca pre úspech aj výzvu č.8 z Worst Nightmare, teda dostať všetkých nepozorovane. Na plošine naľavo od dverí dostaňte prvého. Potom chlapa na ochodzi pri veľkej nádrži. V rohu si počkajte, keď prejdú popod vás dvaja, jeden s rušičkou. Skočte dole, vyraďte chlapa s rušičkou a rýchlo sa presuňte za tým, čo šiel na opačnú stranu a vyraďte ho. Takto nik nevidí telá, ani vás. Zostal jeden na terase a traja v hale. Jeden z nich zachádza pod terasu s darebákom, tak keď pôjde odtiaľ, len skočte za neho a omráčte ho. Zvyšných dvoch v hale si vystriehnite, keď pôjdu od seba a dostaňte ich každého na opačnej strane. Posledný na terase je rovno pod chrličom.
Prejdite dverami do Maskovej pracovne, kde ho nájdete spútaného. Keď ho začnete mučiť, napadne vás Copperhead a otrávi vás. Oskenujte stopu na zemi a určíte miesto dopadu Copperhead. Prehrajte si späť jej príchod a keď bude na potrubiach nad vami, uvidíte miesto, kde sa obtrela so svojim neurotoxínom. Oskenujte ho a získate vzorku, ktorú pošlete Alfrédovi, aby vám spravil protijed.

Máte halucinácie a ste zoslabnutý, tak len kráčajte naspäť do skladu oceliarne tak, ako ste prišli. Je to krátka cesta, ale trvá, keďže môžete len kráčať. Tu vás napadne Copperhead. Slabosť, pri ktorej mohol Batman sotva chodiť, len predstierali, buď aby zmiatol Copperhead, alebo hráča, pretože teraz opäť skáče ako rybička.
Keďže ste ale stále pod účinkami toxínu, vidíte množstvo Copperheadiek, ktoré na vás útočia. Pár údermi každú z nich zničíte, ale život odoberáte pravej, len keď útočíte na tú pravú. No aj falošné môžu odobrať život vám. Pravá väčšinou obieha v temnote okolo vás a občas zaútočí. Môžete jej dvojníčky zmlátiť, alebo môžete stále uskakovať a hádzať na ne omračovače. To falošné dvojníčky odstráni a keď zostane len pravá Copperhead, dajte sa do boja.
Dvojníčky vyvolá dvakrát, keď jej odoberiete viac zo života a neskôr bude robiť občas aj rýchle výpady, pred ktorými uskakujte. Keď jej odoberiete život aj po posledných dvojníčkach, tak ju odrazíte, Alfréd vám pošle priamo sem protijed, tak ho aplikujete a opäť vidíte normálne. Je tu už len jedna Copperhead, ktorú dostanete a zajmete.

Cestou von z Oceliarne si pri posledných dverách všimnite sud s chemikáliou. Odpáľte ho výbušným gélom a získate vedľajšiu úlohu zničiť Maskove drogové zásoby.

Trofej: Black Mask´s Armored Enforcer (po porazení druhej skupiny nepriateľov v sklade); Black Mask (po oslobodení Masku); Copperhead (po porážke Copperhead).


10. Suterén hotela

Viete, že Joker zvolal všetkých vrahov, ktorých si najal. Je medzi nimi aj Electrocutioner a už predtým vám Alfréd vravel, že našiel spôsob, ako stopovať signál z jeho rukavíc. Chcete ho teda nájsť týmto spôsobom, no na začatie pátrania potrebujete vysoké miesto pre signál, tak choďte na hlavný most. Cestou dostanete správu o SOS signály, čo je vedľajšia úloha od Deadshota.
Vám stačí len vyletieť / vyhákovať sa na prostrednú časť mostu a zachytíte signál. Choďte do juhovýchodnej časti Diamantovej štvrti. Je tam veľký hotel, pred ktorým sú policajti a na strechách okolo ostreľovači. Vám sa stačí dostať do tej juhovýchodnej časti, kde je vstup do podzemných garáží. Aj tu stráži pár policajtov, tak ich pobite a vojdite do podzemného parkoviska hotela.

Keď dvojica pred vami podíde k oknu, môžete ich dostať oboch naraz. Z okna skočte dole a tam si už v priamom boji podajte skupinu nepriateľov. Po boji hacknite panel heslom Roayalhotel a otvoríte mreže. Za nimi batarangom vypnite elektrinu. Nad vami natiahnite diaľkovým pazúrom lano a vyhákujte sa hore, kde použite ovládací panel. Ním otvoríte bránu.
Za bránou môžete preskúmať sanitku z lúpeže v banke, čím sa utvrdíte, že Joker je tu. V zadnej časti chodby nahoďte generátor a vyvezte sa hore aktivovaným výťahom. Prejdite do hlavnej haly hotela, kde čakajú nepriatelia. Všetci majú samozrejme zbrane, jeden aj rušičku a jeden termálne okuliare. Priestoru na manévrovanie máte dosť, tak ich dostaňte nenápadne jedného po druhom.
Potom choďte k recepcii a hacknite dvere bezpečnosti heslom Eyespy a vnútri si prezrite bezpečnostné kamery. Uvidíte Jokera ako na vás čaká s Baneom. Reptajúceho Electrocutionera vyhodí z okna, ten dopadne až dole k vám. Som skôr na Marvel, takže ho nepoznám, ale som celkom zvedavý, či je aj v komikse taký otlkanec.
Vy si vezmete jeho rukavice, ktoré vám umožnia nabíjať elektrinou generátory. Skočte na plošinu nad vami, podržte medzerník pre nabitie generátora a plošina sa s vami zdvihne. Vyhákujte sa vyššie a do rozbitého okna, ktorým sa dostanete na desiate poschodie.


11. Nahor hotelom

Prejdite dverami k horiacemu gauču, ktorý vás nenapadne uhasiť, nech sa len oheň v hoteli rozšíri. Nabite v stene generátor rukavicami, ktoré ste pred chvíľkou získali a pootvoríte si mreže v chodbe. Podšuchnite sa nimi a porazte pár nepriateľov pri televízoroch. (Inak vypnuté televízory môžete rozbiť, zapnuté sú nerozbitné, zvláštne).
Prejdite dverami a v práčovni vytrhnite hákom mriežku zo steny. Prelezte ventilačkou do výťahovej šachty. Skočte na prvý výťah a z neho na susedný. Generátor výťahu nabite rukavicami a vyvezie vás vyššie. Vyhákujte sa do otvorených dverí hore na devätnáste poschodie a hore zmláťte nepriateľov, ktorí tu zadržiavali dvoch zamestnancov hotela. Od tých sa dozviete, že majú aj ďalších rukojemníkov.
Nabite generátor pri mrežiach, aby sa vám otvorili a prejdite chodbou k otvorenému oknu. Diaľkovým pazúrom natiahnite lano medzi týmto a oknom oproti, skočte na lano a prevezte sa tam.
Pri dopade zložíte aj darebáka v okne. Prejdite chodbou a za rohom je na konci chodby automatická strieľňa. Vyraďte ju rušičkou. V stene nabite rukavicami generátor pre nadvihnutie mreží a pobite pár darebákov za mrežami. Prejdite dverami do práčovne a z nej do ventilačnej šachty.
Skočte na plošinu pred vami a vyhákujte sa na rímsu hore. Po rímse rúčkuje doľava až na koniec a vyhákujte sa na plošinu. Na jej konci si natiahnite diaľkovým pazúrom lano medzi vašou a plošinou oproti a prejdite po ňom. Na plošine použite ovládací panel, čo zastaví veľký ventilátor na strope a odhalí šachtu, do ktorej sa vyhákujte.
Hore vám blokuje cestu para. Nad ňou hákom otvorte poklop, čím paru presmerujete. Vyhákujte sa ku darebákovi a zhoďte ho dole. Vyjdite z práčovne a ste na dvadsiatom piatom poschodí. V chodbe vyraďte dvoch darebákov s nožmi a prejdite dverami, za ktorým skočte napravo dolu do šachty.


12. Hotel – Jokerov park

Zmláťte skupinu darebákov pred vami. V ďalšej časti pustí Joker elektrinu do vody so zviazanými mužmi a máte jeden a pol minúty na ich záchranu. Rýchlovrhmi batarangov stlačte dve tlačidlá, čím otvoríte kryty k úchytom na stenách. Medzi úchytmi natiahnite diaľkovým pazúrom lano a vyhákujte sa naň. Z neho skočte na plošinu k doskám a dosky odpáľte výbušným gélom. Za doskami hacknite panel s heslom Knockknock a vypnete elektrinu.
Skočte dole do vody, vylezte rebríkom a choďte na tlačidlo na konci cesty. To zelektrizuje otvor pred vami. Prehoďte ním diaľkovo ovládaný batarang, aby sa zelektrizoval, otočte ho smerom naspäť a preleťte ním cez susedné oko masky a vrazte ním do poistiek na stene. To vám otvorí poklop nad vami, ktorým sa vyhákujte hore.
Prejdite k štvorici hláv šašov, nad ktorými je priviazaný zajatec. Sledujte poradie, v akom sa hlavy rozsvietia. V takom poradí musíte batarangami zostreliť balóny nad hlavami, takže mierte sami, nepoužívajte rýchlovrh a zostreľte balóny 2x v správnom poradí. To zachráni chlapíka a vám otvorí cestu ďalej.
Tu len skočte dole do arény a zmláťte bandu nepriateľov. Potom sa vyhákujte hore na balkón nad arénou a tam aktivujte ovládací panel, čím vypustíte čertíka z krabice. Diaľkovým pazúrom natiahnite lano medzi čertíkovým nosom a úchytom na opačnej strane. Vyhákujte sa na lano a prejdite na balkón a dverami na chodbu.

Prejdite chodbu a na konci sa preplížte k chlapovi, ktorý mieri na rukojemníka a vyraďte ho. Prejdite dverami a pri zavretých mrežiach vlezte do šachty pod podlahou. Ňou sa dostanete k ozbrojencovi, tak ho rovno vyraďte a potom pobite ostatných nepriateľov v reštaurácii. Je tu aj veľký obrnenec. Môžete ho zmiasť plášťom a udierať, alebo ak ste si nabili elektro rukavice, tak ich môžete aktivovať a rozbijete ho čisto priamymi údermi.
Vyjdite z reštaurácie, rozbite výbušným gélom dosky naľavo a vylezte na trám. Vyhákujte sa hore na chrlič nad vami a odtiaľ do okna, z ktorého visí koberec a dostanete sa na dvadsiate ôsme poschodie. Pri mrežiach nabite rukavicami generátor a prejdite, keď sa otvoria. Objavíte tu bomby.
Pokúste sa hacknúť ich ovládanie, no je to pasca a spustí sa odpočet, tak rýchlo vyskočte z okna (tí, čo prišli z budúcnosti, si môžu spomenúť na Jokera a kostol). Zachytíte sa vrtuľníka televízie (telka je tu, ale celé mesto je prázdne, aj hotel, aj všetko), pomocou ktorého sa dostanete hore na terasu na streche. Tu vás čaká boj s dvoma skupinami nepriateľov. Pomôžete si elektrorukavicami, keď sa vám nabijú. Porazte ich, vyhákujte sa na terasu nad vami a prejdite dverami.
Prejdete do haly, kde musíte vyradiť skupinu nepriateľov. Klasická predátorská hala, kde máte možnosti schovávať sa na rôzne miesta, no sťažené to tu máte pár nastraženými mínami. Keď sa zbavíte nepriateľov, dole len hacknite dvere heslom Splashdown a vyvezte sa výťahom hore.

Čaká vás súboj s Baneom. Jeho útoky nemôžete klasicky vykrývať, ale môžete ho preskakovať, keď útočí. Skáčte okolo, či cez neho a dajte mu vždy pár rán. Ak ho preskakujete, môžete udržať aj úderovú sekvenciu a dať mu potom špeciálny úder, ktorý sa vám nabije po pár úderoch a odoberiete mu zo života. Môžete tiež využiť omráčenie plášťom, keď sa trochu z behov unaví.
Keď sa tak stane, tak sa naštve a vpustí do seba jed. Vtedy bežné údery nezaberajú. Uskakujte pred jeho údermi, keď sa na chvíľu zastaví, aby nabral dych. Vtedy ho napadnite údermi plášťa. 3 údery plášťa ho na chvíľku ochromia, tak mu potom zasaďte sériu úderov a na konci dorážací „E“ a odpojíte mu prívod jedu. Potom môžete zas bojovať ako predtým a odoberať mu pomaly život.
Neskôr sa pridá k boju pár jeho poskokov. Tí vám poslúžia na nabitie rukavíc. Keď ich máte nabité, dorazte nepriateľov a pustite sa s rukavicami do Banea. Stále nemôžete vykrývať jeho údery, ale s elektrorukavicami sa nedokáže ubrániť ani on a zasadíte mu takto bonusovo pár rán.

Napokon Bane utečie, ale vy ste dostali aspoň Jokera. Toho zatvoria do väzenia, kde sa mu začne venovať psychologička Harleen Quinzel, budúca Harley. Vy sa automaticky vraciate do svojej Batjaskyne. Po príchode oslovte znova Alfréda pre dodatočné skúsenosti. Zo stola poniže si vezmite lepivé granáty, ktoré fungujú ako mrazivé granáty v predošlom dieli.

Trofej: Bane, Venom Bane (po prvom boji s Baneom v knižnici), The Red Hood (po vzatí lepivých granátov naspäť v jaskyni).


13. Márnica a úkryt v kanáloch

Choďte k policajnej stanici a v budove oproti helipadu vlezte do kanálu. Choďte chodbou rovno a lepivými granátmi upchajte diery v potrubiach, z ktorých uniká para. Prejdite ďalej a zoskočte dole k vode. Lepivým granátom si vytvorte ľadovú, teda lepivú kryhu, skočte na ňu a hákom sa pritiahnite až na druhú stranu, kde prejdite dverami. Lepivými granátmi upchajte unikajúcu paru pred vami, aj oproti pri prechode do márnice Morgue. Tam pri rebríku hacknite panel (Deadhouse) a vylezte po rebríku hore.
V márnici oskenujte telo na pitevnom stole. Potom použite počítač na stole a zistíte viac o jede, ktorý mŕtvy používal. Potom sa vráťte von tak, ako ste prišli. Dolu rebríkom, chodbou, cez vodu, vyhákujte sa hore, granátmi zas upchajte paru a von z kanála.

Teraz choďte do Baneovho úkrytu v rohu Park Row, ktorý ste objavili po zachytení signálu z ploštice, ktorú ste na neho umiestnili. V okolí vstupu do úkrytu je na strechách pár ostreľovačov, tak sa ich zbavte, aby vás potom neprekvapili. V detektívnom móde, alebo podľa laserových zameriavačov ich zbraní, si ich všimnite a stačí sa k nim prikradnúť. Pred vchodom zložte pár darebákov a prejdite dverami.
Vnútri odstráňte mriežku ventilačky a prelezte ňou. Zoskočte dole, kde zlikvidujte pár bojovníkov a pár užívateľov jedu. Sú ako menší Baneovia, tak môžete používať podobnú taktiku, preskočiť a udrieť, omráčiť plášťom a udrieť, alebo ak sa vám nabijú elektrorukavice, tak ich rozmašírovať napriamo.
Odpáľte výbušným gélom stenu v mrežiach, prejdite k vode, vytvorte si lepivým granátom kryhu, skočte na ňu a hákom sa ťahajte na druhú stranu. Tam sa pokúste otvoriť dvere a napadne vás ďalšia skupina nepriateľov, vrátane dvoch užívateľov jedu.
Po ich porážke prejdite ďalej, dolu schodmi a dverami do úkrytu. Prezrite si nosidlá pri dverách a za dverami naľavo obrazovku a napravo si vezmite nahrávku. Potom len prejdite na koniec, kde zistíte, že Bane odhalil vašu pravú totožnosť. V rozčúlení mu odpálite počítačovú centrálu a odchádzate. Vráťte sa naspäť von. Cestou von začujete hlásenie, že Firefly zadržiava na moste rukojemníkov. Keď prekonáte vodu v kanáli, tak hacknite Fireflyovu komunikáciu. Potom len pokračujte von.

Trofej: Venom User (po oskenovaní tela v márnici); Mercenary (po boji s druhov skupinou v Baneovom úkryte); Bruce Wayne (po odchode z úkrytu).


14. Most

Choďte na most, kde naprogramujete automaticky svoju stíhačku, aby odlákala Fireflya z mosta a vy ste tak mohli zachrániť rukojemníkov. Skočte dole k základom mosta, kde je skupina policajtov. Viete, že Firefly umiestnil na most výbušniny, takže im nemôžete dovoliť, aby tam vpadli, takže ich porazte. Po boji vstúpte dverami pri nich do vnútra mostu.
Skočte dole, kde si pohovoríte s Gordonom. Potom hacknite panel pri dverách (Coastguard) a vyhákujte sa hore výťahovou šachtou. Hore vytrhnite hákom mriežku a prelezte ventilačkou. Ďalej nabite elektrorukavicami generátor a keď výťah vyjde vyššie, tak za ním lepivými granátmi upchajte tri diery s unikajúcou parou z potrubia a preskočte k potrubiu. Vyhákujte sa vyššie a skočte na rímsu pred vami. Rúčkujte po nej doprava, vylezte vyššie a prejdite dverami.
Len sa vyhákujte hore, vytrhnite hákom mriežku a prejdite do haly s nepriateľmi. Je to klasická predátorská miestnosť, kde môžete využívať prostredie vo svoj prospech a potichu ich likvidovať. Keď zlikvidujte všetkých, posledný sa vzdá, tak ho vyspovedajte a povie vám o bombách. Choďte k výbušninám, odstráňte kryt z krabice a hacknite panel. Musíte trafiť tri heslá (Pyromaniac; Explosives; Flammable) a na každé máte vždy obmedzený čas (21, 19, 17 sekúnd).

Po deaktivovaní výbušnín prejdite dverami a vyvezte sa hore výťahom. Vyjdite vyššie, kde nabite elektrorukavicami generátor a výbušným gélom odpáľte drevenú stenu. V miestnosti zmláťte pár darebákov a osloboďte Brandena, ktorého zajali. Keď ho rozviažete, tak vás napadne, ale stačí len vykryť jeho úder a uzemníte ho.
Vylezte po rebríku hore a prejdite dverami k rukojemníkom. Nepriatelia strážia v miestnosti a môžete ich dostať potichu. Potom choďte dverami oproti vagónu do riadiacej miestnosti a tam aktivujte panel, čím spustíte vagón s rukojemníkmi dole. Vráťte sa do haly, vyskočte na strechu vagónu a zložte kryt na krabičke pri výbušninách. Hacknite panel a musíte trafiť tri heslá (upinflames; accelerant; nitroglycerine) a na každé máte vždy obmedzený čas (21, 19, 17 sekúnd).

Vyjdite z haly dverami a pri dverách s mrežami nabite generátor elektrorukavicami, aby ste spustili mreže. Prejdite dverami a pokúste sa odpáliť drevenú stenu, no prepadnete sa podlahou pod most. Vyhákujte sa do vagóna pred vami. Skočte z neho na susedný trčiaci kus trámu a z neho na kus trámu vedľa. Z tohto druhého kusu trámu dovidíte do visiaceho vagónu. O úchyt v ňom natiahnite diaľkovým pazúrom lano, skočte na lano, prejdite po ňom do vagónu a vyhákujte sa do vagónu nad vami. Z neho sa vyhákujte vyššie a skočte už len vedľa na plošinu. Tu vyraďte potichu ostreľovača. Obďaleč sú ďalší dvaja ostreľovači a nad nimi sú chrliče, takže sa môžete nenápadne dostať až za nich, skočiť dole a potichu ich vyradiť.
Prejdite na konci dverami a zmláťte skupinu darebákov v miestnosti. Napravo potom vypnite generátor, aby ste odstavili elektrinu v plote a prejdite dverami k bombe. Zložte kryt a hakcnite panel. Musíte trafiť tri heslá (combustion; smoldering; incediary) a na každé máte vždy obmedzený čas (21, 19, 17 sekúnd).
Vráťte sa teraz naspäť. Von na podmostie, prehákujte sa cez prvú dieru a celú časť s vagónmi, po ktorých ste liezli nahor proste obíďte dookola k doskám, ktoré ste chceli predtým odpáliť. Teraz ich odpáľte výbušným gélom, za nimi preskočte dieru, elektrorukavicami nabite generátor pre spustenie mreží a vráťte sa do haly, kde ste zachránili rukojemníkov.
Je tam teraz pár nových nepriateľov, ale stále ich tu môžete všetkých potichu dostať. Začnite s prvým dole pod ostreľovačom a potom ostreľovačom napravo a ostatní už pôjdu ľahko. Potom prejdite požiarnou bránou, ktorú vám otvorí Alfréd a za ňou naľavo malými dverami, ktorých mreže spustíte elektrorukavicami na generátore. Vonku sa vyhákujte na trám pred vami, skočte na plošinu vedľa a po nej rúčkujte až na koniec, kde sa budete môcť vyhákovať hore. Skočte na plošinu s darebákmi a porazte ich. Je ich len pár, ale objavia sa počas boja aj ďalší.

Keď všetkých porazíte, objaví sa Firefly. Počas scénky ho len zachyťte hákom a boj príde až po scénke. Uhýbajte sa ohnivým útokom, stačí uskakovať do bokov. Hoďte na neho lepivý granát a keď ho zalepíte, trafte ho dvakrát batarangami, čo mu odoberie trochu zo života. Využívajte rýchlovrhy, aby ste sa nezdržiavali. Keď ho zasiahnete párkrát, bude na chvíľu omráčený. Vtedy ho rýchlo zachyťte hákom a začnite ho priťahovať k sebe a keď ho pritiahnete, automaticky ho napadnete.
Keď mu odoberiete polovicu života, tak odpáli časť pri vás a prepadnete sa nižšie. Vyhákujte sa na trám, prejdite po ňom trochu vpred a vyhákujte sa vyššie. Prebehnite po moste doprava a uhýbajte sa plameňom, ktoré po vás vrhá. Tam choďte hore a preskočte po aute na hornú časť. Tam bežte doľava a prešmyknite sa popod nákladiak.
Tu zas bojujte ako predtým. Hoďte lepivý granát, zasiahnite ho batarangami a keď ho omráčite, tak ťahajte. Keď bude mať minimum života, tak len uskakujte pred jeho granátmi a napokon, keď vás obkľúči ohňom, tak sa vyhákujte klasicky (F) na neho a dorazíte ho v scénke.

Po odchode sa vám ozve Bane s tým, že dostal Alfréda. Keďže vieme, že sa toto odohráva pred Akrham Asylum a City, tak je jasné, že sa nič nedeje. Automaticky sa vrátite do jaskyne, ktorú Bane spustošil. Choďte k zničenému počítaču a pár ťuknutiami do klávesnice ho opravte. Aktivovali ste tým späť detektívny pohľad, tak si ním zamerajte Alfréda pod troskami na plošine v dolnej časti. Skočte za ním a zachráňte ho.

Profil: Harvey Bullock (po rozhovore s Gordonom).
Trofej: Branden (po jeho uzemnení); Firefly; Harvey Bullock (keď porazíte Fireflya).



15. Návrat do Blackgate Prison

Zachytili ste správu, že Joker ušiel, takže automaticky po scénke s Alfrédom sa presúvate do väzenia. Preskočte plot a zmláťte skupinu väzňov. Potom vlezte do kanála pri policajtoch, ktorí sú k vám po vašich dnešných kúskoch konečne priateľskí.
V kanáli prejdite na dosky neďaleko tečúcej vody a odpášte ich výbušným gélom. Dole prejdite k miestu s padnutým mostom a natiahnite si tam lano diaľkovým pazúrom. Prejdite po ňom a dostanete sa k miestu s elektrizujúcou vodou. Natiahnite si lano pred seba a prejdite na malú plošinu. Z nej si natiahnite lano na plošinu oproti, prejdite tam a vylezte vyššie. Naľavo rozbite výbušným gélom dosky a doplachtite cez elektrizujúcu vodu na plošinu s dvoma telami. Tam rozbite generátor a odstavíte elektrinu vo vode.
Hoďte na vodu lepivý granát, skočte naň a pritiahnite sa hákom cez vodu k hrádzi. Choďte naľavo a aktivujte tam spínač. Okno na zamknutej miestnosti oproti začne elektrizovať, tak hoďte cez okno pri vás diaľkovo ovládaný batarang, preleťte ním cez elektrinu, aby ste ho zelektrizovali a vrazte ním do poistiek. Tým uzavriete hrádzu a zvýšite v nej hladinu vody.
Vráťte sa na hrádzu, vytvorte si lepidlovú kryhu, pritiahnite sa hákom k doskám v stene a odpáľte ich výbušným gélom. Lepivými granátmi upchajte dve diery s unikajúcou parou pri vás a aj dve poniže nad vodou. Potom si vytvorte lepidlovú kryhu, skočte na ňu a prúd vás bude unášať ďalej. Cestou hoďte rýchlovrhom lepivý granát na jednu paru pri vás a na tri unikajúce pary na konci nad rotujúcimi skrutkami. Upchatie pary odpáli potrubie nad skrutkami, tak sa tam môžete vyhákovať.

Prejdite dverami do miestnosti, kde zmláťte pár väzňov. Nabite elektrorukavicami generátor a spadne k vám výťah. Vyskočte naň a po ňom sa vyhákujte hore. Ventilačkou prejdite do haly s nepriateľmi. Predátorská hala, takže sú všetci ozbrojení a vy môžete využívať prostredie pre ich nenápadnú likvidáciu. Zbavte sa ostreľovača na strieške v strede a ostatných si už ľahko vystriehnete osobitne.
Keď ich porazíte, len pokračujte ďalej jedinou možnou cestou. Tá povedie cez dve haly. V prvej je veľká hromada nepriateľov, vrátane dvoch so štítmi, jedným s nožom a majú tu aj veci, ktoré po vás môžu hádzať. V druhej hale je nepriateľov menej, než v predošlej, ale stále dosť a je tu aj velikán a aj dvaja užívatelia jedu.

Napokon narazíte na Banea. Boj je na začiatku rovnaký, uskakujte pred jeho údermi a rozbehmi, trikrát ho omráčte plášťom, zasaďte mu sériu úderov a použite dorážačku. Keď mu odoberiete časť života, tak si na vás dostúpi, ale nabijete si elektrorukavice, tak sa dajte do boja s nimi. Na pomoc mu príde aj pár väzňov, takže pozor na nich a stále musíte uskakovať pred jeho útokmi, len mu môžete priamo zasadiť úder, keď máte elektrinu v rukaviciach. Najlepšie je preto len uskakovať a keď skočí on po vás, na chvíľu sa zastaví a vtedy ho napadnite.

Keď ho porazíte, tak mu po scénke dajte elektrošoky, aby ste ho oživili. Preberie sa a vpichne si TN-1 a zmutuje na beštiu. Nemôžete útočiť priamo, pretože je prakticky neporaziteľný. Ste v chodbách, kde po vás pátra. Vy sa skrývajte a využívajte len tiché útoky. Najlepšie tu máte útok spoza rohu (keď sa pritisnete k rohu ctrl+medzerník) a zaútočíte, keď bude pri rohu, alebo sa schovajte do šachty pod podlahou a zaútočte, keď bude nad vami.
Keď ho takto prekvapíte, tak mu skočíte na chrbát. Vaším cieľom je dostať ho k elektrizujúcim mrežiam. Ak ste od nich ďalej, tak ho len v príhodnej chvíli udrite (hra vám napovie), aby ste ho pohnali ďalej a keď budete pri mrežiach, vrazíte ho do nich. Vtedy ho začnite mlátiť, aby ste ho strčili do elektriny, ktorá mu odoberie časť života. Hneď potom sa dajte na útek a zas si vystriehnite chvíľu pre nenápadné napadnutie a zopakujte celý proces.
Keď ho pripravíte o všetok život, tak začne úplne šalieť a napadne vás v scénke. Len v pravej chvíli vystreľte háky doľava a doprava, čím ho zachytíte, zelektrizujete a porazíte.

Potom sa len vyhákujte, prejdite ventilačkou a pomôžte v chodbe Gordonovi poraziť väzňov, aby ste ochránili správcu Josepha. Napokon len utekajte do väzenskej kaplnky, kde čaká Joker. Nie je to boj v pravom hernom zmysle. Je to len scénka, prerušovaná chvíľami, kedy máte párkrát vykryť protiútokom jeho údery a potom mu zasadiť sériu vašich úderov. Až kým ho nezložíte.

Profily: Harleen Quinzel (keď zachránite Harleen).
Trofeje: Harleen Quinzel (keď zachránite Harleen); TN-1 Bane (keď Banea porazíte); Warden Joseph (keď ho ochránite spolu s Gordonom).



16. Záver

Po zložení Jokera nasledujú titulky. Len krátko po začiatku bude rádiový program, v ktorom Quincy Sharp vyjadrí svoj zámer otvoriť Arkham Asylum ako miesto pre väzňov, keďže väznica Blackgate jasne dokázala, že nie je vhodnou inštitúciou. Potom už sú len bežné titulky. Po prejdení hry máte možnosť zapnúť si Novú Hru Plus, v rámci ktorej bude všetko ťažšie, ale zostanú vám vylepšenia zo základnej hry. Zbierky sú zdieľané medzi hrami, ak začnete hru Plus. Tiež získavate alternatívny kostým pre batmana. Noel.

Nasleduje kratučká scénka s Deathstrokeom a potom sa vraciate naspäť do mesta. Most máte na mape zviditeľnený rovnako, ako ostatné štvrte, v ktorých ste aktivovali vysielače. Tiež sa vám na ňom zobrazia polohy dvoch Enigmových správcov dát, ktorých môžete vypočuť (ak nebudete mať možnosť ich vypočuť po ich porazení, tak si len reštartuje posledný kontrolný bod a malo by to ísť).
Sprístupní sa ďalší zločin na vyriešenie (a po jeho vyriešení posledný) a môžete doraziť ostatné veci, ktoré ste predtým nestihli. Za vyriešenie všetkých zločinov sa vám sprístupní posledná vedľajšia úloha Zločincov (Most Wanted).
V jaskyni môžete plniť tréningové simulácie a tiež sa zhovárať s Alfrédom. Niektoré rozhovory súvisiace s príbehom vám dajú aj pár skúsenostných bodov. Ak ste sa s ním aj nezhovárali počas hlavného príbehu, nevadí, stačí pravidelne chodiť do jaskyne a bude mať okrem opakujúcich sa dialógov aj pár unikátnych. A keď spomenie väzňov, čo utiekli z väzenia (neviem, či ich treba pochytať, aby vravel ďalej, ale mal som ich už zdolaných), tak po ďalšom návrate by mal mať rozhovor o Jokerovi a o tom, že aj keď je vo väzení, bude vás chcieť dostať a treba si dávať pozor. To je jeho posledný unikátny dialóg a jeho vypočutím si získavate aj úspech „Thanks, Old Friend“.



Vedľajšie úlohy


1. Zločinci

1.1. Enigma

Enigma sa vám ozve krátko po začatí hry. Zistíte, že ukryl po meste dátové balíčky, ktoré obsahujú kompromitujúce informácie o rôznych obyvateľoch a keďže chcete predísť chaosu, tak ich chcete získať. Tiež sa vám na mape sprístupní Enigmov úkryt, no v ňom sa môžete zviesť výťahom dolu k jeho počítačom, no tie sú chránené elektrinou a dvere do jeho tajnej miestnosti sú chránené heslom a panel nemôžete hacknúť, pretože je na druhej strane steny rušička.
Pre zbieranie si najprv sprístupnite všetky vysielače. To vám aj uľahčí celkovo hru ako takú. Keď aktivujete vysielač v danej oblasti, tak sa vám sprístupní mapa oblasti a v nej 10 sieťových relé. Taktiež na mape budete vidieť Enigmových agentov. Tak ako v Arkham City, aj tu zmláťte všetkých okolo agenta, porazte agenta a toho potom môžete vyspovedať. Od vyspovedaného agenta získate informácie o polohách niekoľkých balíčkov a tie sa vám zobrazia na mape. Ak vyspovedáte všetkých agentov, tak sa vám zobrazia všetky balíčky, aj v meste aj v interiéroch, čo výrazne uľahčí ich hľadanie.
Keď zničíte všetkých 70 sieťových relé, tak deaktivujete Enigmovu obrannú sieť a môžete zničiť generátor v dolnej miestnosti jeho úkrytu, čo zruší ochranu jeho počítačov. Tým aspoň na čas uzavriete prípad Enigma, hoci nie je považovaný za splnený, ale Batman povie niečo v tom zmysle, že nateraz je hrozba Enigmu zmenšená.

Keď potom nájdete všetkých 200 balíčkov, tak bude prípad považovaný za 100%tne ukončený a vyriešený. Hoci ste Enigmu nedostali, ale proste sa Wayne uspokojí s tým, že mu prekazil plány.
Navyše je Eingma férový darebák a tak vypol rušičku vo svojom úkryte, keďže oceňuje vaše úsilie. Môžete sa potom teda vrátiť do jeho úkrytu a hacknúť panel pri dverách (questionsanswers). No za dverami je to ohromné sklamanie. Žiadne veľké odhalenie, žiadna záchrana rukojemníkov ako v Arkham City, žiadny boj s Enigmom, nič. Len objavíte miestnosť, kde chystal pár svojich pascí. Nájdete tu nášľapné plošiny, klepce na trofeje (aké otvárate v AA a AC) a na stene výstrižky novín počarbané s otázkou kto je Batman (na jednej strane novín je aj nadpis, že bol Harvey Dent zvolený za mestského prokurátora) a pár plánov jeho vynálezov.
V zadnej časti ešte rozbite stenu s otáznikom a v tajnej miestnosti tejto tajnej miestnosti nájdete Riddlerovu trofej. Áno, presne takú, aké ste zbierali v predošlých hrách (teda chronologicky, aké neskôr nájdete, keď bude otvorený ústav Arkham Asylum). Vezmite si ju, za čo získate body a aj úspech „First Riddler Trophy“.


1.2. Anarky

Keď vyjdete z lode po nájdení Penguina, tak pri dverách najprv zaregistrujete vysielanie Anarkyho a keď vyjdete na palubu, uvidíte ako na sťažni premieta Anarky svoj prejav teraz priamo adresovaný vám a povie vám, že v meste umiestnil tri bomby. Vyhákujte sa hore na sťažeň, kde je Anarkyho muž a Anarchista vám povie, kde je umiestnená prvá bomba. Máte 3 minúty na jej deaktivovanie v časti Bowery, tak tam vyrazte. Z nevysvetliteľných príčin nefunguje presun Batwingom, takže musíte po vlastných. Respektíve preletieť a prehákovať sa tam čo najskôr. Na streche budovy len porazte skupinu nepriateľov a zničte bombu. Proste ju rozbijete, žiadne hranie sa drôtmi a s tým, ktorý ju odpáli a ktorý deaktivuje.
Nájdite druhého v Diamantovej štvrti a ten vám dá 3 minúty a 50 sekúnd na rozbitie bomby v Park Row. Stačí tam doplachtiť ponad most a stále rovno, takže času je dosť. Zmláťte darebákov a rozbite bombu. Potom nájdite tretieho anarchistu v Coventry a máte 2 minúty a 40 sekúnd, aby ste sa dostali za budovu polície v Burnley. Za ňou dolu pri rieke zmláťte anarchistov a rozbite bombu, päsťou, aby náhodou nevybuchla.
Keď ste deaktivovali všetky tri bomby, ozve sa Anarky a pozve vás do budovy súdu. Tak len skočte na súd, vojdite zadnými dverami, keďže predné sú zamknuté z nevysvetliteľných príčin. Vojdite do hlavnej haly a tam vás napadne skupina nepriateľov potom, čo odmietnete s Anarkym spolupracovať. Porazte skupinu nepriateľov, potom druhú a napokon aj tretiu. V tretej bude aj Anarky. Rýchly, skáčuci chlapík v červenom a s elektrickým obuškom. Môžete mu ho vyraziť, ak ho má, tak pozor nech sa k vám moc nepriblíži, lebo nemôžete útočiť priamo. Vyraďte si radšej ostatných a napokon sa sústreďte na Anarkyho. Porazte ho a zajmete ho.

Trofej: Anarky.


1.3. Penguin

Keď vyjdete z policajnej stanice, hackne sa vám do vysielania Barbara Gordonová. Stratili sa armádne krabice, ktoré zhabali Penguinovi muži a nik na polícii s tým nič nerobí. Označila vám na mape 6 krabíc. Máte ich len zasiahnuť vašou rušičkou, čo ich tak poškodí, že ich Penguin nebude môcť použiť.
Krabica v Sheldon Park je na terase budovy. Krabica v The Bowery je v podzemnej časti, za drevenou stenou, ktorú treba rozbiť výbušným gélom. Krabica na Penguinovej lodi je v kontajneri zavesenom na žeriave. Tu sú všetci ozbrojení, tak radšej potichu vyraďte darebákov. Potom hákom odtrhnite západku na kontajnery. Skočte dnu a rušičkou odpáľte krabicu. Krabice v Coventry, Burnley a Diamantovej štvrti nájdete bez problémov na zemi pri darebákoch.

Získavate pre rušičku vylepšenie, ktorý môžete neutralizovať krabice so zbraňami.
Trofej: Penguin Gang Member.



1.4. Šialený Klobúčnik

Po východe z Kanlálov ste dostali pozvánku od Klobúčnika. Choďte teda v Bowery ku Klobúčnictvu. V obchode vytrhnite hákom mriežku ventilačky a prelezte do miestnosti s Klobúčnikom. Pobite jeho mužov a oslovte ho. Keď ho chytíte pod krk, tak vás zhypnotizuje. A sfetuje aj vášho kameramana, ktorý hádže zas občas také uhly, že skočíte do prázdna len kvôli nemu.
Prejdite na most, kde sú tri elektrizujúce plochy. Len nim prejdite, keď elektrina na chvíľu prestane. Na poslednej len prejdite na koniec a rýchlovrhmi batarangov zničte šesť lampiónov okolo symbolu kľúča a spustí sa vám most. Než sa spustí, stiahnite sa naspäť kvôli elektrine a potom ním prejdite.
Za mostom skočte na rímsu, rúčkujte doprava, zoskočte na plošinu pod vami a vyskočte o dve plošiny vyššie. Sledujete seba cez kľúčovú dierku ako stojíte pri trojici dvier. Len trikrát vojdite do dverí, nad ktorými je v obraze králik. Ten prechádza z obrazu do obrazu, ale nič vás neobmedzuje, tak len prejdite vždy do dverí pod ním.
V ďalšej časti ste za zrkadlom, kde vás napadne pár nepriateľov. Držte boj ďalej od zrkadla, pretože oni za zrkadlo môžu, vy ale nie a môžete tak prísť o zásah a narušiť si kombo. Najprv sú len dvaja, ale potom prídu dve väčšie skupiny nepriateľov. Keď všetkých pobijete, tak sa zrkadlo rozbije a vy môžete prejsť dverami.

Choďte doprava cez zelektrizovanú plochu, keď elektrina neprúdi. Na druhú vyjdite rovnako, keď je bez elektriny, na stenu za ňou nastriekajte výbušný gél a stiahnite sa. Odpáľte stenu a keď prestane elektrina, len prebehnite k rieke. Postavte sa na tanierik a hákom sa pritiahnite najprv k veľkej lyžici a potom na druhý breh, kde vojdite dverami.
Zachyťte sa rímsy a rúčkujte doprava, skrčený prejdite ďalej cez puklinu v stene vyššie a vylezte hore rebríkom. Tu prejdite na natiahnuté lano a spustite sa po ňom (medzerník) a pri jazde na konci rozbijete kartu, ktorá lano drží a dopadnete na cestu z karát. Hneď po dopade sa rozbehnite po ceste, pretože ju začne za vami ničiť veľké kyvadlo. Prebehnite cestou, preskočte na konci k dverám a prejdite nimi.
Diaľkovým pazúrom si vytvorte lanový spoj nad vami a vyhákujte sa naň. Z lana skočte na plošinu pri stene, kde deaktivujte zariadenie svojou obvyklou technikou – päsťou. Rozbitím zariadenia sa otočí koleso s úchytom vyššie. Teraz si vytvorte teda lanový spoj na hornom úchyte, vyhákujte sa na lano a teraz z neho už len doskočte k dverám.
Vylezte po rebríku a len preskočte dieru, kde si dajte pozor na kyvadlo. Prejdite po tyči, preskočte druhú dieru a vylezte k dverám. Za dverami sa vyhákujte na závažie. To sa pod vašou váhou spustí dole a otvorí v strope prechod, do ktorého sa vyhákujte. Tu len prejdite po tyčiach a vojdite ku Klobúčnikovi.

Ten drží zajatú Alenku. Zamierte na neho batarang a obráťte na ňom smerovanie (podržte prostredné tlačidlo myšky). Zjavne ste mali túto technológiu k dispozícii celý čas, ale sprístupníte si ju len teraz, keď vás to napadne, čo je aj odmena za túto misiu. Hoďte reverzný batarang na Klobúčnika, ktorého tým omráčite a zajmete pre políciu. Alenka je zachránená, ale keďže ste tvrdý chlap, necháte ju tu samú, v dome so šialencom a ulicami plnými zločincov. Nech sa domov dostane sama.

Získavate vylepšenie reverzný batarang.
Profil: Mad Hatter.
Trofej: Mad Hatter.



1.5. Black Mask

Po návšteve Oceliarne, kde si podáte Copperhead choďte von a pri východe z oceliarne, pri posledných dverách si všimnite sud s chemikáliou. Odpáľte ho výbušným gélom a podľa chemického zloženia dokážete vystopovať v meste 6 ďalších drogových skrýš Čierneho Masku. Počkajte si, kým budete mať v rámci hlavného príbehu elektro rukavice.
V Burnley je sud proste za rohom pri darebákoch. V Coventry je v kanáli. Pri vstupe do kanála musíte elektrorukavicami nabiť generátor, aby sa otvorili mreže, za ktorými nájdete sud. Sud na mape zobrazený na moste je pod mostom. Z boku vyskočte na mreže a len zleťte dolu, kde je pár ozbrojencov. Sud v Sheldonovom Parku je v budove Gotham City Light and Power. Ako vojdete po spojovacom moste z parku, tak rovno naľavo. V Park Row je sud za budovou súdu, tam pobite darebákov a hacknite panel pri mrežiach heslom Thesociety, aby ste sa dostali k sudu. Druhý sud v Park Row je medzi budovami s pár ozbrojenými darebákmi.

Keď zničíte všetkých šesť nádrží, choďte do kostola. Tam sú Sionisovi muži. Môžete využiť prostredie a dostať ich všetkých potichu. Napokon v zadnej časti hacknite panel (deathparents) a odpáľte výbušným gélom aj sud v kostole. Vtedy sa objaví Sionis so svojimi mužmi. Ich pokročilá technológia vytvorí silové polia na chrličoch a stenách, takže musíte len bojovať napriamo. Porazte ich vrátane Sionisa, ktorý bojuje tiež priamo, ako majster bojových umení, bez zbraní a vylepšení. Zajmete ho tu pre políciu a prípad Masky je vyriešený.

Získali ste vylepšenie, ktoré predlžuje účinok dymovnice.
Trofej: Roman Sionis.



1.6. Deadshot

Keď vyjdete z Oceliarne a pôjdete zachytiť stopu na most, tak dostanete správu o SOS signáli. Zájdite na označenú budovu k dymovému signálu a objaví sa vrtuľník, ktorý sa vás pokúsi zatknúť, no niekto ho však zostrelí. Skočte dole pozrieť sa, či niekto prežil, no pilot je mŕtvy. Oskenujte pilota. Zomrel pri náraze, ale nie z výstrelu, ktorý ste začuli. Zatiaľ je udalosť označovaná ako prípad „Helicopter Crash“, aspoň než zistíte viac.
Vráťte sa hore na terasu, kde bol dymový signál. Oskenujte poškodený stĺp, do ktorého vrazil vrtuľník a usúdite, že bol zasiahnutý rotor. Pretočte si udalosť, aby ste videli kam rotor odpadol. Je na opačnej strane terasy, než kde ste vy, tak ho tam oskenujte. Potvrdilo sa, že bol zasiahnutý. Pretočte si udalosť na začiatok a uvidíte odkiaľ bol zasiahnutý.
Zo strechy poniže, vedľa strechy s rezervoárom. Skočte na ňu a oskenujte tam mŕtveho policajta. Usúdite, že policajt mieril na vás, no niekto zastrelil jeho a tou strelou dostal aj vrtuľník. Onačí sa vám trajektória strely, tak ju sledujte na vežičku na streche neďalekej budovy a na vežičke oskenujte nábojnicu, ktorú tam nájdete. Na nábojnici sú súradnice signálu, tak si ho nalaďte na vašom dekodéri a dostanete správu od Deadshota, ktorý na vás čaká v banke.

Choďte do banky, kde ste mali predtým potyčku s Jokerovými mužmi. Choďte cez strechu, tak ako posledne a vo veľkej hale čaká Deadshot a jeho muži. Najprv sa postarajte o jeho ľudí. Dajte si na čas, presúvajte sa po chrličoch a keď bude nejaký osamotený, využite šancu, skočte k nemu a dostaňte ho potichu.
Keď sa zbavíte všetkých nepriateľov, skočte za Deadshota, omráčte ho plášťom a udierajte, až kým nepadne. Zas ho omráčte a zas udierajte. Celkovo to spravte trikrát a potom sa zas stiahnite, pretože mu dobehnú posily. Deadshot sa stiahne do stredu miestnosti, kde vezme rukojemníka. Štvorica nových nepriateľov po vás začne pátrať.
Môžete sa o nich postarať, ale aj nemusíte. Už stačí len dostať Deadshota a ak ho dostanete skôr než ich, tak sa teleportujú preč. Stačí vám skočiť na schody na boku, zbehnúť nimi dole a schovať sa do šachty pod podlahou. Prejsť ňou až tesne k Deadshotovi a keď bude chrbtom k vám (a samozrejme žiadny z darebákov okolo), tak vyskočte, priplížte sa k nemu a teraz ho už dostanete jedným tichým vyradením. Zajmete ho a rukojemníka zachránite.

Získavate vylepšenie pre váš hák Batpazúr, ktorým teraz môžete vytrhávať nepriateľom zbrane z rúk.
Trofej: Deadshot.



1.7. Shiva

Po ukončení misie v banke choďte pred hlavný vchod do banky, ktorý je dole na ulici pod zastrešenou časťou. Od vchodu do banky choďte po ulici rovno a za mrežami na rázcestí nájdete kočík, z ktorého počujete už z diaľky plakať dieťa. Preskúmajte ho a napadne vás Shiva. Stačí vykryť jej úder, nebude bojovať, len vám povie, že je v ohrození život a vaším testom je, či ho zachránite.
Kde je človek v ohrození, máte na mape, juhovýchodný roh Coventry pri hranici s Burnley. Je tam malé námestie, kde pri bráne s číslom 23 vojdite dverami do vstupnej haly nákupného centra. Nad zelektrizovanou vodou tam visí policajt. Choďte naľavo k mrežiam nad schodmi a cez dieru v mrežiach prejdite za ne.
Tam rozbite generátor a porazte tri Shivine vrahyne. Potom nad generátorom natiahnite diaľkovým pazúrom lano a po lane prejdite ponad halu a za druhé mreže (inak je nepochopiteľné, prečo tie mreže neprelezie, keď podobné veci zvláda bez problémov). Tu rozbite druhý generátor a zbavíte tak vodu elektriny. Vráťte sa do haly a batarangom preseknite povraz, aby ste zhodili policajta do vody.

Policajt vám povie, že ho aj s kolegom napadli a kolega ušiel. Oskenujte okolie v detektívnom móde a na okraji nádrže oskenujte kvapku krvi. V detektívnom móde potom sledujte stopu. Vyjdite von a stále stopu v detektívnom móde vidíte (takto ste stopovali aj v minulom dieli), tak choďte za stopou. Vedie na západ k Lacey Towers, hore nad vežu a ponad ňu zas na západ k Vysielaču. Tam nájdete mŕtve telo policajta. Zas tam na vás skočí Shiva. Povie, že bol skorumpovaný a preto ho zabili a vy môžete pokračovať vo vašom teste.

Choďte do Sheldonovho parku a tam vojdite do vstupnej haly Wonder Tower. Tu vás čaká boj so Shivou a jej poskokmi. Najprv bojuje po boku svojich vrahýň s mečmi a keď jej odoberiete polovicu života, zavolá troch majstrov bojových umení. Ona sama je tiež majsterka boja, takže treba dobre vykrývať a ku koncu boja vytiahne aj meč. Porazte ich všetkých aj Shivu a tá po porážke utečie. Prípad uzatvárate, aj keď ste ju nedostali, keďže jej nešlo prioritne o vaše zabitie, alebo o iné aktivity.

Získavate vylepšenie Kritické zásahy, ktoré zdvojnásobuje silu úderov pri presnom zásahu.
Trofej: Shiva.



1.8. Bird

Keď preskúmate telo v márnici, zachytíte správu polície a dostanete info o tom, aby ste preskúmali súboj gangov. Prvý gang je v juhozápadnom rohu Coventry. Proste vpadnite medzi hromadu nepriateľov a všetkých zmláťte. Posledného, ktorý zostane pri vedomí potom vypočujte.
Dozviete sa o druhej skupine, ktorá je na severovýchode Amusement Mile. Tiež tam len skočte, všetkých zmláťte a posledného vypočujte. Choďte povyše ku kontajneru s nádržami a tam oskenujte v detektívnom móde klietku. Zistíte, že by ste mali ísť do baru My Alibi.
Choďte teda do zmieneného podniku, ktorý máte aj označený na mape. Prejdite dverami a na koniec terasy. V hale je Bird, pár jeho mužov a dvaja užívatelia jedu a snažia sa prevziať bar. Len skočte dole a všetkých porazte. Bird je len dobrý bojovník, inak nemá špeciálne schopnosti. Sústreďte sa na obyčajných nepriateľov a keď si nabijete elektrorukavice, vrhnite sa na mutantov. Napokon vyspovedajte Birda, ktorý pracuje pre Banea. Omráčite ho a uzatvárate tento prípad.
Získavate v rámci vylepšení schopnosť odzbroj a znič. Keď si nabijete kombo pre použitie špeciálneho chvatu, môžete vziať nepriateľovi zbraň a zničiť ju.

Profil: Bird.
Trofej: Bird.



1.9. Väzni z Blackgate

Keď vyriešite všetky prípady zločinov (posledný Crime Alley Shootings), tak sa vám ozve Gordon na frekvencii, cez ktorú vás kontaktovala predtým Barbara. Má málo ľudí a v meste je 20 zločincov, ktorí utiekli z Blackgate. Ako keby mesto nebolo aj tak plné zločincov, divné. No ale požiada vás o pomoc, keďže nemá po všetkých udalostiach s Jokerom dosť ľudí.
Na mape máte polohy všetkých 20tich väzňov.


2. Zločiny

2.1. Jezebel Plaza Fall

V The Bowery sa vám sprístupní zločin, keď robíte na Anarkyho misiách. Polícia si myslí, že obeť spadla z budovy nad miestom činu. V detektívnom móde preskúmajte miesto činu pod bankou. Oskenujte plachtu obete a identifikujete obeť ako manažéra z banky. Oskenujete celé jeho telo a určíte, odkiaľ spadol. Vyhákujte sa hore na terasu banky a oskenujte stopy pri zábradlí. Zistíte, že nebol sám a že mal so sebou zrejme kufrík. Pretočte si udalosť na začiatok a pomaly spustite vpred a sledujte, kam dopadá kufrík. Skočte na potrubie ventilácie medzi terasou a miestom dopadu na zemi. Tam oskenujte v detektívnom móde kufrík a získate odtlačky druhej osoby, ktorou je Robert Hanes, podvodník.
Alfréd vám zistil, že Hanes sa nachádza v Diamantovej štvrti. Zájdite tam teda, nájdite ho na označenom mieste a len tam pobite všetkých nepriateľov. Vypočujte Hanesa po boji, ktorý sa prizná, že podplatil bankára a potom ho zabil. Prípad vyriešený.


2.2. Dixon Docks Shooting

V Amusement Mile sa vám sprístupní ďalší zločin, po východe z Kanálov. Polícia našla zastreleného muža, no nevedia kto a prečo ho zabil. Oskenujte najprv obeť, aby ste určili, že je to Owen Grant, novinár. Oskenujte stopy pred telom, aby ste zistili, že sa po zastrelení plazil na miesto, kde ho našli. Oskenujte stopy na rímse strechy a zistíte, že ho zastrelili zdola, keď niekoho fotil. Spomalene si prehrajte časť jeho zastrelenia a sledujte, kam dopadol fotoaparát. Je povyše tela pri rampe. Oskenujte ho a získate podobu toho, koho fotil.
Alfréd vám zistí, že je to Chucky Bersky a momentálne je v Diamantovej štvrti. Choďte tam, na streche kde sa zdržiava pobite všetkých nepriateľov a vypočujte Chuckyho, ktorý sa prizná, že zabil Owena kvôli tomu, že odhalil ich pašovanie. Prípad vyriešený.


2.3. Coventry Fire

Po návrate z Banky je ďalšia vražda v Coventry. Telo, oheň a príčina smrti neznáma. Oskenujte najprv telo, aby ste určili, že obeť je Alex Cane, ktorý pracuje pre Penguina a bol zastrelený. Oskenujte stopu č.3 povyše tela a určíte, že strela bola vypálená z tesnej blízkosti. Povyše oskenujte stopu č.5 a určíte, že oheň pochádza zo zápalného granátu, zrejme od obete, ktorá zrejme chcela dostať svojho vraha. Pretočte si trochu udalosť, aby ste videli, že páchateľ ušiel cez terasu a po rebríku na strechu. Vyskočte hore k rebríku a tam oskenujte odtlačok na stene a potom aj odtrhnutý kus rebríka.
Podľa odtlačkov viete, že páchateľ je Quing Lu, Penguinov zabijak. Choďte teda na Penguinovu loď. Na nej pobite skupinu nepriateľov a vypočujte Lua, ktorý sa prizná, že Alexa zabil, aby sa dostal vyššie v organizácii, takže nie na Penguinov príkaz. Prípad vyriešený.


2.4. Hit And Run

Keď vyjdete z márnice, kde ste skúmali telo užívateľa Baneovho jedu, dostanete správu o tomto prípade v Burnley. Pred policajnou stanicou niekoho neznámy zrazil a ušiel z miesta činu. Na mieste oskenujte telo. Je to Nate Ramos, člen SWATu. Oskenujte naľavo od neho krv a určíte smer dopadu tela po náraze. Ďalej vľavo oskenujte pri kanáli škvrnu a učíte celý priebeh zrazenia. Potom si pretočte záznam a prehrajte pomaly, aby ste našli ďalšie dôkazy. Za zátarasami auto narazilo do steny, tak preskočte zátarasy, oskenujte škrabanec a podľa typu farby určíte auto a aj majiteľa.
Je ním John DeMarco, ďalší člen SWATu. Ten je na neďalekej streche s pár kumpánmi. Na streche poniže sú dvaja ozbrojení, ktorých môžete vyradiť potichu. Skočte potom k hlavnej skupine a zmláťte ich. DeMarco je policajt v brnení, ale má len štyroch kumpánov. Keď ho porazíte, tak ho vyspovedajte a prizná, že zabil Natea, pretože chcel vyzradiť ich skorumpovaný okruh. Prípad vyriešený.


2.5. Amusment Mile Mauling

Po prejdení hlavného príbehu zachytíte správu, že v Amusment Mile našla polícia neidentifikované telo a žiadnych svedkov zločinu. Oskenujte telo a zistíte, že obeť nezomrela po mnohých zásahoch, ale šlo o jeden silný zásah. Oskenujte škvrnu pri obeti a máte miesto a dráhu dopadu objektu, ktorý obeť zasiahol. Prehrajte si trochu záznam, aby ste videli, kam objekt dopadol. Zoskočte dole k pouličnej lampe a oskenujte ventiláciu.
Podľa odtlačkov ste zistili, že páchateľ je Andrew Carter. Choďte na miesto, kde by sa mal zdržiavať. Je to užívateľ jedu, takže silák. Má okolo seba skupinu darebákov, tak najľahšie máte nabiť si elektrorukavice, rýchlo ho nimi vyradiť a potom zdolať ostatných. Prizná sa k vražde, pretože obeť niečo videla, ale neprezradí vám čo. Prípad vyriešený.


2.6. Crime Alley Shootings

Po vyriešení predošlého prípadu dostanete správu o zastrelenej dvojici. Na mieste činu oskenujte obe obete. Boháč Horace Riley a jeho snúbenica Clarissa Rodriguez. Neboli okradnutý, takže motív je iný. Oskenujte škvrnu pri tele a získate smer streľby. Prehrajte si záznam a zastavte ho, keď sa rozsvieti mriežka ventilácie, za ktorú spadla nábojnica. Odstráňte mriežku a znova v detektívnom móde oskenujte nábojnicu.
Zístíte, že páchateľ je Ian Chase, ktorého Bruce Wayne pozná osobne a na jeho párty mal zálusk na Clarissu, ale tá nemala záujem, tak ich zabil. Len zájdite na cieľové miesto, porazte všetkých darebákov a vyspovedajte Iana, hoci je to skôr len vaše rozhorčenie sa, keďže motív poznáte. Prípad uzavretý.



Zbierky

Vysielače: Máte 7 základných oblastí a teda 7 vysielačov. Keď vysielač aktivujete, tak sa vám sprístupní v danej oblasti rýchly bod cestovania a tiež všetkých 10 Sieťových relé v oblasti.

Sieťové relé: Za zničenie všetkých 10 relé v jednej oblasti získate vylepšenie pre váš hackovací prístroj a môžete hackovať na väčšiu vzdialenosť. Po zničení všetkých 70 relé môžete poškodiť Enigmove prístroje v jeho úkryte.

Dátové balíčky: Enigma nazbieral špinavosti na rôznych ľudí z mesta a chystá sa ich zverejniť a vy tomu chcete zabrániť, aby ste predišli chaosu. Je to rovnaké, ako zbieranie jeho trofejí v predošlých dvoch hrách. Celkovo máte 200 balíčkov. Ich postupným zbieraním získavate za každú sériu z dvadsiatich sád kresby a nahrávky k profilom. Za zozbieranie všetkých balíčkov získavate pár odmien. Charakterovú trofej Komisár Loeb. Nový oblek pre Bruce Wayne New 52 Graphic Batman. Splníte tým úspech „Enigma Unravelled“. A tiež získate prístup do Enigmovej tajnej miestnosti a bude sa tým považovať prípad Enigma z „Most Wanted“ za vyriešený.

Anarkyho Symboly: Anarky je jeden zo zločincov, ktorých môžete dostať v rámci vedľajších úloh. Je to anarchista zameraný proti súčasnému systému a v rámci svojej siete kontaktov má v meste 24 symbolov, ktoré môžete nájsť. Vidíte ich len v detektívnom móde. Aby sa rátali za zozbierané, tak pri nich podržte „X“, tlačidlo pre detektívny mód, aby ste ich oskenovali – rovnako, ako ste skenovali Riddlerove hádanky v predošlých dieloch. Za každú získate do zbierky popis daného miesta, za isté počty získavate kresby a za 20 symbolov úspech „Voice of the People“, ale inak nič iné, konkrétnejšie.

Plakety Cyrusa Pinkneyho: Keď narazíte na prvú plaketu, tak sa vám ozve Alfréd s tým, že Cyrus Pinkney spolupracoval s Waynovým predkom Solomonom Wayneom na budovaní mesta a bol prestížnym občanom, no zavraždili ho a nik neodhalil, čo sa vlastne stalo. Pri každej plakete nájdete audio nahrávky z roku 1855.
Celkovo je 8 plakiet. 1 v Coventry, 1 na moste, 2 v Park Row, 2 v Browery, 1 v Amusment Mile a 1 v Burnley. Za každú získate aj informáciu o budove, na ktorej plaketu získate. Zapisujú sa dokopy s informáciami z Anarkyho symbolov, takže celkovo tam budete mať 32 popisov. Taktiež získate profil Cyrusa Pinkneyho, čo je posledný chýbajúci profil, ak ste ešte plakety nenašli. Ostatné získate počas hlavného príbehu a vedľajších misií so zločincami.
Keď získate 7 nahrávok / listov Pinkneyho, zobrazí sa vám na mape v Burnley poloha jeho hrobky. Za vysielačom len zleťte dolu na breh a tam je v brale brána (kde bol / je aj dátový balíček 13). Vojdite dovnútra a objavíte Hrobku Pinkneyho. Tam získate ôsmy list oskenovaním plakety na sarkofágu. Zistíte, že Henry Cobblepot sa chystal Pinkneyho zavraždiť. Pinkeny nafingoval svoju smrť a zavraždil neskôr Cobblepota. Čo sa s ním stalo, potom zostáva záhadou.
Rozlúštenie tejto záhady je pre vás odmenou. Okrem pár kresieb nezískate za toto nič viac, ani úspech, ani iný bonus.


1. Park Row

Vysielač
Poniže vstupu na terase vlezte do šachty v podlahe. Keď vyleziete, hoďte diaľkovo ovládaný batarang cez dieru v pletive, preleťte ním cez zelektrizovaný generátor a trafte poistky na konci na stene. Už len otvorte dvere pri vás a hacknite ovládanie veže.

Sieťové relé
1. V juhovýchode oblasti. Vedľa kostola je budova s vodnou nádržou. Za ňou je divadlo Monarch. Na jeho zadnej strane je na stene relé.
2. Na prednej strane divadla Monarch je druhé relé.
3. Medzi kostolom a súdom je budova, na rohu ktorej je svetelná reklama v tvare fľaše s nápisom Beer. Na rohu budovy pod reklamou je relé.
4. Na budove rovno oproti vstupu do kostola.
5. Na budove rovno oproti vstupu na súd.
6. Pri zadnej, západnej strane súdu, na rohu susednej budovy pri bráne.
7. Vedľa súdu (smerom na západ) je jedna budova (za ňou je vysielač). Na jej západnom rohu pri uličke so susednou budovou je relé.
8. Severozápadný roh oblasti, na rohu budovy vysielača, roh pri plote nad vodou.
9. Na západnej strane. Len choďte od súdu na západ až k hradbe na konci a zahnite doľava. Na budove pri hradbe je relé.
10. O ulicu nižšie, ako je ulica so súdom, je obchod s alkoholom Liqours. Vedľa je kvetinárstvo Baudelaire a na ňom je pri vchode relé.

Dátové balíčky: Ulice
1. Na juhu, pod vežou Acme Chemicals je balíček obkolesený mrežami. Stačí tam doletieť doprostred mreží a vziať si ho. Technicky patrí do Bowery, ale podľa mapy je v Park Row.
2. Pod vežou Acme Chemicals je strecha s vodným rezervoárom. Vedľa tejto budovy je maličká, slepá ulička. Pred pletivom v nej uniká z diery para, tak ju upchajte lepivým granátom. Podšuchnite sa a hacknite panel (trickery), čo vám otvorí schránku.
3. Východne od strechy, pri ktorej je balíček 2, je ešte jedna strecha s vodným rezervoárom. Medzi týmito dvoma strechami je plošina s piatimi spínačmi. Nabite pri nich elektrorukavicami generátor a než sa zas vybije, tak sa postavte na spínače v správnom poradí, podľa toho, ako svietia svetielka pred nimi. Teda na prvý, tretí a štvrtý. To vám otvorí schránku na stene.
4. Vedľa striech s balíčkami 3 a 2 je ešte jedna strecha a na jej boku je rozbiteľná stena. Medzi ňou a vežou Acme Chemicals natiahnite diaľkovým pazúrom lano, vyleťte naň a spustite sa po lane (medzerník) na rozbiteľnú stenu, čím ju rozbijete. Za ňou je balíček.
5. Choďte na strechu budovy západne od Acme Chemicals. Tesne južne pod ňou je veža s chrličmi a na nižšej streche hliadkujú zločinci. Tu v rohu múru na streche je schránka a poistky. Oproti nim je generátor, ktorý nabite a ten zelektrizuje neďaleké antény. Hoďte cez ne diaľkovo ovládaný batarang a keď bude zelektrizovaný, vleťte ním do poistiek. To vám otvorí schránku s balíčkom.
6. Na juhozápade choďte na balkón budovy (pod budovou je vysielač Bowery). Tam hacknite panel (quandary) a vezmite si balíček zo schránky.
7. Choďte na západ nad Baneov úkryt. Tam je na hradbe veľká reklamná tabuľa (Transatlantic by Air). Na nej je balíček, stačí si ho pritiahnuť hákom z hradby, alebo vyletieť na tabuľu.
8. Oproti tabule vyleťte na strechu budovy (pod ňou je budova, pri ktorej bol balíček 6). Tam je nad schránkou päť tlačidiel, ktoré sa rozsvecujú sprava doľava. Keď svietia všetky, začnite ich stláčať sprava doľava. Rozhodne pomôže vylepšenie multibatarang, ale ide to aj bez neho. Fyzicky si zamerajte posledné a len čo vypálite, použite rýchlovrh na ostatné (snažil som sa zistiť pre návod, či sa dajú zozbierať bez vylepšení).
9. Choďte západne od tejto budovy, na strechu budovy s reklamou Soder Cola. Tam len odpáľte výbušným gélom dosky na svetlíku, z ktorého si vezmite balíček.
10. Na budove napravo nad Baneovým úkrytom (poniže vysielača) si všimnite na streche tlačidlo. Na stene pod ním je druhé a na stene oproti tretie. Postavte sa na kraj na tlačidlo, zleťte zo strechy na to na budove oproti, odrazte sa od neho a doleťte na posledné tlačidlo. Aktivovaním všetkých troch v časovom limite 9 sekúnd sa vám otvorí schránka s balíčkom dole pod najnižším tlačidlom.
11. Tento balíček je v interiéri Baneovho úkrytu, ale z nejakého dôvodu sa zobrazuje na mape v meste. Vojdite dverami do Baneovho úkrytu. Vlezte do ventilačky pri zemi a za ňou dolu schodmi k zábradliu. Na opačnej strane vidíte tlačidlo za mrežami. Hoďte tam diaľkovo ovládaný batarang, preleťte ním otvorom v mrežiach a trafte tlačidlo. To zosunie hornú časť mreží. Vylezte na zábradlie a trafte za mrežami hore diaľkovým pazúrom úchyt, aby ste si tam natiahli lano. Skočte zo zábradlia, leťte k mrežiam a vyhákujte sa na lano. Po lane len prejdite za mreže, kde je balíček.
12. Keďže ste šli pre predošlý balíček do Banovho úkrytu, nebudem ho už vypisovať osobitne. Skočte teda od predošlého balíčka dolu do diery, na vode si lepivým granátom vytvorte kryhu a ťahajte sa hákom cez vodu. Prejdite dverami, dolu schodmi a v jeho úkryte choďte do miestnosti napravo, kde má monitory a svoj výskum. Na strope strhnite mriežku hákom a spod nej si len hákom pritiahnite balíček.
13. V severozápadnom rohu, na streche vysielača. Len tam nabite elektrorukavicami generátor a než sa zas vybije, tak prebehnite po štyroch tlakových spínačoch. To vám otvorí schránku oproti generátoru.
14. Budova medzi vysielačom a súdom. Na severnej strane má terasu a na nej svetlík, na ktorom odpáľte výbušným gélom dosky a vezmite si z neho balíček.
15. Na severe, severovýchode choďte na koniec diaľnice. Pod ňou je strom ozdobený vianočnými svetlami a naľavo od neho je za plotom pri budove maličký priestor. Na múre je schránka a vedľa nej generátor, ktorý len rozbite a otvoríte tým schránku.
16. Na kostole. Na zadnej strane veže kostola je schránka. Na streche poniže je tlakový spínač. Postavte sa naň a máte 8 sekúnd na získanie balíčka. Len sa vyhákujte vyššie na strechu, čo najbližšie k schránke a hákom si zo schránky balíček pritiahnite.
17. Za kostolom je malá budova s podzemným parkoviskom (má tam aj nápis par-king). Vedľa nej sa vyhákujte na strechu vyššej budovy, na ktorej je vodný rezervoár. Zo strechy sa len spustite na plošinu poniže a tam medzi stenou budovy a ventilačným potrubím je voľne pohodený balíček.
18. Choďte západne na strechu susednej budovy (na nej sú dva menšie vodné rezervoáre a na stene elektrárne nad ňou je symbol žiarovky). Tam je svetlík, na ktorom dosky odpáľte výbušným gélom.

Dátové balíčky: Súd a Kostol
19. V kostole v zadnej časti za oltárom len vlezte do ventilačky v stene a v nej je balíček.
20. V budove súdu v hlavnej hale len vyjdite na opačnej strane hore schodmi a napravo, oproti zamknutým dverám leží voľne na zemi balíček.

Anarkyho Symboly
1. Choďte k budove Ace Chemicals. Na jej východnej strane zleťte na strechu budovy pod ňou. Odtiaľ dovidíte na symbol, ktorý je na stene na tejto strane veže Ace Chemicals. Ace Chemicals.
2. Kúsok severovýchodne od Ace Chemicals je divadlo Monarch. Na streche nad hlavným vstupom do divadla je na stene symbol. Monarch Theater.
3. Choďte na severovýchodnú stranu budovy súdu. Tam musíte do krytej časti pri susednej budove, aby ste videli na stenu medzi stĺpmi súdu. Tam je symbol. Solomon Wayne Courthouse.

Plakety Cyrusa Pinkneyho
1. Choďte na strechu kostola. Na zadnej strane veže, kde je aj dátový balíček, je pod schránkou balíčka plaketa. Old Gotham Catedral. Stránka denníka 7.
2. Choďte na západnú stranu budovy súdu. Plaketa je na podstavci sochy koňa. Solomon Wayne Courthouse Statue. Stránka denníka 1.


2. The Bowery

Vysielač
Aktivujete ho v rámci hlavného príbehu.

Sieťové relé
1. Na východe oblasti pri mieste rýchleho presunu. Pri bráne s nápisom „Welcome to the Woner Expo“, čo je vstup do budovy Gotham City Light & Power.
2. Juhozápadne od predošlej. Len skočte od budovy GCL&P otvorom pod strechu krytej ulice a tam je pri zavretom výklade s vianočnými svetlami.
3. Juhovýchod oblasti, na pravej strane budovy GCL&P, nad schodmi.
4. V strede oblasti, dole v krytej časti ulice, na rázcestí, kde je reklama nad obchodom „Riley´s“ a doľava sa pokračuje k banke.
5. Na juhu, pred vstupom do banky. Pred hlavným vstupom, dolu v krytej časti ulice.
6. Nad štvrtým relé vyskočte ku kupole strechy kryjúcej ulicu. Nad ňou je veľká budova a relé je pri jej bráne.
7. Na severe oblasti, relé je na nekrytej ulici, na budove dole na ulici. Za rohom budovy je strom s vianočným osvetlením.
8. Pri vysielači. Tam len nájdite budovu Jezebel Theater a naľavo od vstupu do divadla.
9. Vedľa Jezebel Theater je Hotel a relé je na jeho zadnej strane pod požiarnym schodiskom.
10. Juhozápad oblasti na zadnej časti budovy (múzeum pri banke), pri brehu rieky.

Dátové balíčky: Ulice
1. Ako prejdete z budovy elektrárne (zo Sheldonovho parku) do Bowery, tak za mrežami máte napravo zadný dvor budovy. Na stene medzi kontajnerom a nákladným vozom nabite elektrorukavicami generátor a otvorí sa vám schránka nad ním.
2. Na streche tejto budovy s balíčkom 1 je vodný rezervoár. Pod ním nabite elektrorukavicami generátor, čo zapojí tri tlakové spínače. Postavte sa na prostredný, ľavý, pravý, ľavý, pravý a keď dostanete všetky svetielka na rovnakú pozíciu, tak sa schránka na stene pri svetielkach otvorí.
3. Od budovy s balíčkom 2 vedie k budove južne pod ňou mostík. Pri tejto susednej budove je naľavo pri mostíku panel, ktorý hacknite (Shellgame) a napravo pri mostíku je schránka, ktorá sa vám potom otvorí.
4. Na východnej strane budovy s balíčkom 3 je ďalší balíček voľne položený na balkóne.
5. Na juhovýchode, pod nápisom Gotham City Light & Power je strecha s vodným rezervoárom. Na nej sa postavte na tlakový spínač a rozsvieti sa vám tlačidlo pod písmenom „O“ z nápisu Power. Len ho trafte batarangom a schránka pred vami sa otvorí.
6. Z tejto strechy sa pozrite južne pod vás. Je tam osvetlené schodisko. Skočte dole pod schody a výbušným gélom odpáľte rozbiteľnú stenu za schodmi. Za ňou je balíček.
7. Západne od budov s balíčkami 1 až 4 je budova s červeným svetelným nápisom Hotel. Na jej severnej stene pod mostom je schránka s balíčkom. Nad schránkou sú tri tlačidlá. Naľavo za rohom, pod nápisom Hotel je jedno tlačidlo a napravo medzi nápisom Restaurant a vstupom ku Klobúčnikovi je druhé tlačidlo. Na tieto bočné tlačidlá nastriekajte výbušný gél a postavte sa pred schránku. Odpáľte obe tlačidlá a rýchlovrhmi trafte batarangami tri tlačidlá nad schránkou (na celú akciu máte 5 sekúnd, preto ten gél). To vám schránku otvorí.
8. Na streche budovy s balíčkom 7 je špicatá strecha so svetelným nápisom Soder Cola. Na špicatej streche je malá plošinka s balíčkom. Oproti streche je vežička s chrličmi. Rozleťte sa k chrliču a vyhákujte sa do letu, aby ste sa dostali čo najvyššie, miernym poklesom si udržte výšku a doleťte na plošinu s balíčkom.
9. Napravo od banky je vedľa múzea malá, slepá ulička. V nej sa postavte na tlakový spínač, čo otvorí pletivo pred vami. Hoďte doň diaľkovo ovládaný batarang a trafte tlačidlo za pletivom. To udrží otvor otvorený a vy sa len podšuchnite a vezmite si za pletivom balíček.
10. Na južnej strane strechy múzea, tesne vedľa banky je pletivo a v ňom päť tlačidiel. Za nimi je balíček, no ak stúpite na tlačidlá, dvere pred balíčkom sa zatvoria. Len si diaľkovým pazúrom natiahnite nad tlačidlami lano, prejdite po ňom za tlačidlá, zoskočte a vezmite si balíček.
11. Vzadu za bankou je na zemi svetlík, aké bývajú na strechách. Len výbušným gélom odpáľte dosky a vezmite si z neho balíček.
12. Na severnej strane múzea, pri soche koňa, oproti Jezebel Theater je tlakový spínač. Najprv vlezte do klietky pri ňom a na všetky tri tlačidlá dajte výbušný gél. Potom sa postavte na spínač a keď sa tlačidlá rozsvietia, odpáľte gél a otvorí sa vám schránka.
13. Balíček je na vysielači, ale úplne hore pod svetelným nápisom GCR. Choďte na vysokú budovu juhozápadne od vysielača. Z nej sa rozleťte k vysielaču, klesaním naberte výšku a doleťte až k balíčku.
14. Západne od vysielača je budova a na zemi pri jej rohu je schránka a aj panel, ktorý hacknite (chronicles) a otvorí sa vám schránka.
15. Juhozápadne od vysielača je vysoká veža, z ktorej odporúčam let na vysielač po balíček 13. Pod vežou je štvorcový výrez do nižšej časti ulice. Tam skočte dole a za mrežami uvidíte balíček. Naľavo nabite elektrorukavicami generátor, čo vám otvorí pletivo. Potom otvorte hákom poklop nad pletivom, aby ste presmerovali paru, ktorá uniká za pletivom. Napokon už len prelezte k balíčku.
16. Za vysokou vežou, pri ktorej je balíček 15, sú štyri spínače a generátor, ktorý nabite elektrorukavicami, aby ste spojazdnili spínače. Na tie stúpajte v poradí ľavý horný, pravý horný, ľavý horný, ľavý dolný, pravý dolný, ľavý dolný – podľa toho, ako blikajú svetielka na stene. V podstate ľavý, pravý, ľavý hore a to isté dole. Potom sa vám otvorí schránka na stene.

Dátové balíčky: Banka a Klobúčnikov obchod
Banku si sprístupníte v hlavnom príbehu, Klobúčnikov obchod v podstate tiež, hoci záležitosť s Klobúčnikom je vedľajšia úloha.
17. Vojdite do banky cez strechu a budete pri hodinovom mechanizme. Sledujte jedno ozubené koliesko, je na ňom balíček. Koliesko sa točí, takže si len počkajte, kým sa balíček objaví a pritiahnite si ho hákom.
18. Choďte v banke v hlavnej hale pred trezor a tam skočte do šachty pod podlahou. Len sa zohnite a uvidíte pred sebou v šachte balíček.
19. V klobúčnikovom obchode naľavo od pultu vlezte do ventilačky. Tá vedie do zadnej haly s Klobúčnikom (alebo s Alice, ak ste ho už porazili. Inak aj po prejdení hry tu stále chudinka narieka a Waynea ani len nenapadne, aby ju odviedol domov, pekný hrdina). Nezoskakujte do haly, ale pokračujte ventilačkou ďalej a narazíte na balíček.

Anarkyho Symboly
1. Na streche banky. Na jej stredovej časti za zvonármi, na východnej strane stredovej časti. Gotham Merchants Bank.
2. Na severovýchode oblasti, na severnej strane budovy vedľa Vysielača. Na rohu budovy je aj dátový balíček a panel na hacknutie. Vedľa nich na stene za odpadkami je symbol. Carmine Hotel.

Plakety Cyrusa Pinkneyho
1. Na streche banky pod zvonom súsošia dvojice zvonárov. Pioneer Statue – Jezebel Mall. Stránka denníku 2.
2. Od banky choďte na sever popri múzeu na ľavej strane a povyše múzea je divadlo Jezebel. Naľavo pri dverách pod nápisom Jezebel Theater je plaketa. Jezebel Theater. Stránka denníka 3.


3. Amusement Mile

Vysielač
Choďte k dolnej časti a na vode si spravte kryhu z lepivého granátu. Hákom sa pritiahnite pod vysielač, vyskočte na plošinu a vyhákujte sa vyššie. Unikajúcu paru zastavte lepivými granátmi a prejdite k pár nepriateľom, ktorých zmláťte. Hákom strhnite kryt na strope a povyše v uvoľnenej diere si natiahnite lano diaľkovým pazúrom. Vyhákujte sa naň a vylezte vyššie. Zmláťte tu ďalšiu skupinu nepriateľov, vyskočte vyššie a otvorte dvere, za ktorými hacknite panel veže (Uwillregretthis).

Sieťové relé
1. Na juhozápade oblasti. Pokračujte z mosta po diaľnici a od zdvihnutej časti je naľavo budova s reklamou „The Payoff“. Na rohu budovy je drevený plot a na stene za ním je relé.
2. Na juhu oblasti. Pokračujte z mosta po diaľnici a od zdvihnutej časti napravo je vstup na mólo Gotham Sea Pier. Naľavo pri bráne je malá budova a na jej rohu je relé.
3. V strede pri diaľnici. Pokračujte po vstupe od mosta po diaľnici pomedzi budovy s relé 1 a 2 a na zákrute cesty (za ňou je Gotham Casinos) skočte pod cestu. Je tam podzemný tunel, zatvorený a medzi bránami je relé.
4. Povyše tretieho relé je budova s nápisom Gotham Casinos. Napravo pri zavretej bráne vedúcej na dvor kasína je relé.
5. Choďte na dvor kasína. Napravo (východne) od sochy koní je relé pri bráne do budovy.
6. Na zadnej strane za nádvorím so sochou s koňmi je malá terasa pri kasíne. Na stene na jej konci pri rieke je relé.
7. Choďte na severnú stranu budovy Dixon Docks. Je tam jedna dlhá budova pri železnici a na jej rohu (smerom k dokom) je relé.
8. Choďte na južnú stranu Dixon Docks. Na rohu pri bráne (poniže je hromada kontajnerov) je relé.
9. Choďte na východnú stranu Dixon Docks. Oproti Penguinovej lodi je tam hromada kontajnerov a nad nimi na rohu budovy je relé.
10. Na Penguinovej lodi je žeriav nad hlavnou palubou, na ktorom je zavesený kontajner. Na stene lode za žeriavom je relé.

Dátové balíčky: Ulice
1. Medzi kostolom (Park Row) a elektrárňou (Sheldon Park) je budova. Na jej streche nabite elektrorukavicami generátor a za 8 sekúnd si vezmite balíček z otvorenej schránky. Stačí vám len dobehnúť bližšie a pritiahnuť si ho hákom.
2. Východne od budovy s balíčkom jedna je pri najbližšej budove plot. Za plotom len rýchlo prebehnite po štyroch spínačoch a otvorí sa vám schránka na stene.
3. Nad balíčkom 2 je požiarne schodisko a napravo od neho je na rohu budovy malá plošina. Na nej výbušným gélom odpáľte rozbiteľnú stenu, za ktorou je balíček.
4. Za budovou s balíčkami 2 a 3 je diaľnica a vydvihnutá mostová časť. Vyhákujte sa hore až na stropné trámy tejto vydvihnutej časti a na nich je balíček.
5. Poniže bodu rýchleho cestovania je pod Dixon Docks na brehu žeriav a nad vodou z neho visí kontajner. Vyhákujte sa na žeriav a otvorom na opačnej strane kontajneru vleťte do kontajnera, v ktorom je balíček.
6. Choďte na strechu budovy Dickson Docks. Za pletivom vidíte schránku. Pletivo sa dá preliezť, ale tlačidlo je za krytým pletivom. Pred ním je ventilačka, tak do nej hoďte diaľkovo ovládaný batarang, preleťte ním ventilačkou, len jednou zatáčkou a trafte tlačidlo, ktoré otvorí schránku.
7. Choďte na budovu západne od Dickson Docks. Na jej streche len nabite generátor elektrorukavicami, čo otvorí schránku priamo nad generátorom.
8. Diaľkovým pazúrom natiahnite lano medzi nápisom Dickson Docks a budovou s balíčkom 7. Po lane sa zvezte (medzerník) k tejto budove a prerazíte dosky na kontajneri, v ktorom je balíček.
9. Choďte na strechu budovy Gotham Casinos. Tam rovno pod reklamnou tabuľou na kasíno je malá ventilačka. Upchajte na vstupe do nej lepivým granátom unikajúcu paru a vnútri si vezmite balíček.
10. Na západnej strane budovy kasína je terasa a pod ňou, pri múre cintorína je rozbiteľná stena. Odpáľte ju výbušným gélom a za ňou je balíček.
11. Na severnej strane kasína je na streche (táto časť pôsobí zhora ako samostatná budova) balíček za pletivom s ventilačkou. Na pletive sú dve tlačidlá. Stlačte ľavé, aby sa vám otvoril vstup ventilačkou. Na pravé nastriekajte výbušný gél. Prelezte do klietky a odpáľte gél na druhom tlačidle, čo zavrie prechod za vami a otvorí vám prechod k balíčku.
12. Vedľa kasína je budova vlakového nádražia. V budove je prechod, v ktorom hacknite panel (cleverscheme) a otvoríte si tým schránku s balíčkom vedľa panelu.
13. Na vlakovom nádraží choďte k vlakom, na jednom vagóne je schránka a tlakový spínač. Postavte sa naň a otvorí sa kontajner za vami. Hoďte doň diaľkovo ovládaný batarang. Leťte kontajnerom dozadu a ponad dieru (keby ste zahli hneď, nestihnete sa otočiť) a na konci kontajnera sa otočte. Zleťte dole dierou do kontajnera poniže a v ňom len trafte tlačidlo. To vám otvorí schránku pri vás.
14. Východne od nádražia je pri brehu továreň. Na jej streche je medzi dvoma veľkými komínmi svetlík, na ktorom rozbite výbušným gélom dosky a vnútri vás čaká balíček.
15. Zo strechy s balíčkom 14 vylezte na jeden z dvoch žeriavov, na ktorých visia klietky. Otočte sa a na stene budovy je za pletivom balíček. Je tam len malý otvor, kam sa nemôžete vyhákovať, tak smerom k balíčku skočte odtiaľto zo žeriavov a vleťte otvorom dovnútra.
16. Na zemi pri vysielači je klietka, do ktorej sa len podšuchnite a vezmite si balíček.
17. Na zadnej časti Penguinovej lode. Elektrorukavicami nabite generátor a ten aktivuje tri spínače, ktoré musíte stlačiť za 39 sekúnd. Len čo sa postavíte na prvý, tak sa potom už nesmiete dotknúť paluby. Najľahšie mi preto prišlo začať spínačom pri tanku. Vyhákujte sa na stožiar, zleťte na spínač pod stožiarom, vyhákujte sa do letu znova a už len dopadnite na spínač pri schránke, ktorá sa otvorí.
18. Na severnej strane Penguinovej lode, na bočnej palube. Proste tam leží na palube.

Dátové balíčky: Penguinova loď
19. Ako vojdete do lode, hneď napravo na stene otvorte hákom poklop a z otvoru za ním si pritiahnite balíček.
20. Pokračujte priamou cestou až na palubu 1 k zatopenej chodbe. V nej si natiahnite diaľkovým pazúrom lano. Na kuse ľadu na vode si všimnite balíček. Vytvorte si lepivým granátom kryhu pri ňom. Tesne pri ňom, pretože si ho nemôžete pritiahnuť hákom. Skočte na kryhu a priamo si balíček vezmite.
21. Neprechádzajte ešte po lane, ktoré ste si natiahli cez vodu. Pred lanom choďte ako pri prvej návšteve lode v rámci hlavného príbehu. Teda preskočte na plošinu oproti, v zničenej miestnosti skočte na potrubie, prejdite po ňom miestnosť, skočte ďalej a zleťte do miestnosti. V nej strhnite hákom časť stropu. Vyhákujte sa hore a tam nájdete balíček.
22. Pokračujte ďalej do Boiler Room. Tam napravo upchajte dve diery s unikajúcou parou lepivými granátmi. Prejdite poza ne doprava, dvakrát sa vyhákujte nahor. Na mostíku sú tri diery s unikajúcou parou a vy musíte prebehnúť vo vhodnej chvíli, keď neuniká, pretože ich z nevysvetliteľných príčin nemôžete upchať. Za mostíkom sa vyhákujte ešte raz vyššie a za mrežami už vidíte balíček. V otvore pri mrežiach len upchajte unikajúcu paru a prejdite si po balíček.
23. Vojdite do veľkej haly s arénou. Vyjdite na jej západnú vyvýšenú časť a tam si natiahnite diaľkovým pazúrom lano. Vyhákujte sa na lano a to vás dovedie na trám, na ktorom je balíček.
24. Choďte na východnú stranu haly, natiahnite si diaľkovým pazúrom lano, vyhákujte sa naň a prejdite po ňom na lietadlo, kde sú dvere do Penguinovej kancelárie. Prejdite ňou do ďalšej haly, kde ste mali predátorské stretnutie. Tu zahnite doprava, podšuchnite sa pod pletivo a napravo na stole je balíček.
25. Choďte na opačnú stranu haly, vyjdite prvými schodmi a po bokoch druhých schodov sú šachty v podlahe. Vlezte do jednej z nich a prelezte ňou na koniec. Dostanete sa do tajnej miestnosti pod schodmi, v ktorej je balíček.
26. Vráťte sa do haly a nad schodmi prejdite dverami. V chodbe je v jej pravej časti rozbiteľná stena, ktorú odpáľte výbušným gélom. Na podlahe za ňou je balíček.
27. Prejdite chodbou do kasína. Rovno oproti vám je kasa, pod ktorou sú tri symboly dolára. ($). Všetky tri trafte batarangami. Spustia sa mreže a objaví sa za nimi balíček, ktorý si pritiahnite hákom.
28. Prejdite napravo do baru a z baru ventilačkou a vyjdite na palubu, kde ste strhli časť podlahy, aby ste sa sem zdola dostali. Na stene pri vás je schránka. Použite diaľkovo ovládaný batarang, hoďte ho do diery v podlahe, preleťte s ním cez elektrinu nad bránou, otočte sa, vráťte sa dierou naspäť hore a udrite ním do poistiek, ktoré sú rovno vedľa schránky a tým schránku otvoríte.
29. Zoskočte potom do diery a pokračujte chodbou a stále rovno až do haly, kde sa dostanete na mostík. Je tu sneh a ľad, lebo je to otvorená hala. Zoskočte dole z mostíka na plošinu pod vami, k dverám s nápisom Pump Room 2. Pri dverách hacknite panel (tonnage) a za dverami máte balíček.
30. Potom zoskočte v tejto hale na najnižšiu plošinu, prejdite rozbitou ľadovou stenou do chodby a na jej konci sa podšuchnite pod stenu. Za ňou si len zo stropu slepej miestnosti pritiahnite balíček hákom.

Anarkyho Symboly
1. Na severozápade oblasti je kasíno. Choďte na jeho južnú stranu a tam je hlavný vstup na nádvorie Gotham Casinos, ktorý vedie cez bránu popod časť budovy. Na strope nad týmto vstupom je symbol. Gotham Casinos.
2. Choďte na východ, za budovu Dixon Docks. Tam je za budovou, oproti Penguinovej lodi hromada kontajnerov. Na stene budovy medzi kontajnermi je symbol. Dixon Docks.

Plakety Cyrusa Pinkneyho
1. Choďte k budove kasína a na terasu nad hlavným vstupom na nádvorie kasína (na južnej strane). Z terasy choďte doprava na východ a tam je v budove prechod na druhú stranu, na vlakové nádražie. V podchode je aj dátový balíček a na stene oproti nemu je plaketa. Gotham Rail. Stránka denníka 4.


4. Industrial District

Vysielač
Zmláťte skupinu nepriateľov na plošine pod vysielačom a päsťou deaktivujte rušičku naľavo od vstupu k vysielaču. Napravo dole na ulici je pár ďalších nepriateľov a druhá rušička, ktorú rozbite. Prejdite dverami a hacknite panel veže (areyoukidding).

Sieťové relé
1. Na juhu oblasti, pod Oceliarňou. Je tam malý dvor a relé je pod ochodzou na poslednej budove pod Oceliarňou.
2. Na vežičke na oceliarni, povyše nápisu Sionis Industries.
3. Pri bráne Oceliarne, napravo od brány na múre.
4. Oproti bráne s tretím relé len preskočte múr. Parkuje tam dodávka a naľavo od nej je na stene budovy relé.
5. Vedľa budovy s predošlým relé je vysielač a pod ním menšia budova spojená so susednou prechodovým krytým mostíkom (poniže sú tri obrovské nádrže). Pod mostíkom je relé na stene budovy.
6. Vedľa budovy s troma obrovskými nádržami je druhá budova a pri dverách na stene tejto budovy je relé.
7. Pri budove nad miestom rýchleho cestovania. Je tam dvor a na bráne pred dvorom je nápis Amertek. Relé je na budove vedľa budovy s reklamou na GothamRail.
8. Západne od miesta rýchleho cestovania. Je tam na budove klietka, v ktorej vidíte dátový balíček. Na ulici pod klietkou parkuje kamión a na múre vedľa kamiónu je relé.
9. Južne pod miestom rýchleho cestovania. Východne od kamióna s ôsmym relé je nejaká skladovacia plocha a nad ňou žeriav, na ktorom je zavesený kontajner. Na žeriave je relé.
10. Napravo od mosta, ako vojdete do tejto štvrte, je budova, z ktorej vychádza viacero potrubí. Na pravej strane medzi potrubiami je na stene relé.

Dátové balíčky: Ulice
1. Tento balíček je technicky na moste, ale podľa mapy spadá do tejto oblasti. Stačí vám zletieť pod most, pod vežu na jeho severnom konci a tam sa zachyťte na tráme medzi stĺpmi mosta. Na tráme čo najbližšie k stene tejto severnej veže a z trámu si len hákom pritiahnite balíček umiestnený na stene.
2. Na juhu oblasti je za oceliarňou osamotená budova. Na jej strane smerujúcej k oceliarni je na poschodí schránka a pri nej tri tlačidlá. Sú síce oddelené stenami a pletivom, ale v pohode sa dajú stlačiť aj napriamo. Aktivujte jedno batarangom a do 10 sekúnd aktivujte aj zvyšné dve a schránka sa otvorí.
3. Na západnej strane oceliarne, na jej streche je balíček v klietke. Stačí sa s rozbehom podšuchnúť pod klietku.
4. V strednej časti oceliarne, hore na streche je schránka na stene nad generátorom. Ten nabite elektrorukavicami a schránka s balíčkom sa otvorí.
5. Na východnej strane oceliarne je balíček voľne na streche.
6. Na severnej strane budovy, ktorá je medzi oceliarňou a bodom rýchleho cestovania (na nápis Industrial na mape) choďte na plošinu pri budove nad bránami označenými 1 a 2. Tam len hacknite panel (untrue) a otvorí sa vám schránka.
7. Od budovy s balíčkom 6 len preskočte múr a choďte k susednej budove (západne, budova pri hlavnej ceste). Na východnej strane budovy (pod spojovacím mostíkom) je rozbiteľná stena, ktorú odpáľte výbušným gélom.
8. Nad bodom rýchleho cestovania sú dva vysoké komíny. Pod nimi je na streche klietka, v ktorej upchajte lepivými granátmi tri otvory s unikajúcou parou a len si z klietky vezmite balíček.
9. Nad klietkou s balíčkom 8 je vysoká veža. Na jej východnej strane (teda nad klietkou, smerom ku komínom) je plošina s rozbiteľnou stenou. Len na ňu doleťte z komínov a odpáľte ju výbušným gélom.
10. Od dvojice vysokých komínov pri rýchlom bode cestovania je severovýchodne ešte jeden vysoký komín. Na plošine pri ňom len hacknite panel (complicate; entangle; perplexity) a otvorí sa schránka pri paneli.
11. Z komína s balíčkom 10 sa len pozrite na severozápad, na zemi medzi dvojicou budov pri rieke už odtiaľto vidíte tlakový spínač. Postavte sa naň a otvorí sa schránka na stene oproti. Zavrie sa, ak zídete zo spínača, tak si balíček len pritiahnite hákom.
12. Na severe, východne za budovou, pri ktorej bol balíček 11, je opäť medzi budovami spínač a na budove okolo schránky dve tlačidlá. Na to naľavo nastriekajte výbušný gél a postavte sa na spínač. Dvere pred ľavým tlačidlom sa zavreli, takže odpáľte gél a tým ho stlačíte. Kým ste na spínači, tak sa otvorili dvierka pri pravom tlačidle, tak tam hoďte diaľkovo ovládaný batarang a trafte ho. To vám otvorí schránku, z ktorej si hákom pritiahnite balíček, pretože stále musíte zostať na spínači.
13. V severovýchodnom rohu je na trojici nádrží veľký svetelný nápis Amertek. Pri písmene „K“ je malá plošina pri budove, na ktorej je svetlík. Odpáľte výbušným gélom dosky, za ktorými je v svetlíku balíček.
14. Poniže budovy, pri ktorej je balíček 13, je malá budova. Juhozápadne od tejto, severozápadne od vysielača. Pri nej je za múrom malý priestor so štyrmi spínačmi. Nabite generátor za spínačmi elektrorukavicami, prebehnite po štyroch spínačoch a prešuchnie sa cez otvorenú časť v pletive k balíčku za tlačidlami.
15. Posledný balíček je na vrchu vysielača. Severovýchodne od vysielača (oproti nápisu Amertek) je vysoký komín. Leťte k nemu, vyhákujte sa naň tak, aby ste pokračovali v lete a to vám poskytne dostatočnú výšku, aby ste doleteli až úplne hore na vrchol vysielača, kde balíček voľne čaká.

Dátové balíčky: Oceliareň
16. Vojdite do vstupnej haly doprostred a balíček je na tráme nad vami, stačí ho pritiahnuť hákom.
17. Prejdite ku kanceláriám dverami naľavo. Vyjdite hore schodmi, vojdite do kancelárie a vedľa trezoru odpáľte výbušným gélom rozbiteľnú stenu, za ktorou je balíček.
18. Vráťte sa do vstupnej haly a teraz prejdite dverami napravo do nakladacej časti. Hneď v prvej miestnosti choďte doľava a tam odpáľte výbušným gélom rozbiteľnú stenu, za ktorou je balíček.
19. V tejto istej miestnosti vyjdite prvými schodmi, zahnite do malej miestnosti doľava a v nej odstráňte mriežku z ventilácie. Prelezte ventilačkou k balíčku.
20. Prejdite dverami do skladu. Rovno pod schodmi, ktorými vojdete, je balíček. Napravo na schodoch preskočte zábradlie a dostanete sa pod schody, kde si ho môžete vziať.
21. V Sklade choďte doľava k malým dverám s panelom. Ten hacknite (compound), za dverami skočte do kanála, v ňom upchajte lepivými granátmi unikajúcu paru a za ňou máte balíček.
22. Tretí balíček v sklade je v severozápadnom rohu za rozbiteľnou stenou. Na pravej strane, oproti rozbiteľnej stene je úchyt, o ktorý upevnite diaľkovým pazúrom lano. Vyhákujte sa na lano a spustite sa po ňom (držte medzerník) na stenu, aby ste rozbili jej dosky a dostanete sa tak k balíčku.
23. Potom zo skladu prelezte cez rozbitú časť steny do tajnej chodby. V nej sú napravo dvere s úzkym otvorom nad nimi. Prehoďte ním diaľkovo ovládaný batarang, v miestnosti batarang otočte a trafte tlačidlo pri dverách. To ich pootvorí a vy sa môžete podšuchnúť k balíčku za dverami.
24. Potom sa z tejto chodby zvezte na konci výťahom dolu. V prvej chodbe je pod stropom rúra, do ktorej sa vyhákujte. Prejdite ňou a dostanete sa do malej miestnosti za mrežami. Tam hacknite panel (complicate) a otvorí sa schránka s balíčkom. Cez rúru sa vráťte na chodbu.
25. Prejdite do drogového laboratória a zídite schodmi napravo. Pod nimi naľavo nabite na stene generátor elektrorukavicami a to otvorí priestor na dopravnom páse hneď vedľa generátoru. V priestore je balíček.
26. Teraz v drogovom laboratóriu choďte doľava do miestnosti v rohu. V nej sú naľavo mreže, za ktorými je veľké koleso a vedľa nich generátor. Ten nabite elektrorukavicami a koleso za mrežami sa otočí a na strane, ktorá bude pri vás, bude aj balíček, ktorý si len pritiahnite hákom.

Anarkyho symboly
1. Na severovýchode oblasti je budova Amertek, vysoká budova s troma veľkými silami. Na jej streche pod nápisom Amertek je symbol. Amertek Industries.
2. Z budovy Amertek sa pozrite na dvor pod ňou. Dole vidíte malú rampu na ceste a vedľa nej sú mreže, na ktorom je zákaz vstupu (do not enter). Za mrežami je na stene symbol. Sionis Steel Mill.


5. Sheldon Park

Sheldonov park pôsobí na mape ako samostatná oblasť, ale v rámci zbierok pre Enigmu je súčasťou Priemyselnej štvrte.

Dátové balíčky: Ulice
1. Choďte do juhovýchodnej časti parku, do rohu pod diaľnicou, pri vode. Je tam pod diaľnicou klietka, do ktorej sa len podšuchnite a vezmite si balíček.
2. Vo vode, rovno pod zábradlím pri balíčku jedna, je loď. Na jej zadnej časti je tlakový spínač. Postavte sa naň a máte 9 sekúnd na získanie balíčka. Ten je na plošine visiacej na žeriave. Len sa na ňu vyhákujte a hákom si vezmite balíček.
3. Choďte na severnú stranu Wonder Tower. Na moste pred ňou je tlakový spínač. Uprostred na veži je schránka, pod ktorou je tlačidlo. Ďalšie dve tlačidlá sú naľavo a napravo. Postavte sa na spínač a máte 15 sekúnd na stlačenie všetkých troch tlačidiel. Na bočné dohodíte batarangy aj priamo, na stredné tlačidlo použite diaľkovo ovládaný batarang. Zo schránky si len hákom pritiahnite balíček.
4. Na západnej strane veže sa vyhákujte na plošinu medzi mostom a mlynským kolom. Hore len nabite elektrorukavicami generátor a to vám otvorí schránku vedľa neho.
5. Na západnej strane veže vojdite po moste do budovy. Vnútri napravo upchajte lepivými granátmi unikajúcu paru a za oboma otvormi s parou je na stene balíček.
6. Choďte na severozápadnú stranu parku, teda za budovu elektrárne, kde je hranica s Park Row (kam aj logicky tento balíček zapadá). Na malej streche pod elektrárňou (na stene elektrárne nad ňou je svetelný symbol žiarovky) je klietka, do ktorej sa len podšuchnite a vezmite si balíček.

Anarkyho symboly
1. Na severovýchode Wonder Tower, na bočnom balkóne (kde býva ostreľovač), je symbol na stene. Wonder Tower.
2. Na juhozápade, choďte na južnú stranu elektrárne Gotham City Light & Power. Pod reklamou na Jezebel Plaza je jedno potrubie s osvetlenou plošinou, na ktorej sa dá pristáť. Naľavo od potrubia je na stene symbol, len si ho treba priblížiť. Gotham Light & Power.


6. Burnley

Vysielač
Choďte na terase napravo od dverí a z okraja terasy natiahnite lano diaľkovým pazúrom medzi stĺpom na susednej budove a oknom na veži vysielača. Vyhákujte sa na lano, spustite sa po ňom dole, rozbite okno a vypadnete dnu. Tu hacknite panel (impropriety), potom vytrhnite hákom mriežku v stene a vylezte ňou hore na strechu vysielača. Tu len otvorte dvere a hacknite panel (stoppedyou).
Tu je problém pri PC verzii hry (asi nie u každého, ale zrejme u dosť ľudí, aj u mňa sa objavil). Keď sa dostanete do veže, tak nemôžete vyliezť do ventilačky. Batman sa proste zachytí okraja a visí tam ako pako. Je nepochopiteľné, ako sa takáto chyba mohla dostať do finálnej verzie hry. Žeby všetci testeri z titulkov obišli túto vežu? No nič, proste nemôžete do ventilačky a ani von. Von sa môžete dostať proste rýchlym cestovaním do nejakej inej oblasti. Aby ste si aktivovali túto vežu, musíte až úplne hore, kam sa dostanete len cez ventilačku, pretože okolo sú na jej streche mreže.
Ale je tu finta, ktorú našťastie objavil jeden hráč. Majte zapnutú hardverovú podporu fyziky v hre a spravte to, čo uvádza chlapík v tomto videu. Postavte sa na roh potrubia, cúvajte späť, keď sa Batman zasekne a otáčajte kameramanom, aby bol stále záber na zasekávajúceho sa Batmana, pretože sa môže po chvíli sám uvoľniť a spadnúť z potrubia.

Sieťové relé
1. Na západe, pri Enigmovom úkryte. Len sa postavte na balkón pred dvere k Enigmovi a keď ich máte po pravej ruke, vysielač je na ľavom rohu steny pred vami.
2. Medzi Enigmovým úkrytom a bodom rýchleho cestovania. Sú tam dve budovy spojené v hornej časti prechodným mostíkom. Relé je na stene budovy dole pod mostom.
3. Na severe oblasti. Je tam námestie so stromom s vianočnými svetlami a v rohu je brána s veľkými číslami 23 a pri nej je relé.
4. Napravo od miesta rýchleho cestovania. Ponad susednú ulicu vedie elektrizujúci kábel. Relé je pri dverách dole na ulicu.
5. Južne od miesta rýchleho cestovania. Pri prechode, pred ktorým je odstavené auto, a na prechode sú dve veľké tabule „Tunel to Diamond District“ a „Pioneer Bridge“.
6. Južne od Enigmovoho úkrytu, pri Policajnej stanici. Na budove vedľa hotela, oproti policajnému helipadu.
7. Pri hlavnom vstupe do policajnej stanice.
8. Poniže vysielača. Pod vysielačom je vlakové nástupište. Relé je na stene pod strieškou nástupišťa.
9. Nad vysielačom. Relé je na zadnom dvore, pri dverách nad malými schodíkmi oproti plotu na okraji oblasti pri rieke.
10. Severovýchod oblasti. Na severe je veľká budova Hamilton Hill. Na streche rovno pod týmto svetelným nápisom je strešná vežička, na ktorej je relé.

Dátové balíčky: Ulice
1. Na juhovýchode oblasti. Na stene rohu budovy na juhovýchode, stačí si ho pritiahnuť hákom.
2. Na juhovýchode, na streche budovy, na ktorej je aj balíček 1. Pred klietkou sa postavte na tlakový spínač a otvoria sa dvere na klietke. Hoďte nimi diaľkovo ovládaný batarang a trafte vnútri tlačidlo. V susednej časti klietky sa otvorí poklop. Hoďte ním batarang dovnútra a trafte tlačidlo. Otvorí sa schránka s balíčkom.
3. Na juhovýchodnej strane policajnej budovy. Len hacknite panel (finalanalysis) a otvorí sa schránka.
4. Na terase na streche policajnej budovy, kúsok od helipadu. Stačí stiahnuť hákom zo steny pri dverách.
5. Naľavo od nápisu Burnley. Na streche hotela pred policajnou stanicou nabite generátor elektrorukavicami. Potom sa postavte na pravý tlakový spínač, aby ste posunuli nižšie guľu s balíčkom a potom na ľavý. Keď guľa dopadne až dole, len si z nej vezmite balíček.
6. Západne od predošlej, na streche budovy pod Enigmovým úkrytom. Len sa postavte na tlakový spínač, čo otvorí mrežu. Lepivými granátmi upchajte tri diery s unikajúcou parou a potom prelezte poza mrežu k balíčku.
7. Na ulici pod Enigmovým úkrytom. Pri pouličnej lampe sa postavte na tlakový spínač a za 2 sekundy rýchlovrhmi batarangov rýchlo trafte 5 spínačov na moste nad vami, ktoré sa rozsvietia. To otvorí schránku na stene medzi oknami, z ktorej si pritiahnite balíček hákom.
8. Severozápadný roh, budovy povyše Enigmovhou úkrytu. Na jej nižšej streche je strešný svetlík, kde výbušným gélom odpáľte dosky, za ktorými je balíček.
9. Na vyššej streche na budove s balíčkom 8. Tam je balíček vo ventilácii, stačí do nej vliezť a vziať si ho.
10. Napravo od nápisu Burnley, budova medzi policajnou stanicou a vysielačom. Na streche len nabite elektrorukavicami generátor a otvorí sa schránka.
11. Na nižšej terase budovy Vysielača, poniže strechy s nepriateľmi. Pod terasou je ponad ulicu natiahnutý elektrizujúci kábel a na terase sú nad schránkou poistky. Diaľkovo ovládaným batarangom preleťte cez elektrinu popod kábel, zasiahnite poistky a otvorí sa schránka.
12. Na terase poniže terasy s balíčkom 11 je schránka a panel, ktorý hacknite. Nájdite na ňom tri heslá (puzzlebox; shakedown; coercion) a schránka sa otvorí.
13. Za vysielačom na západnej strane (povyše balíčkov 12 a 11) zleťte za mrežami dole až k ľadovým kryhám na rieke. Tam je v brale brána a vo vstupe k nej generátor, ktorý nabite elektrorukavicami. Otvorí sa schránka na stene a balíček si pritiahnite hákom.
14. Na severe pod nápisom Hamilton Hill, rovno pod prvým „H“ zo svetelného nápisu je na streche svetlík. Výbušným gélom odpáľte dosky a za nimi je balíček.

Dátové balíčky: Policajná stanica GCPD a kanále
15. Vojdite do stanice cez strechu, ako pri postupe hlavným príbehom. Zbehnite k výťahu, skočte dole šachtou. Vo veľkej hale vyjdite na terasu a v rohu je kancelária kapitána Gordona. Hacknite panel pri dverách (proudtoserve) a vnútri máte na stene balíček.
16. Vo veľkej hale sa vyhákujte na chrlič na severe. V miestnosti za ním zlezte dolu poklopom v podlahe a zoskočte nižšie. Za mrežami je panel, ktorý hacknite (conviction). To otvorí mreže a môžete si vziať balíček.
17. Spred mreží prejdite do ventilácie, na jej konci vyskočte vyššie a prelezte do šatní. V prvom rade skriniek otvorte hákom druhú sprava a v nej nájdete balíček.
18. Zo šatní prejdite do oddelenia SWAT. Miestnosťou napravo, oknom do haly, napravo sa vyhákujte cez dvere a vojdite do vypočúvacej miestnosti. V nej je tlačidlo a v pozorovacej miestnosti vedľa je zas schránka. Keď trafíte tlačidlo batarangom, máte 4 sekundy, aby ste vzali z otvorenej schránky balíček. Buď dobehnite, alebo trafte tlačidlo diaľkovo ovládaným batarangom a v kľude si balíček pritiahnite hákom.
19. Vyjdite z vypočúvacej miestnosti na chodbu, kde je oproti zablokovaný výťah a naľavo je prechod na strelnicu. Pred dverami na strelnicu je malá kancelária, skočte dnu cez okno a na zemi nájdete balíček.
20. Prejdite dverami do chodby. Napravo je zamknutá kancelária veliteľa SWATU. Naľavo vojdite do konferenčky, hore si natiahnite lano diaľkovým pazúrom, vyskočte hore a prelezte ventilačkou do kancelárie. V nej elektrorukavicami nabite generátor a otvoria sa vám dvere do tunajších šatní. V nich je balíček v sprche.
21. Vedľa môžete prejsť do skladu a ventilačkou do výťahovej šachty, aby ste sa vrátili do hlavnej haly touto skratkou. Vyjdite hlavnými dverami z hlavnej haly a prejdite chodbou rovno a na konci doľava popri miestnosti so servermi. Za dverami skočte do výťahovej šachty a dostanete sa k celám. Prejdite chodbou až do hlavnej haly ciel. Dvere sú zablokované, tak sa vyhákujte hore (ako ste odchádzali po boji) a ste na ochodze nad celami. Len skočte a doplachtite / vyhákujte sa do kontrolnej kabíny nad celami, v ktorej je balíček.
22. Skočte dole medzi cely a prejdite chodbou do ošetrovne a z nej dierou v stene na rázcestie kanálov. Najprv sa vyhákujte hore na konci cesty. Natiahnite si nad sebou lano, vyhákujte sa naň hore a prelezte ventilačkou do miestnosti s dôkazmi. V nej je balíček za mrežami v boku. Diaľkovo ovládaný batarang hoďte do ventilačky, ktorou ste prišli a v nej ním preleťte cez elektrinu pri kábli. Vráťte sa s batarangom naspäť a trafte ním do poistiek vedľa mreží, ktoré sa tým otvoria.
23. Skočte naspäť dole do šachty, ktorou ste prišli. Lepivým granátom upchajte unikajúcu paru a prejdite do Márnice. Za lôžkom odpáľte výbušným gélom rozbiteľnú časť podlahy, skočte pod podlahu a vezmite si balíček.
24. Vráťte sa z márnice naspäť dole do kanála a teraz lepivým granátom upchajte paru v chodbe oproti. Prejdite ňou a dverami naľavo. Tu si vytvorte lepivým granátom kryhu a začnite sa na nej ťahať oproti. Presuňte sa do polovice vodnej plochy a tam sa hákom ťahajte do slepej bočnej chodby, na konci ktorej je balíček.
25. Presuňte sa na kryhe naspäť na vodnú plochu a vyhákujte sa hore na druhej strane. Prejdite pomocou lepivých granátov cez unikajúcu paru a choďte napravo k dverám do kontrolnej miestnosti. Pri nich nabite elektrorukavicami generátor a na 15 sekúnd sa otvorí kryt pri mrežiach. Hacknite v časovom limite panel za krytom (profiteering) a mreže sa otvoria. Za nimi je balíček.
26. Prejdite dverami pri generátore do kontrolnej miestnosti a z nej sa zvezte dolu výťahom. Na južnej strane sa vyhákujte na malú plošinu a z nej vojdite do chodby a do dverí naľavo. Hákom otvorte poklop na stene, za ktorým je balíček.
27. Z tejto miestnosti vyjdite ďalšími dverami na chodbu, z nej do kruhovej miestnosti. Tu napravo na plošinu nad vami a z nej zleťte dole ku dverám. Za nimi prejdite do haly, kde ste predtým začínali v kanáloch a narazili na prvých lepších bojovníkov. Na konci nad vodou sa treba vyhákovať do chodby oproti. No najprv napravo od chodby natiahnite lano diaľkovým pazúrom, vyhákujte sa na lano a nad úchytom lana je balíček.
28. Skočte potom do chodby a prejdite ňou na koniec. Pri odbočke k východu upchajte lepivým granátom paru a v slepej chodbe za unikajúcou parou je balíček.

Dátové balíčky: Enigmov úkryt
29. Enigmov úkryt máte zobrazený na mape. Ak ste tam ešte neboli, tak len preskúmajte stenu na reklamnej tabuli a rozbite ju. Za dverami sa zvezte výťahom a dostanete sa do jeho úkrytu, z ktorého zatiaľ nemôžete ďalej. Napravo je na stene balíček, ktorý si spoza zábradlia len pritiahnite hákom.

Anarkyho Symboly
1. Choďte na policajnú budovu, na jej juhozápadnú stranu. Len preleťte popri helipade a choďte na plošinu poniže. Na rohu budovy je na stene symbol. GCPD New Gotham Precint.
2. Choďte kúsok severne od bodu rýchleho cestovania. Na strechu nižšej budovy naľavo od začiatku nápisu Hamilton Hill. Tam je medzi budovami malý priestor, ktorým sa dá zoskočiť dole. Symbol je na stene medzi dvoma potrubiami. Zoskočte na plošinu vedľa a z nej si zamerajte symbol priblížením (Z). Hamilton Hill.


7. Diamond District

Vysielač
Porazte skupinu nepriateľov na terase pod vysielačom. Pri terase je externý výťah. Skočte naň a elektro rukavicami nabite jeho generátor. Zvezie sa s vami o niečo nižšie. Tu výbušným gélom odpáľte dosky a za nimi zničte vašou rušičkou rušičku na stene. Teraz len nad terasou, pri ktorej bol výťah, otvorte dvere vysielača a pokojne ho hacknite (inconceivable).

Sieťové relé
1. Južne pod vysielačom. Na ulici nad ktorou sú natiahnuté dve vianočné hviezdy je relé dole na stene budovy pri dverách a telefónnej búdke. Kúsok poniže veže Gotham City News.
2. Na západe, pri hotely Hamilton Hill. Pri okne napravo od hlavného v stupu.
3. Medzi hotelom a vysielačom. Na stene na streche budovy oproti hlavnému vstupu do hotela.
4. Nad tretím relé, severovýchodne od vysielača. Na rohu ulice nad telefónnou búdkou.
5. Severne od miesta rýchleho cestovania. Dolu na ulici, na rohu budovy, oproti pri plote parkuje kamión.
6. Mierne severozápadne od miesta rýchleho cestovania. Na stene budovy, ktorej časť bude zničená v rámci hlavného príbehu. Vedľa nej je veža so svetelnými hodinami Gotham Time.
7. Južne od miesta rýchleho cestovania. Poniže veže so svetelnými hodinami je námestie so sochou a stromom s vianočnými svetlami. Relé je na veži, pod reklamou, nad stromom.
8. Na západnej strane. Na dolnej časti budovy na opustenej ulici.
9. Poniže ôsmeho relé, západne od rýchleho miesta cestovania. Dole na ulici, na stene budovy pri rohu ulice. Na rohu je reklama „Furniture“ a povyše na budove oproti je svetelná reklama „Auto Repair“.
10. Na juhozápade, len o ulicu nižšie od deviateho relé. Na stene v uličke pod požiarnym schodiskom pri dvoch kontajneroch.

Dátové balíčky: Ulice
1. Juhovýchodná časť. Na východnej strane Hamilton Hillu choďte dole až k rieke. Je tam na stene tlačidlo, okolo sú aj tyče, tak sa vyhákujte do letu a v lete doleťte na tlačidlo na stene. Potom sa hneď vrhnite dole, pretože pod tlačidlom je schránka, v ktorej je balíček a otvorí sa po stlačení tlačidla len na 5 sekúnd.
2. V rohu budovy Hamilton Hill (povyše miesta s balíčkom 1) je malý dvor, kde parkuje nákladné auto. Za ním rušičkou odpáľte rušičku na stene a hacknite panel (secretknowledge) a otvorí sa vám schránka s balíčkom.
3. Na streche budovy pod nápisom Hamilton Hill máte tlakový spínač a šesť tlačidiel na stene, z čoho tri sú za mrežami. Na tie tri nastriekajte výbušný gél. Postavte sa na tlakový spínač a máte 5 sekúnd na stlačenie všetkých tlačidiel. Odpáľte výbušný gél na tých troch a zvyšné tri zasiahnite rýchlovrhmi batarangov. Tým si otvoríte schránku s balíčkom.
4. Choďte k hotelu a napravo od hlavného vchodu je za podstavcom s podporným stĺpom tlakový spínač. Postavte sa naň a na stene oproti trafte batarangom tlačidlo. Pod tlačidlom sa otvorí schránka.
5. Na balkóne nad hlavným vchodom do hotela len nabite elektrorukavicami generátor a otvorí sa schránka na stene.
6. Na nižšej terase budovy oproti hotelu (oproti hlavnému vstupu do hotela) je len tlakový spínač, na ktorý sa postavte a otvorí sa schránka.
7. Na opačnej strane terasy tejto istej budovy (oproti Hamilton Hillu) vytrhnite hákom mriežku ventilácie na malej konštrukcii, vlezte dnu a vezmite si balíček.
8. Nad terasou s balíčkom 6 choďte na terasu nad ňou a z nej skočte smerom na západ na malú strechu pod ňou (poniže je námestie so sochou). Na streche odpáľte výbušným gélom dosky na svetlík, v ktorom je balíček.
9. Choďte ďalej na západ a nad cestou je medzi budovami spojovací mostík. Na oboch budovách v blízkosti mostíka sú tlakové spínače. Treba na ne doletieť, ale nemáte to časovo obmedzené, tak ich len stlačte a nad tlačidlom na západnej budove sa otvorí schránka s balíčkom.
10. Choďte ďalej na západ k budove, na rohu ktorej je svetelná reklama Auto Repair. Na streche pod ňou je tlakový spínač a oproti nemu ventilačka s mriežkou na opačnej strane od tlačidla. Najprv vytrhnite mriežku hákom a postavte sa na tlačidlo. Napravo začne elektrizovať kábel. Hoďte doň diaľkovo ovládaný batarang a keď sa dostanete k elektrine, tak ho hneď otočte (obe tlačidlá myši), aby ste nevrazili. Potom ním vleťte do ventilačky, z ktorej ste strhli mriežku a trafte poistky. To otvorí schránku s balíčkom.
11. Choďte o budovu vyššie, na ktorej je veľká reklamná tabuľa Furniture Company. Na streche sa postavte na tlakový spínač a na reklamnej tabuli sa rozsvietia 3 tlačidlá. Trafte ich batarangom a v priebehu 4 sekúnd zlezte zo spínača a rozsvietia sa ďalšie 3 tlačidlá, ktoré trafte batarangom. To otvorí schránku na tráme reklamnej tabule.
12. Choďte na plošinu budovy za vami (východne). Poniže plošiny je na opačnej strane ulice svietiaci nápis Lounge. Na plošine je schránka a pod plošinou tlačidlo. Hoďte diaľkovo ovládaný batarang na opačnú stranu (smerom k námestiu), otočte ho, vleťte ním pod plošinu a cez otvor (označený vianočnými svetlami) vleťte do malého priestoru tesne pod plošinou. Ním preleťte až na koniec a trafte tlačidlo, čo otvorí schránku s balíčkom pri vás.
13. Choďte severne k budove so svetelným nápisom Soder Cola. Choďte dole na ulicu pred hlavný vstup do budovy. Tam len hacknite panel naľavo, rozlúsknite tri heslá (malfeasances; misbehavior; blackbook) a otvorí sa vám schránka napravo.
14. Choďte na strechu budovy Soder Cola, tam zostreľte rušičkou tri rušičky na stene a hacknite panel (illicitsecret) a otvorí sa vám schránka.
15. Choďte k budove na východ od Soder Coly. Tam skočte na vyvýšenú cestu železnice pri budove, ktorá vedie od veže so svetelnými hodinami popred vysielač. Na konci cesty je rozbiteľná stena. Odpáľte ju, ako aj ďalšie dve za ňou, výbušným gélom a na konci si vezmite balíček.
16. Na severnej strane oblasti je za budovou s balíčkom 15 malý dvor. Tam pri odparkovanom kamióne a suchom strome skočte na plot a za ním dole. Na stene je klietka. Pod ňou si natiahnite diaľkovým pazúrom lano, vyhákujte sa naň a z lana len skočte do klietky k balíčku.
17. Choďte na strechu budovy severne nad vysielačom. Tam len v klietke upchajte dva otvory s unikajúcou parou lepivým granátom a z klietky si vezmite balíček.
18. Choďte na severnú stranu vysielača. Časť terasy je oddelená pletivom. Vyskočte teda vyššie a zleťte za to pletivo. Tam si len hákom pritiahnite balíček.
19. Choďte pod vysielač na námestíčko so sochou a osvieteným stromčekom. Tam vojdite k vstupu do budovy s vysielačom, nad dverami má reklamnú tabuľu Furniture Company. Na strope nad dverami je balíček, ktorý si len pritiahnite hákom.

Dátové balíčky: Hotel
20. Vojdite do hotela cez podzemné parkovisko, ako pri prvom vstupe. Choďte cestou nadol a napravo v stene budete mať dieru, v ktorej uniká para. Upchajte paru lepivým granátom a hákom si odtiaľ pritiahnite balíček.
21. Len kúsok poniže predošlého balíčka je naľavo miestnosť. Nad dverami vytrhnite mriežku hákom, prelezte dnu a na stene hacknite panel (carcrash). To vám otvorí schránku s balíčkom na podlahe.
22. Pokračujte ďalej dole na parkovisko a vyvezte sa hore výťahom. Keď vystúpite, napravo od výťahu sú krabice s balónmi. Popraskajte balóny a uvidíte na krabiciach balíček.
23. Prejdite dverami do veľkej vstupnej haly a skočte dole pred schodisko. Tam zalezte do šachty pod podlahou a prelezte ňou pred schodisko, kde je v šachte balíček.
24. V hale sa vyhákujte hore na visutý výťah, ktorý ste tu nabili elektrinou, keď ste získali elektrorukavice. Z výťahu sa vyhákujte vyššie na trám a hore do okna desiateho podlažia, ako pri postupe hlavným príbehom. Prejdite na koniec podlažia po chodbe cez dvojo dverí. Na konci pri posledných dverách je na stene naľavo generátor, ktorý nabite elektrorukavicami a otvoria sa mreže vzadu za televízormi. Za mrežami je balíček.
25. Prejdite dverami do práčovne a vo výťahovej šachte postupujte rovnako ako pri predošlej návšteve hotela. Teda na výťah, nabite ho elektrinou a vyvezte sa ním hore. Nevyhákujte sa ale hneď do dverí nad vami. Povyše vás na stene natiahnite diaľkovým pazúrom lano, vyhákujte sa na lano a nad úchytom lana je balíček.
26. Potom vyjdite otvorenými dverami nad výťahom na devätnáste poschodie. Prejdite na koniec chodby, z okna si natiahnite diaľkovým pazúrom lano do okna naproti a prelezte tam po lane. Prejdite na koniec chodby do práčovne a vlezte do šachty. Skočte na plošinu oproti, vyhákujte sa na rímsu, rúčkujte po nej doľava, vyhákujte sa hore a natiahnite si lano na plošinu oproti. Ako pri prvom postupe. Tu pri ovládacom paneli uniká para. Len ju upchajte lepivým granátom a v miestnosti za ňou máte balíček.
27. Spred ovládacieho panela sa vyhákujte hore do ventilačky pod stropom, prelezte ňou a vyhákujte sa vyššie. Na plošine, ktorá už vedie von, do práčovne, budete mať po pravej strane potrubie, ktoré sa dá podliezť. Podlezte ho a vyhákujte sa na rímsu pod točiacimi sa ventilátormi. Prerúčkujte po nej doprava na plošinu s balíčkom. Naspäť sa len zachyťte rímsy a prerúčkujte až na plošinu, z ktorej ste prišli.
28. Prejdite do práčovne, z nej chodbou až na koniec do tanečnej sály. Tu choďte k vodnej časti, v ktorej ste zachránili rukojemníkov, keď bola voda zelektrizovaná. Za vodou vylezte rebríkom a otočte sa. Oproti vám je panel, ktorý hacknite (surprise) a napravo sa otvorí schránka, z ktorej si hákom pritiahnite balíček.
29. Vyhákujte sa hore na koľaje a prejdite pred arénu, v ktorej ste bojovali. Naľavo pod podperou dráhy je balíček, ktorý si len vytiahnite hákom.
30. Skočte do arény, vyhákujte sa na balkón a aktivujte panelom čertíka z krabičky (je zas vnútri, aj keď ste ho predtým museli aktivovať). O jeho nos pripútajte lano diaľkovým pazúrom a vyhákujte sa na lano. Z lana zleťte na plošinu oproti (naľavo je výjazd dráhy s lebkou na dverách). Na plošine je panel, ktorý hacknite (whythelongface) a otvorí sa nos klauna nad vami, z ktorého si hákom pritiahnite balíček.
31. Vyhákujte sa naspäť na lano, prejdite na balkón a dverami na chodbu. Na jej konci ste pred mrežami, za ktorými je bar, kde ste bojovali. Naľavo aj napravo je vstup do šachty pod podlahou, tak vlezte. Na mieste, kde sa stretávajú obe chodby zo vstupov, je oproti ceste ďalej balíček.

Anarkyho symboly
1. Choďte k juhovýchodnej časti hotela, k vstupu do podzemného parkoviska, ktorým ste do hotela vstupovali. Choďte napravo popri parkovisku a popri zábradlí nad vodou. Na konci cesty je na stene symbol. Gotham City Royal Hotel.
2. Choďte k rýchlemu bodu cestovania. Poniže je veža so svetelnými hodinami a reklamnou fľašou na Soder Colu. Naľavo od tejto fľaše je malá strešná plošina so svetlíkom (v ktorom je dátový balíček). Na stene za svetlíkom je symbol. Gotham City News.
3. Západne od bodu rýchleho cestovania je za železničnou traťou ulica, rovno oproti veži so svetelnými hodinami a vysielaču. Na hornej časti budovy v ulici je reklama Auto Repair a Lounge. Dole nad vchodmi oblasť limitujú reklamná tabuľa Furniture a na druhej strane menší svetelný nápis Lounge. Medzi nimi je nad vchodom do domu reklamná tabuľa, ktorá je síce osvetlená, ale nemá žiadny nápis. Na stene pri dverách pod ňou je Anarkyho symbol. Furniture Company.
4. Severne nad vysielačom je budova a na jej pravej strane je vstup do kina Gotham Cinema. Nad vstupom je plagát (ex-mas), na ktorom je symbol, len si ho priblížte.
5. Vylezte na strechu kina a za ním, respektíve za susednou budovou je na severe malý dvor, kde parkuje kamión pri pár kontajneroch. V rohu dvora je symbol na dverách nad malými schodíkmi. Gotham City Daily.
6. Vylezte na strechu tejto budovy. Medzi ňou a susednou budovou, na streche ktorej je nápis Soder Cola, je menšia strešná plošina. Na nej je symbol na stene, medzi grafitmi a dvojicou ventilácií. Soder Cola.


8. Coventry

Vysielač
Sprístupníte ho v rámci hlavného príbehu.

Sieťové relé
1. V strede na Lacey Towers. Na stene nižšej budovy pod Lacey, oproti je svetelný nápis W ent a poniže parkujú dva kamióny.
2. Druhé je hneď oproti, na stene pod svetelným nápisom W ent.
3. Juhovýchodne od Lacey Towers. Na diaľnici, na stĺpe s tabuľou s nápisom „Blackgate Prison“.
4. Severne od Lacey Towers. Vedľa tretieho relé je veža s chrličmi po bokoch (Lacey Towers). Pod ňou je budova s vchodom, nad ktorým je nápis „Cale-Anderson“. Pri bráne je relé. Brána je pod úrovňou diaľnice.
5. Severne od Lacey Towers, povyše nápisu Coventry. Je to o budovu vyššie od predošlého relé, tiež pod úrovňou diaľnice. Je na stene pri vstupe do budovy s nápisom Alibi.
6. Naľavo od nápisu Coventry na mape. Oproti budove vysielača GCR sú dve veže so silami, či nejakými nádržami. Na stene budovy pri schodoch vedúcich hore k vežičkám je relé.
7. Za budovou vysielača je malé parkovisko. Pri podchode s nápisom Clear Out je na stene relé. Oproti budove Koul-Brau Brewery.
8. Len vyskočte na strechu podchodu, pri ktorom ste vzali siedme relé. Stále ste pred Brewery. Na stene budovy oproti, pred mestom je relé.
9. Za budovou Koul-Brau Brewery je malé parkovisko a dva žeriavy. Relé je na rohu budovy, nad kontajnerom.
10. Vedľa Brewery je železnica. Nad ňou sú dve budovy s nápismi GothamRail. Pri nich je strecha s dierami, pod ktorou vedie železnica. Relé je na stene pod strechou.

Dátové balíčky: Ulice
1. Južne pod Lacey Towers je pri hrabe malá budova. Na jej hornej časti je len kus poschodia a v stene sú len dve okná. Jedno presklené a druhé prekryté doskami. Z chrliča Lacey Towers sa rozleťte a trafte dosky v okne, aby ste ich prerazili. Za nimi je balíček.
2. Na južnej strane Lacey Towers choďte na balkón pod chrličmi (odkiaľ ste leteli po balíček 1) a tam je balíček voľne na stene.
3. Na západnej strane Lacey Towers choďte na najnižšiu úroveň nad cestou, oproti budove s nápisom W ent. Tu je panel, ktorý hacknite (puzzlement) a otvorí sa schránka s balíčkom.
4. Na budove vedľa Lacey Towers, na západ, kde je nápis W ent, choďte na strechu nad koľajnicami a cez dieru dole na koľajnice. Na stene je tam pri jednej z brán panel, ktorý hacknite (truthwillout) a otvorí sa schránka s balíčkom.
5. Od balíčka 4 len prejdite pár krokov na západ a poniže vidíte stĺpy označené písmenami A až D. Skočte dole pri „A“ a otočte sa. Na stene pod plošinou s koľajnicami je balíček, len si ho pritiahnite hákom.
6. V juhozápadnom rohu je budova Koul-Brau Brewery. Vylezte na jej strechu. Tu sú tri spínače. Postavte sa na prvý a nad sebou si medzi komínmi natiahnite diaľkovým pazúrom lano. Musíte stlačiť všetky tri spínače, ale nesmiete sa dotknúť zeme, takže sa vyhákujte na lano a zleťte na druhý spínač. Z neho naspäť na lano a zleťte na tretí spínač. To otvorí schránku pred spínačmi.
7. Pod budovou Brewery je ešte jedna menšia budova a v strede sú na nej veľké písmená A a B. Pod nimi je rozbiteľná stena, ktorú odpáľte výbušným gélom a za ňou je balíček.
8. Pred budovou vysielača je jedna budova, za ňou železnica a za ňou ďalšia budova, popri ktorej stene vedie vertikálne veľké potrubie. Skočte na strechu dole k potrubiu a na stene oproti potrubiu sú štyri tlačidlá, ktoré trafte batarangami a uprostred nich sa vám otvorí schránka, z ktorej si hákom pritiahnite balíček.
9. Na nižšej streche budovy vysielača je svetlík. Výbušným gélom odpáľte dosky, za ktorými je balíček.
10. Nad budovou vysielača je budova s vertikálnym potrubím a na stene pri potrubí má reklamnú tabuľu Mendo. Skočte dole k potrubiu pri tejto stene a za ním je klietka. Len dvoma lepivými granátmi upchajte diery s unikajúcou parou a za nimi máte balíček.
11. Na nižšej streche tejto istej budovy je na stene schránka s balíčkom. Ak sa príliš priblížite, tak sa schránka zatvorí, takže si len z istej vzdialenosti pritiahnite balíček pazúrom.
12. Budova poniže tejto s balíčkom 11. Prechádza cez ňu železnica. Len choďte na železnicu a do tunela v budove. Na strope je balíček, ktorý si pritiahnite hákom.
13. Vedľa (východne) je budova s veľkou reklamnou tabuľou Cale-Anderson. Z nej vychádza na zadný dvor vertikálne potrubie, pri ktorom je dole kontajner a smeti. Na stene pri potrubí je balíček, ktorý si len stiahnite hákom.
14. Na streche tejto budovy (Cale-Anderson) je generátor, ktorý nabite elektrorukavicami. To otvorí schránku naľavo od generátora.
15. V severovýchodnej časti je bar My Aliby. Na streche nad jeho vstupom je schránka a tlačidlo v klietke. Hoďte diaľkovo ovládaný batarang od vás, otočte ho, vleťte ním do ventilačky pri vás a ňou preleťte až do klietky, kde trafte tlačidlo. To vám otvorí schránku.
16. Dole pri klube My Aliby, kúsok od vstupu parkuje kamión. Postavte sa na náves a na stene trafte batarangom tri tlačidlá. To otvorí schránku na stene, naľavo od tlačidiel.
17. Tesne pred vstupom na moste vedie ponad cestu potrubie. Vyskočte naň a priamo na ňom je voľne dostupný balíček.

Dátové balíčky: Lacey Tower a klub My Aliby
18. Choďte do Lacey Towers, do apartmánu, kde ste vyšetrovali vraždu priateľky Čiernej Masky. V apartmáne v zadnej časti je pod schodmi na stene balíček.
19. Do klubu My Aliby sa dostanete až pri vedľajšej úlohe zločincov, keď budete pátrať po Birdovi. Vojdite dnu a skočte do hlavnej časti. Tam sa vyhákujte na kovovú konštrukciu nad tanečným pódiom. Na konštrukcii je balíček.
20. Naľavo od pódia prejdite dverami do zadnej miestnosti. V stene tu vytrhnite hákom mriežku, vyhákujte sa do ventilačky a v nej nájdete balíček.

Anarkyho symboly
1. Choďte do ulice, ktorá je priamo nad nápisom Coventry na mape. Dole na ulici choďte medzi budovu, na ktorej je reklama Cale Anderson (na juhu), a veľkú továreň s dvoma vysokými komínmi (na severe). Na stene pri nejakom stroji na južnej strane ulice je symbol. Cale-Anderson.
2. Na severozápade je veľká továreň s nádržou na streche (vedľa továrne s dvoma komínmi spomínanej pri predošlom symbole). Choďte na jej severozápadný roh (čo je aj priamo severozápadný roh celej oblasti) a tam na rohu je symbol. Mendo Soap.
3. Na severnej strane Lacey Towers vedie do veže veľké potrubie. Vylezte naň a v mieste, kde sa napája na vežu, je symbol. Lacey Towers.
4. Choďte na západnú stranu Lacey Towers. Oproti je budova s nápisom W ent. Pod ňou na ulici parkujte pri bráne kamión aj s návesom. Na stene nad návesom je symbol. Wayne Enterprises.
5. Na juhozápade Coventry je budova Koul-Brau Brewery. Za ňou je ešte jedna menšia budova. Tesne medzi nimi je nad vodou vstup do kanála (nikam nevedie, mohli ste tam ničiť zásoby Čierneho Masku). Na zemi pred vstupom je symbol. Trident Labs.

Plakety Cyrusa Pinkneyho
1. Choďte na sever oblasti, na koniec diaľnice popri Lacey Towers. Pred vstupom do väzenia skočte dole pod diaľnicu a tam na pilieri diaľnice je plaketa. Cyrus Pinkey School of the Arts. Stránka denníku 6.


9. Pioneers Bridge

Dátové balíčky: Most
1. Z Coventry choďte na most, respektíve pred most a zleťte naľavo na malú plošinu na moste. Tam je schránka a nad ňou aktívne tlačidlo. Skočte dole pod plošinu, tam sú tri neaktívne tlačidlá. Keď trafíte aktívne, máte 4 sekundy na trafenie týchto troch. Preto odtiaľto zospodu použite diaľkovo ovládaný batarang, ním trafte hore tlačidlo a potom rýchlovrhmi trafte batarangami tieto tri tlačidlá. To vám otvorí schránku na plošine.
2. Vyhákujte sa na tyč nad plošinou, kde ste vzali balíček 1. Preleťte odtiaľ pod most a vyhákujte sa na prvú zavesenú plošinu pod mostom. Na naj aktivuje tlakový spínač a máte 24 sekúnd na aktivovanie ďalších dvoch. Pred vami sú ďalšie dve zavesené plošiny. Na prvej je spínač aj schránka. Na druhej je spínač, tak doleťte na tú, vylezte na ňu pre aktivovanie spínača a už len doleťte a vyhákujte sa na prostrednú medzi nimi, kde aktivujte tretí spínač a otvorí sa vám na nej aj schránka.
3. Vytiahnite sa hore na most. Na južnej časti, ako pôjdete z Coventry, sa vyhákujte na prvú konštrukciu so smerovými tabuľami nad mostom. Na ľavej časti je tlačidlo, ktoré otvorí schránku na pravej časti. Môžete stlačiť a preletieť, alebo použiť ovládaný batarang.
4. Choďte na centrálnu vežu, nosnú časť mosta. Tam vyleťte hore na plošinu tejto časti. Postavte sa na tlakový spínač a pred vami sa rozsvietia štyri svetielka, aby ste vedeli správne poradie. Okolo vás sú štyri spínače. Nedovidíte na všetky priamo, tak použite diaľkovo ovládaný batarang a trafte ich v poradí, v akom sa rozsvietili svetielka. To vám otvorí schránku nad vami, z ktorej si hákom pritiahnite balíček.
5. Napravo zleťte k základom tejto centrálnej veže (východná strana). Je tam malá plošina, na ktorej hacknite panel, prelomte tri heslá (cheatin; truthcomesout; information) a otvoríte si schránku pri paneli.
6. Choďte za centrálnu vežu mosta a skočte do diery v moste, z ktorej trčí vlak. Tam sa otočte a choďte naspäť smerom k veži, na jej západnú stranu. Tam je ochodza krytá mrežami, takže sa tam dostanete len odtiaľto, cez dieru. Na konci ochodze je rozbiteľná stena, ktorú odpáľte výbušným gélom a za ňou je balíček.
7. Na východnej strane severnej časti mosta (vedľa diery v moste) je na vode loď s dvoma tlakovými spínačmi. Postavte sa na aktívny na kabíne. Potom sa vyhákujte ale rovno presunom do letu, nesmiete sa dotknúť ani lode, ale ani pristáť na tráme žeriavu, či podobne, takže sa len vyhákujte do letu, otočte sa v lete a doleťte na druhý spínač pod žeriavom. To vám otvorí schránku na boku kabíny.
8. Choďte na severný koniec mosta k vežičke. Zleťte naľavo na západnej strane dolu k jej základom. Tam rušičkou vyraďte rušičku na stene, hacknite panel (zerotrust) a otvorí sa schránka pri paneli.
9. Vráťte sa hore na most. Pod vežou, tu na konci mosta, je nad cestou kovová konštrukcia (rovnako ako konštrukcia s balíčkom 3 na južnej strane). Na ľavej strane konštrukcie nabite generátor elektrorukavicami a na pravej sa vám otvorí schránka s balíčkom.

Dátové balíčky: Most interiér
10. Na východnej strane pri základoch centrálnej veže mosta vojdite dverami do interiéru. Zídite dolu schodmi, naľavo pri schodoch sa zohnite, prelezte pod schody a s rozbehom sa podšuchnite pod trám, kde čaká balíček.
11. Zbehnite do výťahu, vyhákujte sa na kabínku a vyskočte na plošinu s rebríkom. Choďte na koniec plošiny oproti rebríku a tam na strope nad vami je balíček, ktorý si môžete pritiahnuť hákom.
12. Vylezte šachtou vyššie, až k miestu, kde cestu blokujú tri otvory s unikajúcou parou. V detektívnom móde sa poobzerajte, uvidíte nad sebou balíček a na stene povyše aj tlačidlo. Upchajte lepivými granátmi unikajúcu paru, skočte tam a napravo sa vyhákujte ešte vyššie. Tlačidlo je za stenou vedľa vás naľavo a pred vami aj mreže. Smerujte batarang najprv doprava, aby ste mali priestor ho otočiť (obe tlačidlá myši) a potom ním leťte naspäť, preleťte tesne popred mreže s balíčkom a za nimi v malom záseku vedľa vás trafte tlačidlo. Mreže sa otvoria a vy si už len balíček pritiahnite hákom.
13. Skočte na rímsu, rúčkujte doprava a vyhákuje sa hore k dverám. Spred dverí sa vyhákujte na plošinu nad schodmi, oproti dverám. Prejdite po nej, lepivým granátom upchajte unikajúcu paru, skočte dole, odstráňte mriežku ventilačky a vnútri vo ventilačke je balíček.
14. Vráťte sa k dverám a prejdite nimi. Rovno za mrežami pred vami je balíček. Hacknite panel za mrežami (galvanized) a mreže sa vám otvoria.
15. Vyhákujte a vyššie, prelezte ventilačkou do haly, kde ste lovili nepriateľov, prejdite dverami napravo a prebehnite k výťahovej šachte. Natiahnite si v nej lano diaľkovým pazúrom, vyhákujte sa naň a odtiaľ ešte vyššie. Preskočte dieru a choďte do miestnosti, kde je za mrežami balíček. Napravo od mreží hákom otvorte poklop v stene. Použite diaľkovo ovládaný batarang, preleťte ním cez otvor za poklopom, smerujte doľava k mrežiam a trafte tlačidlo pri mrežiach. Tie sa len pootvoria, tak sa s rozbehom podšuchnite popod mreže a vezmite si balíček.
16. Napravo od mreží s balíčkom 15 vylezte po rebríkoch a prejdite dverami na nástupište. Naľavo je brána s nápisom B5. Medzi reflektormi nad ňou je balíček, len si ho pritiahnite hákom.
17. Na nástupišti vojdite do vagóna, v ktorom boli rukojemníci a vnútri je balíček.
18. Vlezte do šachty pod podlahou za vagónom, v ktorom boli rukojemníci. Prelezte do podzemnej časti k ventilátoru a zahnite dvakrát doprava. Na konci je slepá cesta šachty, v ktorej je balíček.
19. Z nástupišťa choďte na severnú stranu, cez veľkú bránu, ktorú vám predtým otvoril Alfréd. Choďte ďalej a napravo dverami do depa. Nachystajte si diaľkovo ovládaný batarang a nabite elektrorukavicami generátor oproti dverám. Batarangom rýchlo preleťte medzerou medzi vagónom a stenou na pravej strane vagóna a nad vagónom preleťte cez elektrinu (ktorá elektrizuje len kým je nabitý generátor, ktorý sa hneď po nabití začne vybíjať). Otočte sa a udrite ním do poistiek nad dierou, ktorou ste sem prileteli. To otvorí mreže nad vagónom. Vyhákujte sa na vagón, na jeho streche rozbite výbušným gélom dosky a vnútri si už vezmite balíček.

Plakety Cyrusa Pinkneyho
1. Choďte na centrálnu vežu mosta, kde sú dve sochy držiace laná mosta. Na severnej strane, pri nohe sochy je plaketa. Pioneers Bridge. Stránka denníka 5.


Odmeny za balíčky
Balíček č.1: Nahrávka Komisár Loeb; Kresba My Aliby – Bar.
Balíček č.2: Nahrávka Komisár Loeb; Kresba My Alibi – Corner.
Balíček č.3: Nahrávka Penguin; Kresba Royal – Horror Hearth.
Balíček č.4: Nahrávka Shiva; Kresba Final Offer – Theatre Entrance.
Balíček č.5: Nahrávka Alberto Falcone; Kresba Royal – Candy Cane Couch.
Balíček č.6: Nahrávka Správca Joseph; Kresba Bridge – Control Room.
Balíček č.7: Nahrávka Branden; Kresba Royal – Balloons.
Balíček č.8: Nahrávka Anarky; Kresba Final Offer – Theatre Stage.
Balíček č.9: Nahrávka Branden; Kresba Royal Reindeer.
Balíček č.10: Nahrávka Penguin; Kresba Royal – Playground Welcome.
Balíček č.11: Nahrávka Alberto Falcone; Kresba Final Offer – Penguin´s Bunker.
Balíček č.12: Nahrávka Kapitán Gordon; Kresba Final Offer – Bar.
Balíček č.13: Nahrávka Komisár Loeb; Kresba Final Offer – Penguin´s Office.
Balíček č.14: Nahrávka Alberto Falcone; Kresba Final Offer – Dressing Room.
Balíček č.15: Nahrávka Anarky; Kresba Final Offer – Barracks.
Balíček č.16: Nahrávka Shiva; Kresba Final Offer – Casino.
Balíček č.17: Nahrávka Správca Joseph; Kresba Final Offer – Theatre Floor.
Balíček č.18: Nahrávka Penguin; Kresba Final Offer – Flooding.
Balíček č.19: Nahrávka Joker; Kresba Coventry Tower.
Balíček č.20: Nahrávka Joker; Kresba Final Offer – Theatre Rafters.


Odmeny za Anarkyho Symboly
Kresby
2: South Gotham – Coventry.
5: North Gotham – Park Row.
8: Jezebel Plaza.
11: GCR Towers.
14: North Gotham – Wonder Tower.
17: South Gotham – Diamond District.
20: South Gotham – Rooftops.
24: Gotham Pioneers Bridge.


Odmeny za Pinkneyho plakety
Kresby
Royal Hotel – Entrance.
North Gotham – Industrial District.
Royal Hotel.
South Gotham – Burnley.
Royal – Fancy Corridor.
Royal – Lobby.
Sewers – Industrial Lift.
Blackgate – Chapel.



Výzvy

V hre máte štyri druhy výziev a každá z nich má 15 úloh, ktoré musíte splniť. Tie môžete plniť len jednu po druhej a nedajú sa preskakovať. Za plnenie výziev získavate skúsenosti, ďalšiu výbavu a úspechy. Výzvy môžete plniť počas postupu hrou, ako aj pri voľnom hraní po prejdení hlavného príbehu. Rovnako ich môžete plniť aj pri pokračovaní na vyššej obtiažnosti „Nová hra plus“ a „Ja som noc“. Výzvy, ako aj zbierky sa prenášajú medzi jednotlivými obtiažnosťami v rámci jedného profilu.


A. Shadow Vigilante

Pri tretej úrovni získavate „Free Flow Focus“. Keď dosiahnete kombo 12, ďalšie údery budú silnejšie a predĺži sa doba počas ktorej môžete byť nečinný, než sa vám nabíjanie komba zruší.
Pri desiatej úrovni získavate „Free Flow Power Gadgets“. Keď dosiahnete kombo 12, tak každé použitie výbavy (batarang, atď) rýchlovrhom v rámci komba bude silnejšie.

1. Vykonaj 5 protiútokov.
Proste počas boja vykryte nepriateľský útok, základný prvok pri boji.

2. 3x využi rýchlovrh Batarangom v boji.
Majte kombo minimálne 3 a potom proste dvojklikom na klávesu priradenú k batarangu trafte nepriateľa počas boja. Spravte to 3x, no nemusí to byť počas jedného komba, či boja.

3. Dosiahni v kombe úroveň 8 multiplikátoru.
Bez zásahu, či prerušenia útoku proste zasiahnite 8x po sebe nepriateľov v rámci jedného komba.

4. Vykonaj 3x špeciálne vyradenie.
Keď dosiahnete kombo 8 (s vylepšením stačí kombo 5), tak vám číslovanie úrovne komba zožltne. Vtedy môžete vykonať špeciálne vyradenie (tých môžete mať viac, keď si zakúpite vylepšenia) na okamžité vyradenie protivníka. Použite ho a potom môžete ďalej nabíjať kombo, alebo ho nabíjať odznova a keď opäť zožltne, opäť použite špeciálne vyradenie. Nemusíte ho použiť 3x v jednom zápase.

5. Dokonči boj bez prerušenia módu sústredenia.
Pri boj dosiahnite kombo 12 a potom dorazte všetkých nepriateľov bez prerušenia, teda aby vás nezasiahli, alebo aby ste neprerušili sami útok. Nepoužívajte ani špeciálne vyradenia, aby ste sústredený mód neprerušili.

6. V jednom súboji dosiahni variačný bonus 3, alebo viac.
Variačný bonus je za variácie útokov, čím viac rozličných útokov použijete, tým je väčší. Preto počas jedného súboja použite útok, protiútok, útok výbavou, špeciálne vyradenie, či úskok, dorazenie na zemi, ochromenie plášťom a nakladačku po ochromení.

7. Omráč aspoň troch nepriateľov naraz výbušným gélom.
Tu nemusíte boj ani dokončiť, ani to robiť počas komba. Proste umiestnite na zem výbušný gél (rýchlovrhom), nalákajte k nemu čo najviac nepriateľov (takže sa len uhýbajte) a keď tam budú aspoň traja, tak ho odpáľte.

8. Zraz dvoch nepriateľov jedným šmykom.
Keď sa pri rozbehu šmyknete, môžete podrážať nepriateľov. Môžete si nájsť dvojicu, ktorá stojí blízko pri sebe a kým o vás nevedia, presuňte sa za nich, rozbehnite sa a podrazte ich. Môžete to spraviť aj pri boji, keď je viac nepriateľov v blízkosti, tak sa šmyknite a podrazte ich. Nemusíte to montovať na boj, stačí behať okolo nich a šmýkať sa.

9. Vykonaj protiútok počas nakladačky.
Keď ochromíte nepriateľa plášťom a začnete na noho útočiť, tak mu dávate nakladačku. Proste udierate až kým nepadne – ak vám niekto útok nepreruší. Keď sú nablízku ďalší nepriatelia, tak sa vás samozrejme pokúsia napadnúť. Vy môžete využiť protiútok aj počas nakladačky, proste mláťte ochromeného nepriateľa, keď vás iný napadne, vykryte protiútokom jeho ranu a potom mláťte ďalej ochromeného nepriateľa až kým nepadne.

10. Dosiahni hodnotenie „A“ za výhru v boji s minimálne vysokou úrovňou hrozby.
Nájdite si väčšiu skupinu nepriateľov a porazte ich. Snažte sa to spraviť na jedno neprerušované kombo, bez straty života a využite aj aj rôzne útoky a dorazenia pre variačný bonus. Pre dobré hodnotenie nestačí vyhrať, ale vyhrať obratne a štýlovo.

11. 3x použi schopnosť posilnenej výbavy.
Za desiatu úroveň ste získali vylepšenie výbavy a s ňou sú útoky výbavou pri kombe 12 silnejšie. Takže počas boja dosiahnite kombo 12 a použite batarang, alebo iný kúsok vašej výbavy počas boja. Nemusíte to 3x použiť počas jedného boja, nemusíte ani striedať druhy výbavy.

12. Vykonaj 20 kritických zásahov počas jedného komba.
Kritické zásahy môžete vykonávať po prejdení vedľajšej úlohy zločincov „Shiva“. Keď porazíte Shivu, môžete vykonávať kritické zásahy. Vždy po správnom zásahu to máte aj napísané. Nájdite si veľkú skupinu nepriateľov, aby ste na to mali dostatočnú príležitosť. Keď sa vám nabije kombo (8, alebo s vylepšením 5), začnete rozdávať kritické zásahy. No tie musia byť presne načasované. Len pre zásah môžete stláčať myšku a po prvom zásahu dáte ďalšiemu nepriateľovi druhý, ale pre kritické zásahy to musí byť presné. Preto keď dáte nepriateľovi zásah, počkajte kým Batman dokončí úder a hneď potom dajte smerovanie na ďalšieho nepriateľa a stlačte raz úder. Ak ste niekde na priestrannej ulici a nepriateľov nie je príliš veľa, tak sa to dá aj takto. No na tú sekundu, kým som čakal na zásah ma zväčša zasiahol niekto iný. Zásah nepriateľom, alebo úder do prázdna samozrejme preruší kombo a aj kritické zásahy. Preto mi prišiel ľahší druhý spôsob. Nabite si kombo, dajte kritický zásah a preskočte, alebo odskočte od nepriateľov (ako jeden skok, teda úhybný manéver sa to ráta ako súčasť komba) a potom dajte smerovanie na nepriateľa a úder. Zásah, skok, zásah, skok a tak dookola. Pozor ak máte nepriateľov so strelnými zbraňami (s príslušným vylepšením im ich môžete zničiť), alebo aby ste nezaútočili na nepriateľa so štítom, čo vám tiež preruší kombo, keď vás odrazí. Takýmto štýlom ale môžete trochu zdĺhavo, ale relatívne bezpečne nazbierať 20 kritických zásahov.

13. Dosiahni kombo multiplikátor úrovne 30 a variačný bonus 7 počas jedného boja.
Nájdite si väčšiu skupinu nepriateľov a bojujte. Tak ako ste dosahovali istú úroveň komba aj predtým, tak aj teraz bojujte a bez prerušenia dajte počas jedného komba 30 zásahov. Taktiež ste mali dosiahnuť variačný bonus 3, teraz musíte 7. Obe časti musíte dosiahnuť počas jedného boja, ale variačný bonus nemusíte dosiahnuť počas komba.
Variačné bonusy sú:
Úder
Protiúder, teda vykrytie nepriateľského zásahu
Úskok, preskočenie nepriateľa
Odrazenie nepriateľa s nožom (3x pravé tlačidlo myši pre vykrytie a cúvanie „S“)
Ochromenie nepriateľa plášťom (prostredné tlačidlo myši)
Doskočenie na nepriateľa ochromeného plášťom (prostredné tl. myši a 2x medzerník)
Nakladačka, séria úderov a dorazenie nepriateľa ochromeného plášťom
Trojité ochromenie plášťom
Dorazenie omráčeného nepriateľa ležiaceho na zemi (ctrl a myš)
Dorazenie špeciálnym útokom („E“)
Odzbrojenie (zničenie zbrane) špeciálnym útokom („Y“)
Dorazenie omráčeného nepriateľa ležiaceho na zemi špeciálnym útokom („T“)
Špeciálne kombo ochromenie netopiermi („R“)
Batarang
Hák, pritiahnutie nepriateľa a zásah
Omračovací granát
Lepivý granát
Výbušný gél

14. Vyraď troch omráčených nepriateľov naraz jedným vyradením.
Musíte si najprv za skúsenosti zakúpiť toto špeciálne kombo. Keď je nepriateľ na zemi a vy máte kombo multiplikátor nabitý pre použitie špeciálnych ťahov, môžete použiť toto kombo „T“ a Batman vyskočí a dorazí nepriateľa, alebo nepriateľov ležiacich na zemi Batarangami. Musíte takto dostať troch nepriateľov naraz, takže ich zrazte troch čo najrýchlejšie po sebe a potom použite tento chvat.

15. Dokonči boj strednej, alebo vyššej hrozby bez zásahu, s kombo multiplikátorom 50 a variačným bonusom 15.
V podstate to čo pri trinástej časti tohto kola výziev, akurát ťažšie. Výhodou je to, že nemusíte dosiahnuť všetko v jednom boji. V jednom boji požadovanej úrovne som dosiahol 50 multiplikátor a vyhral boj bez zranenia, no nestihol som všetky variácie. V ďalšom som dal variácie, hoci som úderom mimo prerušil kombo, ale zarátalo mi to za splnené. Popis rozličných variačných možností je vyššie, stačí vám počas boja vykonať 15 z nich, preto, ale aj pre kombo 50 je vhodné nájsť si veľkú skupinu nepriateľov, najlepšie, ak je tam pár obrnených (pre nakladačku, čo vám zvýši kombo) a žiadni so strelnými zbraňami.


B. Gotham Protector

Pri tretej úrovni získavate schopnosť vyradenia nepriateľa po zrýchlení hákom počas letu na nepriateľa, ktorý je na okraji strechy, či zábradlia.
Pri desiatej úrovni získavate „Shokwave Attack“. Pri lete začnite padať strmhlav dole a keď dopadnete, môžete použiť úder, ktorého šoková vlna zasiahne okolie.

1. Preleť 75 metrov bez pomoci háku.
Toto je jednoduché, len si nájdite vysoké miesto a spustite sa dole, niekam na ulice, aby vám nestáli v ceste budovy. Aj pre budúcnosť si natrénujte, ako sa dlhšie udržať vo vzduchu. Spustite sa strmhlav dole (ctrl), ale len na chvíľu a potom zas smerujte nahor. Tak naberiete rýchlosť a potom aj trochu výšku.

2. Vykonaj strmhlavý pád aspoň na vzdialenosť 25 metrov.
Nájdite si vysoké miesto, napríklad na moste, alebo na komínoch v priemyselnej štvrti a spustite sa dole a hneď zahájte strmhlavý pád. Smerujte ho čo najnižšie – pretože na rôznych miestach sú zvýšené cesty, alebo plošiny. Najlepšie až na zem pod mostom, kam sa dá dostať z mostu, alebo z okrajových komínov.

3. Dokonči základný letecký tréning
Po predošlej výzve sa vám na mape objaví symbol pre letecký tréning. Po aktivovaní symbolu musíte preletieť cez pár kruhov, ktoré sa pred vami objavia a musíte nimi preletieť bez nejakého zdržiavania a bez toho, aby ste sa dotkli nejakej plochy. Prvé kolo má 5 kruhov. Stačí preletieť na moste pomedzi laná cez prvé tri a naspäť vedľa mostu cez posledné dva na žeriav.
Druhé kolo je cez 4 kruhy. Cez prvý preleťte nad tri nad sebou a cez tie preleťte dolu strmhlavým pádom.
Tretie kolo je zo žeriavu pod mostom cez 5 kruhov. Preleťte cez prvý, strmhlavým pádom dolu cez druhý a tretí, hneď vyrovnajte, aby ste nabrali výšku a preleťte cez posledné dva.
Štvrté kolo vedie ponad loď. Preleťte nad prvé dve, strmhlavým pádom dolu cez ne, naberte opäť výšku, doleťte nad tretí a štvrtý, ktoré sú nad sebou. Cez ne opäť dolu a už len s nabratou výškou ďalej do posledného.

4. Vykonaj vyradenie nepriateľa pomocou hákového zrýchlenia.
Keď počas letu (alebo aj zo zeme) vstrelíte hák a dvakrát stlačíte medzerník, tak zrýchlite čo vám dodá rýchlosť a výšku pre let a ak je to počas letu, ani sa nezastavíte na plošine o ktorú sa hákujete, ale rovno sa odrazíte ďalej. Dokončením predošlej časti výzvy ste získali schopnosť vyradiť nepriateľa, ak je v ceste vášmu zrýchleniu. Preto sa takto vyhákujte so zrýchlením na plošinu, či zábradlie pri ktorom stojí nepriateľ. Môže tam hliadkovať a stáť, alebo ak obchádza istú časť, občas sa zastaví a nahne. Preto si počkajte niekde poniže a keď bude nepriateľ vo vhodnej pozícii, vyhákujte sa so zrýchlením a rovno nepriateľa vyradíte.

5. Zastav prebiehajúci zločin.
V meste prebiehajú náhodné zločiny. Vždy keď sa objaví v štvrti v ktorej ste, tak o tom dostanete správu. Proste si nájdite takúto udalosť a zmláťte nepriateľov, aby ste zločin prerušili.

6. S pomocou dymovnice vyraď ozbrojeného nepriateľa.
Nájdite si nepriateľa so strelnou zbraňou. Na niektorých strechách sú pravidelne stráže so strelnými zbraňami. Hoďte dymovnicu a kým vás kvôli dymu nevidí, tak sa k nemu priplížte a vyraďte ho jedným úderom / vyradením.

7. Preleť 250 metrov, môžeš si pomôcť zrýchlením hákom.
Rovnakú úlohu ste mali aj v minulom diely a rovnako ju prekonajte aj tu. Nájdite si vysoké miesto z ktorého sa rozleťte a leťte trasou kde nie je veľa prekážok. Využívajte udržanie sa vo vzduchu pomocou poklesu strmhlavým pádom a vyrovnaním. A taktiež si môžete pomôcť zahákovaním sa a zrýchlením (2x medzerník) pre posun vpred bez zastavenia.

8. Dosiahni vrchol budovy Soder Cola v Diamantovej štvrti.
V severnej časti štvrte, neďaleko mostu je budova na ktorej je veľký svetelný nápis Soder Cola. Prekvapivo ľahké na ôsmu časť. Proste sa vyhákujte hore na strechu, úplne hore za nápis.

9. Preleť 150 metrov bez pomoci hákového zrýchlenia.
To čo predtým, len nesmiete použiť hákovacie zrýchlenie. Nájdite si vysokú budovu a spustite sa na vhodnú trasu, napríklad popri moste, tam máte dosť priestoru. Udržiavajte si rýchlosť a výšku pomocou strmhlavého pádu.

10. Dokonči stredný letecký tréning.
To čo pri tretej časti tohto kola výziev, len trochu náročnejšie. Máte preletieť cez štyri kruhy. Hneď na prvý začnite padať strmhlav dole a vypočítajte si to tak, aby ste potom, keď začnete stúpať prešli pri stúpaní cez druhý kruh, pretože musíte nabrať výšku. Tretí kruh je totiž nad potrubím ponad ktoré preleťte a potom len zahnite k štvrtému nad bránou naľavo.
Druhé kolo má štyri kruhy vedúce popod cestu. Podobne ako pred chvíľou, rozleťte sa nad prvý, začnite strmhlav padať dole, vyrovnajte pod cestou, aby ste preleteli cez druhý a pri stúpaní cez tretí a už len doplachtite k štvrtému.

11. Vyraď naraz troch nepriateľov jedným nárazovým útokom.
Prejdením predošlej výzvy ste získali schopnosť nárazového útoku. Pri páde strmhlav nadol z dostatočnej výšky dopadnete medzi skupinu nepriateľov a môžete použiť útok, ktorý spôsobí, že okolo vás prebehne tlaková vlna. Nájdite si takto skupinu nepriateľov, ktorí sú čo najbližšie pri sebe a odrovnajte aspoň troch naraz.

12. Vykonaj strmhlavý pád aspoň na vzdialenosť 50 metrov.
Choďte na vysoký komín v priemyselnej štvrti neďaleko mostu. Je tam viac komínov, ale pod jedným z najvyššej dvojice je len kúsok cesty a za ňou je v hĺbke už len zem pri vode. Hákovaným zrýchlením sa prešvihnite ponad komín, dostanete sa za cestu a už len strmhlav padajte nadol.

13. Dokonči pokročilý letecký tréning.
To čo ste už mali predtým, len finálna pasáž. V prvom kole sú štyri kruhy, prvý je rovno pred vami, takže sa hneď zo strechy budovy vrhnite strmhlavým pádom dole. Padajte až k druhému kruhu, ktorý je dole pod vami. Pri ňom prestaňte padať, vyrovnajte, aby ste ním prešli a naberte výšku k tretiemu. K štvrtému už len doplachtite, prípadne hneď po treťom padajte, aby ste opäť nabrali výšku, alebo si pomôžte hákom.
Druhé a posledné kolo je na Lacey Towers. Vrhnite sa na prvý pred vami, padajte strmhlav dolu a vyrovnajte k druhému kruhu. Padajte o niečo nižšie, aby set sa k druhému dostali už stúpaním, preleťte ním a od neho k tretiemu ponad plošinu budovy, kde sú. Tam pozor na steny a stĺpy, aby vás nezastavili. Od tretieho už len voľne klesajte k štvrtému a vyrovnajte k piatemu, ktorý je hneď pri ňom.

14. Plachti cez 25 metrov a udržiavaj pri tom výšku menej než 5 metrov.
Môžete to vykonať nad vodnou hladinou, ako v minulej hre, alebo na dlhej ulici, kde nie sú prekážky. Rozleťte sa dole strmhlavým pádom, tesne nad zemou, či nad hladinou vyrovnajte pre let, ale zároveň hneď po vyrovnaní smerujte trochu nadol, aby ste nevzlietli moc a kým máte rýchlosť po páde, tak sa udržte v nízkej výške a preleťte požadovanú vzdialenosť.

15. Zastav prebiehajúci zločin v každej z deviatich štvrtí.
Proste si lietajte štvrť v ktorých ste to ešte nesplnili a čakajte, kým vypukne zločin. Keď vypukne, tak ho zastavte. Nič zvláštneho, len zdĺhavé. Zastaviť zločin treba v každej štvrti: The Bowery, Park Row, Industrial District, Diamond District, Amusment Mile, Sheldon Park, Coventry, Burnley, Pioneers Bridge (na moste sa náhodné zločiny nebudú objavovať po prejdení hlavného príbehu, takže výzvu dokončiť skôr, alebo až v Novej hre plus, alebo v Ja som noc). Musíte to spraviť nanovo v každej štvrti, aj v tých v ktorých ste už predtým zločiny zastavili. Tiež sa vždy uistite, že sa vám zastavenie zločinu započítalo.


C. Worst Nightmar

Pri tretej úrovni získavate sonický batarang. Ten keď niekam hodíte, bude vydávať zvuk, ktorý môže k nemu nalákať nepriateľa v jeho blízkosti.
Pri desiatej úrovni získavate Sonický Škovový Batarang. Funguje rovnako ako predtým, takže ním môžete nepriateľa nalákať, no navyše ho môžete potom odpáliť a elektrickým výbojom zasiahnuť nepriateľa pri batarangu.

S týmito výzvami je problém v tom, že niektoré môžete dokončiť jedine v Predátorskej miestnosti, čo sú oblasti s nepriateľmi v ktorých máte možnosti na ich nenápadné likvidácie. Problém je v tom, že tieto oblasti nájdete zaplnené nepriateľmi jedine v rámci postupu hlavným príbehom a Výzvy môžete plniť jedine postupne. Takže ak nevyužijete každú predátorskú miestnosť na splnenie výzvy, po prejdení hlavného príbehu ich už splniť nemôžete. Môžete ich potom splniť jedine pri hraní „Nová hra plus“, alebo „Ja som noc“, no tam už je to samozrejme ťažšie, keďže sa pri nich zvyšuje obtiažnosť hry. Výzvy sa ale v rámci jedného profilu prenášajú, takže potom vám už stačí doplniť len tie, ktoré ste pri prvom hraní nestihli.
Ak ich chcete čo najskôr a pokazíte si plnenie výzvy v predátorskej miestnosti, tak si radšej reštartujte postup od začiatku miestnosti. Pri väčšine výziev dostanete správu o ich splnení hneď ako ich splníte, nie až po prejdení miestnosti, takže ak správa nenabehne, viete, že môžete reštartovať.
Niektoré výzvy sa dajú splniť aj voľne v meste. Na to sú vhodné strecha policajnej budovy, paluba Penguinovej lode, nádvorie Oceliarne, alebo pár ďalších striech s ozbrojenými nepriateľmi, ktorí sú tam na stráži a môžete na nich skúšať tiché postupy.

1. Vykonaj Inverzné vyradenie, vyradenie z ventilačky a vyradenie cez stenu.
Inverzné vyradenie je keď sa spustíte z plošiny na stene na niekoho pod vami, vytiahnete ho hore a zhodíte zaveseného na lane. Vyradenie z ventilácie je keď preleziete ventilačkou k východu na ktorom je stále kryt a za ktorým stojí nepriateľ. Aktivujte vyradenie, vyrazíte kryt ventilačky a nepriateľa vyradíte. Keď je nepriateľ za rozbiteľnou, drevenou stenou a vy stojíte na druhej strane steny, môžete ho rovno vyradiť.
Všetky tri tieto vyradenia vám v podstate hra ponúka keď vojdete do prvej veže v Coventry v rámci hlavného príbehu (tretia časť hlavného príbehu v návode). Nemôžete to minúť.

2. Vykonaj 3 tiché vyradenia pri jednom predátorskom záťahu.
Priplížte sa k nepriateľovi, ktorý o vás nevie a vtedy ho môžete odzadu vyradiť.
Toto môžete spraviť aj vonku s ozbrojenými nepriateľmi na streche policajnej stanice, alebo na palube Penguinovej lodi.

3. Dokonči predátorské stretnutie bez toho, aby ťa niekto videl.
Toto môžete len v predátorskej miestnosti. Môžete si pomôcť výbavou, ale nik vás nesmie vidieť. Z nejakého dôvodu nesmiete spraviť ani Inverzné vyradenie – aj ak vás nik nevidí, hra vám to neuzná. Možno to neskôr nejaká aktualizácia opraví, na internete to hra niektorým uznala aj s týmto vyradením.
Prvú možnosť na to máte v Penguinovej lodi. V predátorskej miestnosti vyraďte chlapa vpravo, presuňte sa vrchom za chlapa poniže neho, stále ale na terase. Vyraďte chlapa za vitrínou dole v hale. Potom chlapa pred vitrínou pri zajatcovi. Potom chlapa naľavo, pod terasou na ktorej ste vyradili prvých dvoch. Potom už len posledného, ktorý zostal.

4. Použi Sonický Batarang na odlákanie 3 nepriateľov, aby si ich vyradil.
Prejdením tretej výzvy ste získali sonický batarang. Hoďte ho niekam, kam chcete nepriateľa nalákať a keď príde za zvukom, tak ho vyraďte. Proste kým ide za zvukom, viete, že sa neotočí, tak len skočte za ním, príplížte sa a dostaňte ho.
Po odchode z Penguinevej lode môžete túto výzvu splniť na streche policajnej stanice, palube Penguinevej lode, alebo nádvorí oceliarne.

5. Dokonči predátorskú miestnosť bez použitia detektívneho módu videnia.
Prosté, nenápadne vyraďte nepriateľov ľubovoľnými vyradeniami, ale nepoužite detektívny mód. Nepoužívajte dymovnice, ani nevstupujete do rozbitého hasiaceho prístroja, pretože vstup do dymu vám automaticky zapne detektívne videnie.
Toto môžete splniť na streche policajnej stanice, palube Penguinevej lode, alebo nádvorí oceliarne. Môžete samozrejme aj v predátorskej miestnosti, no tam je to ťažšie, keď nevidíte, kde sa nepriatelia pohybujú. Tu ich je aj menej a aj si ušetríte miestnosť. Nepoužívajte detektívny mód ani cestou k jednému z miest, ktoré si zvolíte.

6. Vykonaj 4 exotické vyradenia. Vyradenie z ventilácie, Rímsové visiace vyradenie, Vyradenie z poza rohu a Vyradenie výbušným gélom.
Toto môžete splniť len v predátorskej miestnosti. Vyradenie z ventilácie ste už mali v prvej výzve. Preplížte sa ventilačkou (Vent Takedown) k jej východu, kde je stále mriežka a keď za ňou bude nepriateľ, tak ho vyraďte. Vyradenie z poza rohu (Corner Takedown) je tiež prosté, skryte sa za roh a keď pôjde nepriateľ popri vás, tak ho vyraďte.
Zavesenie na rímse (Hanging Ledge Takedown) je trochu horšie, musíte byť nad nepriateľom, na strieške, alebo prístrešku, ktorý nie je príliš vysoko nad ním, aby ste mohli mať možnosť sa zavesiť za okraj, chytiť ho nohami za krk a vyradiť. Než začnete, vy nemusíte visieť, stačí stáť tesne na okraji a zahájiť akciu keď pôjde popod vás nepriateľ, ktorý o vás nesmie vedieť.
Vyradenie výbušným gélom (Explosive Gel Takedown) sa myslí len pomocou rozbiteľnej steny, ale pevnej, tehlovej, nie klasických drevených, ktoré sú slabé. Nastriekajte na ňu gél a keď bude nepriateľ na druhej strane steny, tak ju odpáľte a tehly ktorého ho zasiahnu ho vyradia.
Problém je nájsť miestnosť, kde sa to všetko dá spraviť. Pokiaľ viem, dá sa to spraviť len v dvoch. V Banke, kam vás zavedie hlavný príbeh a jedna vedľajšia misia s Deathshotom (takže dve príležitosti) a v vo väzení, kam vás zavedie posledná misia hlavného príbehu. Ventilačka a rohové vyradenie sú jasné. Vyradenie z rímsy môžete spraviť v banke v prednej časti, kde sú po bokoch pod terasou nižšie prístrešky. Vo väzení zo strechy nad miestnosťou v ktorej držia Harleen Quinzel. Rozbiteľné tehlové steny máte v banke v zadnej časti pri schodoch a vo väzení po bokoch dolnej časti a za stenu sa dostanete jedine prelezením cez ventilačku.

7. Dokonči predátorské stretnutie bez vyradení.
Nepriateľov nesmiete vyradiť, takže žiadne chvaty z plošín, doskoky na omráčených, ani klasické plíženie. Musíte ich proste dostať v priamom boji. Môžete ich ochromiť plášťom pre uľahčenie, ale inak ich len dobiť priamo päsťami. Preto si ich nájdite takto po jednom a stiahnite sa ďalej, než ostatní pribehnú a keď sa rozídu, zas k nejakému skočte a zmláťte ho.
Toto môžete splniť na streche policajnej stanice, palube Penguinevej lode, alebo nádvorí oceliarne.

8. Dokonči predátorskú miestnosť bez použitia detektívneho módu a bez toho, aby ťa videli.
Mix výzvy 3, kde vás nik nesmel vidieť a výzvy 5, kde si vás všimnúť mohli, ale nesmeli ste použiť detektívny mód.
Túto výzvu môžete splniť jedine v predátorskej miestnosti. Môžete zvoliť Oceliareň, alebo ak ste tam spravili siedmu výzvu, tak vo vstupnej hale hotela.

9. Vykonaj štyri hlučné vyradenia. Vyradenie z pod mriežky, Inverzné vyradenie, Knokautové vyradenie a Vyradenie z rímsy.
Vyradenie z pod mriežky (Grate Takedown) je podobné ako z ventilačky. Keď ste v šachte pod podlahou a nad vami je mriežka (cez ktorú môžete dnu a von zo šachty), tak si len počkajte keď je nad vami nepriateľ a vyraďte ho. Inverzné vyradenie (Inverted Takedown) je to čo ste už tiež robili, keď ste na plošine na stene a pod vami je nepriateľ, môžete sa spustiť, vytiahnuť ho hore a zhodiť dole zaveseného na lane.
Knokautové vyradenie (Knockout Takedown) je rýchle tiché vyradenie. Prikradnite sa odzadu k nepriateľovi a aktivujte vyradenie. Chytíte ho a chvíľu ho dusíte, kým nestratí vedomie, čo je úplne potichu, no chvíľku to trvá. Ak stlačíte ľavé tlačidlo myši, tak ho vyradíte okamžite, ale hlučne a upozorníte tým na seba okolie.
Vyradenie z rímsy (Ledge Takedown) je oproti Rímsovému visiacemu vyradeniu (Hanging Ledge Takedown) ozajstné visenie. Tie názvy sú divné, lebo pri tom predošlom stačí stáť nad nepriateľom. Tu musíte visieť z okraja. Stačí visieť na okraji plošiny, či terasy pod zábradlím a keď je nad vami nepriateľ, tak ho môžete vyradiť a zhodiť dolu.
Túto výzvu môžete splniť v hotely, keďže ju možno splniť len v predátorskej miestnosti.

10. Dokonči predátorskú miestnosť s ťažkou, alebo vyššou obtiažnosťou bez toho, aby ťa niekto videl.
Môžete použiť detektívny mód, aj vaše hračky, len vás nesmú zbadať, tak ako už v dvoch výzvach predtým.
Toto môžete dokončiť v hotely spolu s predošlou výzvou, ak ju budete plniť opatrne.

11. Vyraď nepriateľa so Sonickým Šokovým Batarangom.
Za desiatu výzvu získate Sonický Škovový Batarang. Proste váš sonický batarang získa schopnosť vypáliť elektrický výboj, ktorý vyradí nepriateľa. Len ho hoďte na zem ako predtým a keď k nemu príde nepriateľ, ktorého prilákal sonicky zvuk, tak ho na diaľku odpáľte.
Toto môžete splniť na streche policajnej stanice, palube Penguinevej lode, alebo nádvorí oceliarne.

12. Dokonči predátorskú miestnosť s ťažkou, alebo vyššou obtiažnosťou a vykonaj aspoň 5 rozličných vyradení.
Ľubovoľne dokončite ťažkú predátorskú miestnosť, ale použite rozličné vyradenia. V podstate ste si väčšinu z nich prešli, keďže niektoré výzvy ich povinne vyžadovali. Vo väčšine miestností môžete spraviť klasiku, ako Inverzné vyradenie z chrliča na stene (1), vyradenie z poza rohu (2), vradenie z ventilačky (3), vradenie z mriežky pod podlahou (4), vyradenie z rímsy (5) a klasické tiché vyradenie keď sa prikradnete odzadu (6).
Toto môžete v rámci vedľajších úloh splniť v Banke, alebo v Kostole.

13. Vyraď troch nepriateľov počas trvania účinku jednej dymovnice.
Predpokladám, že toto môžete spraviť, až keď získate vylepšenie pre predĺženie účinku dymovnice. To získate za prejdenie vedľajšej úlohy Most Wanted v kostole, teda úlohu „Black Mask“. Nalákajte viacerých nepriateľov k sebe, hoďte im dymovnicu a kým trvá jej účinok skočte k nim a priamym vyradením ich zložte aspoň troch.
Toto môžete splniť aj v meste. Najvhodnejšia mi na to prišla Penguinova loď. Vyraďte ostreľovačov, aby nerobili problémy, pustite sa do boja, nech si vás všimnú, stiahnite sa a keď budú viacerí pokope, najlepšie pri schodoch, hoďte im tam dymovnicu a pustite sa do práce.

14. Vyraď troch nepriateľov naraz pomocou nádrže s propánom.
Pomocou diaľkového pazúra môžete spájať nepriateľov medzi sebou, s predmetmi, chrličmi a aj propánovými nádržami. Nádrž vyradí nepriateľa, ktorého zasiahne a ak sú kolo ďalší, tak tých len omráči. Vyradí ich ak už ležia omráčení. V tom je celý háčik a osobne to bola pre mňa najblbšia výzva.
Nalákajte k propánovej nádrži nepriateľa sonickým batarangom a vyraďte ho hlasitým vyradením, aby ste prilákali nepriateľov. Nech sú tam teda aspoň traja. Dvoch trafte diaľkovým pazúrom, aby sa zrazili do kopy a aby ich to omráčilo. Tretieho rýchlo spojte diaľkovým pazúrom s propánovou nádržou a to vyradí jeho aj tých dvoch omráčených. Na omráčenie tých okolo môžete prípadne použiť aj rýchlovrh batarangu, posledného si znehybniť lepivým granátom.
Propánovú nádrž máte na policajne stanici (aj v bočnej miestnosti kde sú policajti a bezdomovci, nie je to predátorská miestnosť), vo vstupnej časti oceliarne (tiež to nie je predátorská miestnosť), v hotely (predátorská miestnosť) (tieto tri, ak už opakujete hranie na vyššej obtiažnosti) a ak idete priamo, tak jedna je v Banke a ďalšia na moste v predposlednej misii, v predátorskej miestnosti, kde musíte odpojiť bombu. Propánové nádrže sú aj v iných miestnostiach, toto je len pár na ktoré som si spomenul. Tie predošlé sú ľahšie, tam môžete páliť pazúrom aj z bezpečia vyvýšených plošín, v tej poslednej na moste, kde som ju plnil, musíte priamo dole medzi nepriateľov, prilákať ich, schytáte aj pár zásahov a zrejme to budete musieť opakovať viackrát.

15. Stiahni dvoch nepriateľov cez zábradlie naraz.
Tu vám opäť poslúži diaľkový pazúr. Na to že je to posledná výzva, je prekvapivo ľahká. Potrebujete dvoch nepriateľov oproti sebe na vyvýšených miestach. Teda na balkónoch, alebo iných plošinách. Jedného si označte diaľkovým pazúrom a spojte s druhým. Vystrelené lano sa ich pokúsi pritiahnuť k sebe a zhodí ich oboch dole. Ak niektorí z nich nie je vo vhodnej pozícii, tak si ho nalákajte sonickým batarangom.
Ak postupujete priamo pri jednom hraní, tak to môžete spraviť na moste, v miestnosti s ďalšou bombou a rukojemníkmi vo vozni. Jeden nepriateľ by mal byť na plošine pri dverách. Ak ste ho vyradili, nalákajte tam druhého a dvojica je obvykle na plošine s rukojemníkmi. Tu som to splnil ja, ale myslím, že by sa to malo dať aj mimo predátorskej miestnosti, tu je na to vhodná Penguinova loď, kde máte nepriateľov na oboch stranách hornej paluby a môžete ich strhnúť dolu k sebe. Pri opakovanom hraní na to máte viacero možností v rôznych miestnostiach. Pri prvom hraní ešte aj vo väznici.


D. World Greatest Detective

Toto je úplne priamočiare a špeciálne pre tieto výzvy nemusíte robiť nič, len plniť ostatné veci, teda vedľajšie úlohy, riešiť zločiny a odhaľovať Enigmove balíčky a Anarkyho symboly.

1. Dokonči 10% databázy.
2. Dokonči 14% databázy.
3. Dokonči 18% databázy.
4. Dokonči 22% databázy.
5. Dokonči 26% databázy.
6. Dokonči 30% databázy.
7. Dokonči 34% databázy.
8. Dokonči 38% databázy.
9. Dokonči 42% databázy.
10. Dokonči 46% databázy.
11. Dokonči 50% databázy.
12. Dokonči 54% databázy.
13. Dokonči 58% databázy.
14. Dokonči 62% databázy.
15. Dokonči 66% databázy.




Záver

Máte za sebou tretí diel Batmanovskej série Arkham, ktorý je z príbehového hľadiska prvým dielom. Nemám rád, keď sa hra príliš odkloní od svojho pôvodu, preto som aj kritizoval napríklad piaty diel Splinter Cell, ale v tomto prípade ide zas o opačný extrém. Hra servíruje presne to isté, čo Arkham City.
Okrem elektrických rukavíc (kam zmizli, keď je toto „Pôvod“ a v pokračovaní nie sú?) máte rovnakú výbavu. Lepivé granáty sú presne to isté, čo mrazivé granáty, len kryhy na vode nie sú biele. Remote Claw je to isté, čo Line Launcher a ostatná výbava sa nezmenila. Výbava samozrejme nie je všetko a pokiaľ funguje, netreba pridávať zbytočnosti, ktoré hráč nevyužije, pokiaľ ho k tomu hra občas sama neprinúti.
No rovnaké je aj prostredie. Arkham City sme mali v predošlom dieli a máme ho trochu rozšírené aj teraz. Iste, mesto v budúcnosti je značne poničené, chýbajú mosty, niektoré ulice sú zatopené a niektoré budovy „vyzdobené“ ich obyvateľmi, ale stále je to to isté. Chápem, že ak chcú zachovať otvorenosť sveta, nie je ľahké vymyslieť miesto, kde by mali dôvod byť rôznorodí darebáci, ale keďže im za tú hru platíme, mali by sa snažiť niečo vymyslieť.
Herné mechaniky sú tiež rovnaké. Iste, načo meniť čo funguje, ale mohlo to byť okorenené aspoň nejakými aktivitami navyše. Opäť pátrame v detektívnom móde po stopách krvi, ako predtým. Opäť pátrame po signáli Penguina, tak ako predtým. Opäť máme rovnaké typy nepriateľov, ako predtým. Jedine riešenie prípadov je rozšírenie základných možností detektívneho módu. Nie je to žiadna novinka, len rozšírenie toho, čo tu už bolo. Ale aspoň niečo.
Z príbehového hľadiska opäť servírujú to isté. Opäť je hlavným záporákom Joker. V troch dieloch mať rovnakého záporáka ? – buď ho naozaj milujú, alebo nevedia prísť s nikým lepším. Než by niekto namietal, že Joker je skvelá postava, tak musím povedať, že súhlasím. Desivý, šialený, nepredvídateľný, rozhodne nemá problém zaujať. Ale keď tu máme do tretice to isté, trochu to stráca šťavu. A tiež musím podotknúť, že jeho dabing je oproti Hamillovi slabota. Nepoburovalo ma, tak ako mnohých iných, že zmenili hlasy Samovi Fisherovi a Garretovi, hoci tvrdenie, že chceli, aby bol jednotný hlas s postavou pre motion capture bolo samozrejme absurdné. Ale tu neskutočne cítiť, že Mark chýba.
Ostatné postavy sú opäť len jednorázový doplnok. Aspoň sa ich pár vymenilo, Zsasza a Freeza vystriedali Anarky a Deathstroke, Taliu ako priateľa / nepriateľa zas Shiva, no stále sú všetci v príbehu len preto, aby tam boli a nehrajú žiadnu významnejšiu, alebo aspoň rozvitejšiu rolu.
Keď už spomínam postavy, v predošlom dieli ste mali možnosť hrať aj za Catwoman. Síce len štyri krátke misie, ale predsa to bolo spestrenie. Tu sa na nesprávnom mieste rozhodli tvorcovia nekopírovať predošlý diel a nezahráte si ani za Catwoman, ani za inú postavu. V rámci simulátora si môžete zahrať za Deathstrokea, ale pre mňa takéto niečo bez príbehu nie je ono.

Príbeh je tiež slabý, plytký a s hromadou dier. V prvom rade, čo najviac bije do očí, je fakt, že v celom meste sú zločinci. Toto nie je väzenská štvrť, ale normálne mesto. Občas začujete policajné hlásenie, aby občania nevychádzali z domov, ale to je všetko. Aj keď je tu polícia skorumpovaná, nemohla by nechať darebákov hromadne ovládať všetky ulice. A ak by si nevedeli rady, tak by normálne povolali posily, alebo armádu v takejto situácii. Ale zjavne to nikomu nevadí.
Narazíte na pár zajatcov v hoteli (tak ako na pár zajatých členov personálu v Arkham Asylum, či pár zajatých ošetrovateľov v Arkham City), ale inak nič. Nikde nevniknete do obývanej budovy, nenarazíte na vydesených civilistov, ktorí potrebujú pomoc, alebo aspoň očumujú, čo sa deje. Hotel je počas Silvestra úplne prázdny, nikde sa nič nedeje – teda nič, čo by naznačovalo, že ste sa presunuli z Arkham City do Arkham Origins.
Ako Origin to tiež nestojí za veľa. Síce stretnete po prvýkrát niektoré postavy, ale všetky už sú „hotové“, vyprofilované a nie je tu žiadny zrod zločinca. Ani zrod Batmana. Ten už bojuje so zlom, mnohé z postáv už pozná a jediné, čo je tu Originom, je prerod Temného Rytiera na Temného Hrdinu, kedy ho Gordon aj ostatní v meste uznajú za bojovníka dobra - ale niečo také si nezaslúži byť hlavným motívom hry.
A keďže tento diel predchádza predošlým dvom, tak vieme, čo sa s postavami stane. Ak chceli vytvoriť nejaké napätie, mohli dať lokalitu a postavy, s ktorými sme sa v predošlých dvoch hrách nestretli. Pasáž, keď ide Alfrédovi o život, postráda dramatickosť, keď vieme, že Wayneovi slúžil v zvyšných dvoch dieloch. Vieme, že Batman dostane Jokera, keďže Arkham Asylum začína tým, ako ho tam dovezú v putách. Vieme, že nezničí mesto, keďže v Arkham City hráme na tom istom mieste a nazrieme do väčšiny rovnakých budov. A rozhodne vieme, že odmenu za Batmanovu hlavu si nevyzdvihne nik. Keby sa len trochu posnažili, mohli pridať iné postavy a umiestniť ich do situácie, kedy im ide o život, aby hráč mohol byť aspoň trochu zvedavý, ako to skončí. Mohli dať iných nepriateľov, kde by sme nevedeli, či neuspejú aspoň v niečom. Deathshot, Klobúčnik, Penguin, či Enigma majú svoj osud už napísaný v predošlých dieloch. Preto chýba hre nejaké napätie a očakávanie z toho, čo bude ďalej.

Keď by sme si to ale vzali ako datadisk k Arkham City, alebo sa dokázali preniesť cez tieto chyby, alebo ak ste nehrali predošlé diely, tak si hru vychutnáte. Je to Arkham City, ale to bola výborná hra, takže jej kópia sa hrá tiež dobre. Užijete si komiksové postavy, môžete sa ponaháňať za trofejami, či výzvami a pozabávať sa v akčných, či plíživých sekvenciách krátkeho hlavného príbehu.

Súvisiace hry Gotham Knights
LEGO DC Super-Villains
Batman: The Enemy Within - Episode 5: Same Stitch
Batman: The Enemy Within - Episode 4: What Ails You
Batman: The Enemy Within - Episode 3: Fractured Mask
Batman: The Enemy Within - Episode 2: The Pact
Batman: The Enemy Within - Episode 1: The Enigma
Batman: A Telltale Games Series - Episode 5: City of Lights
Batman: A Telltale Games Series - Episode 4: Guardian of Gotham
Batman: A Telltale Games Series - Episode 3: New World Order
Batman: A Telltale Games Series - Episode 2: Children of Arkham
Batman: A Telltale Games Series - Episode 1: Realm of Shadows
Batman: Arkham Knight - Batgirl: A Matter of Family
Batman: Arkham Knight
LEGO Batman 3: Beyond Gotham
Batman: Arkham Origins - Cold, Cold Heart
Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition
Batman: Arkham Collection Edition
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
Batman: Arkham City - Harley Quinn's Revenge
Batman: Arkham City - Game of the Year Edition
Gotham City Impostors DLC
Gotham City Impostors
Batman: Arkham City - Robin Bundle Pack
Batman: Arkham City
Batman: Arkham City - Nightwing Bundle Pack
Batman: Arkham Asylum - Game of the Year Edition
Batman: Arkham Asylum
LEGO Batman: The Videogame
Batman: Toxic Chill
Batman: Justice Unbalanced
Batman: Vengeance
Batman Forever
Batman Returns
Batman: The Movie
Batman vs. The Penguin
Batman vs. The Joker
Batman



Diskusia Príspevkov: 3 Hodnotenie
38 hlasov

100
60
20

80
40
0
56
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |