Alan Wake | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12925
1687

Online 6120 užívateľov

Alan Wake


Žáner:Akčná
Dátum vydania:16. Február 2012
Stránky hry:www.alanwake.com
Výrobca:Remedy Entertainment
Kúpiť hru Alan Wake
Kúpiť hru

Psychologický akčný thriller, ktorý sa odohráva v idylickom americkom mestečku v štáte Washington, kde žije hlavný hrdina Alan Wake. Ide o spisovateľa, ktorý má na svojom konte kopec bestsellerov v žánre hororovej literatúry. Podstatná je skutočnosť, že Alan píše romány na základe svojich nočných môr, ktoré sa v hre stanú skutočnosťou.

Alan Wake ponúka masívny herný svet a herný koncept postavený na systéme misií. Podstatným prvkom je dramatický a zaujímavý príbeh ako aj atmosféra ku ktorej prispieva dokonalá hra svetiel a tieňov.




HW požiadavky Alan Wake
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista / 7
  • AMD Athlon X2 2.8 GHz / Intel Core 2 Duo 2 GHz
  • 2 GB RAM
  • 8 GB miesta na disku
  • 512 MB, DirectX 10 kompatibilná grafická karta (ATI Radeon 3650 / GeForce 8600GT)
  • DirectX 9.0c kompatibilná zvuková karta

Ďalšie videá »


Alan Wake - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
85%

Recenzie
Sector.sk90%
Alan Wake na PC končí nad očakávania. Nie je to rýchly port na takmer dva roky starú hru, ale autori ponúkli kvalitne odladený titul, na ktorom necítiť a takmer nevidieť jeho vek. Predviedol sa neokukanou hrateľnosťou, atmoferickým príbehom, ktorý chytí a nepustí až do konca, ako aj veľmi dobre zakomponovaným epizodickým štýlom. K tomu dve pridané epizódy ponuku príjemne obohatili.
Tiscali Games80%
Dlouhá cesta Alana Wakea na PC nebyla zbytečná. Přiváží napětí, strach, úzkost, okouzlení i úlevu, tedy pocity, které si v kůži mladého spisovatele na vlastní kůži prožijete. A to rozhodně není málo.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
pista555100%
Dokonalosť, Dokonalosť... Táto hra je proste bomba. Atmosféra vás vtiahne do malebného mestečka niekde v amerike kde Alan Wake prežíva svoje nočné mory. Unikatne rozprávanie príbehu (žiadna iná hra okrem hl2 to tak dobre nespravila) ktoré skôr pripomína nejaký oscarový triller a grafika s DX11 kde ked sa pozriete do svetla Crysis môže ísť preč. Na 80% hra roku 2012

+Alan Wake (všetko čo je v hre)
-dlhý týždeň čakania na češtinu :(
alanwake100%
Ak ste si hovorily ze na horory nejdete.. ani ja ale toto je vynimka toto je tak asi najatmosferickejsia hra vobec. Pribeh sa vam doslova dostane pod kozu. Mozno ze prva episoda je nudnejsia {iba pre niekoho ale oproti} ostatku.. je to obrovsky impulzivny pribeh
Puschkin75%
+príbeh
+hororová atmosféra
+grafika

-nuda

celkom v pohode ... no však opakujúce sa misie ma velmi nebavili
marrecek13100%
Úprimne povedané : "Lepšiu hru som na pc ešte nehral !" Táto hra vás proste vtiahne do seba. Grafika unikátna , príbeh skvelý , človeku počas hrania naskakujú zimomriavky na koži. Konečne niečo poriadne pre PC-čkárov. Hru vrelo odporúčam si zahrať. Neoľutujete !

+grafika
+príbeh
+možnosť zvolenia si komentáru počas hry
+obtiažnosť
+strach

-niekedy málo munície , a český preklad chýba (síce viem anglicky ,ale sem-tam nejaké slovíčko vypadne)
lamiko100%
su akcne hry, logicke, racingove, bojove... a Alan Wake. Povedat ze je to normalna je nezmysel to co sme dostali na svoje PCcka je nieco co este nikto nevidel. Mozno ze hra vyzera ako obycajna zoombie hra a to urcite nie aj keby v hre islo iba o strielan tak by to bola (len) super hra pretoze strielanie do tmy tvory tak 10% hry a tie si vychutnate lebo to neni bezhlave strielanie do hlav.. Ale to najdojezitejsie PRIBEH JE ALAN
neda sa popisat pribeh, psichologia tejto hry ten kto to pisal.. musite si to zahrat
Tomy77100%
Epic awesomes. Nej hra co jsem kdy hrál. Alan Wake nasadil laťku vysoko, tak vysoko že nastávající hry ji budou velice těžko překonávat. Příběh vtáhne hráče hluboko do Alanových nočních můr, děsivější a akčnější části hry odehrávající se v noci jsou protkány klidnými částmi odehrávající se ve dne. Shrnutí po každé epizodě s mimořádně vydařeným sountrackem míří na hru roku 2012 na PC.

pravidlo č. 1 : Never go outside in the dark.
tomikzlesa100%
Nemá cenu se tu rozplívat nad perfektní grafikou, ovladatelností, hratelností a jedním z nejlepších portů z konzole na PC. Poté co sem viděl krátký filmový prequel Bright Falls, bylo jasné že Alan Wake nebude jen tak obyčejným herním počinem, ona to totiž není hra ! ste součástí perfektního vyprávění, jenž je vyprávěn formou serálu a s klávesnicí a myší v ruce jste hlavním hrdinou. K tomu připočtěte vyprávění skrz rádio, televizi, skryté truhly, termosky...atd a je tu hra roku 2012, nebo film ? Roky čekání jsou konečně u konce a vyplatily se ! Chybí tu už jen Laura Palmer a Agent Cooper !

+Grafika, obzvášt příroda doslova trhá oči
+Ovládání
+Příběh
+Atmosféra
+Forma vyprávění
+Asi nejlepší port z konzole

-Chybí chladné zbraně
badinho95%
Táto hra predčila moje očakávania ,ale má aj pár múch. Začnem asi tým dobrým. Hra má dobrý dej. Peknú grafiku. Dobré nápady a dobrú hratelnosť. A najviac sa mi páčili filmečky no pri niektorých som sa skoro pos.al. Čo by som hre vytkol ale neviem či to aj ostatný považujú za mínus. Mne osobne sa nepáčil že keď ste sa niekam chceli dostať museli ste sa prestrielať 2 stovkami nepriatelov a znova a znova a znova bolo to trošku stereotypné. A ešte možno viac druhov nepriatelov. Ale hra je to super a určite odporúčam a keď sa bojíte hrajte to pri zapnutom svetle alebo v prítomnosti rodičov :)
Lanstiak99%
Naozaj super hra, vrelo vrelo odporucam kazdemu a niet co tu o com dalej debatovat...
Jednoznacne treba tuto hru zahrat a preto nevahajte ani sekundu...
GO Alan WAKE!!
PiTT_BuLL97%
Mno proste perfektna hra :)
+Grafika
+Prostredie
+Audio
+Ovladanie auta
+Nepriatelia
+Dej
+Hratelnost
+Atmosféra
+Fyzika

-Strašideľnosť (mohla byť vačšia)
-Bugy
-Dĺžka hry
-Málo zbrane
-HW nárokly
FutureJeff100%
jedným slovom,vynikajúce :) prvý krát som skúsil túto hru u kamaráta na Xku,že si zahram jednu kapitolu a pôjdem domov..z toho sa vykľuli pekné 4 hodiny hrania a búchal som si hlavu o stenu že prečo to sakra nieje na PC...hra ma neskutočne dobrú atmosféru ked sa to hrá hlavne v noci a pekne na 5.1 audio systéme...štýl hry sa mi páči aj rozprávanie príbehu,pôsobi to celé ako keby psychologický thriller...nepriatelia su pekne spracovaný,neraz som mal ten pocit že „a sakra“ ked som počul zvuk motorovky..čo sa týka prostredia tak to ani nemusím vravieť,skvelé spracované lesy s poriadnou dávkou strachu...Alan Wake je skutočne výborna hra,a nebol by som prekvapený kebyže vyhrá nejaké to ocenenie :)
rekhyt100%
skvela bezchybna hra ktora kombinuje skveli pribeh hretelnos a grafiku v hre som nenasiel ziadnu chybu takze vrelo doporucujem kupit
Jack266100%
Táto hra ma uchvátila hlavne tým skvelým príbehom a štýlom hrania kde je svetlo vaša najlepšia pomôcka dej je pekne stupnovaný aj ked koniec som trochu nepochopil ale inak je táto hra skvelá.
vladko1234100%
Perfektná hra s ešte lepším príbehom !! klobúk dole !! niečo ako silent hill a lepšou grafikou a prepracovanosťou
007komo007100%
+ Grafika
+ engine
+ Hw naroky
+ zvuk
+ prostredie
+ efekty
+ hratelnost
+ zbrane
Nemam viac čo dodať


všetky (137) »

Súvisiace hry Alan Wake II
Alan Wake Remastered
Alan Wake's American Nightmare

Diskusia o hre Alan Wake Pridať príspevok
03.01.2024 12:40 - https://youtu.be/ayfeeb7nHnI
27.04.2019 18:08 - Proč se mi hra seká, a přitom hrají bezproblémové...
29.09.2015 21:00 - https://www.youtube.com/watch?v=L-1fKXul-FU
04.03.2015 11:25 - ne za založení učtu nic neplatíš
03.03.2015 16:21 - Ahoj vyděl jsem ukázky na hru a zaujalo mě to,tak jsem si j...
...
Zobraziť všetky príspevky (338) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |