Age of Pirates: Caribbean Tales | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 93 užívateľov

Age of Pirates: Caribbean Tales


Žáner:RPG, Adventúra, Akčná
Dátum vydania:18. September 2006
Stránky hry:www.ageofpiratesthegame.com
Výrobca:1C, Akella, Playlogic
Kúpiť hru Age of Pirates: Caribbean Tales
Kúpiť hru

Age of Pirates: Caribbean Tales je stredoveká námorná simulácia, ktorá sa snaží čo najvernejšie zachytiť život piráta v Karibiku 17. storočí sa všetkým čo k tomu patrí, vrátane slávnych víťazstiev i potupných porážok. Hráč si na začiatku zvolí buď úlohu muža menom Blaze, alebo ženy Beatrice a bez ohľadu na svoju voľbu ich čakajú nekonečné dobrodružstva v podobe budovania vlastnej flotily, vládnutia kolóniám, obchodovanie, prepadávanie konvojov, plnenie questov pre dôležité osoby, námorných bitiek s účasťou až 16 hráčov, vylepšovanie vlastnosti postavy a množstvo ďalších činností podobného charakteru.

Hra ponúka ako námornú, tak i suchozemskú časť, kde sa hráč bude môcť pohybovať po priateľskom i nepriateľským území, komunikovať s postavami, dojednávať obchody, opevňovať a ďalej rozvíjať svoju vlastnú kolóniu, opíjať sa v hostinci a dôjde aj samozrejme i na šermiarske súboje na život a na smrť.

Dôležitou súčasťou Age of Pirates: Caribbean Tales je aj multiplayer určený pre 16 hráčov, na ktorých čakajú celkom 4 herné módy - Deathmatch, Team Deathmatch, Defend the Convoy a Capture the Fort. Hra je postavená na osvedčenom Storm 2 enginme, vďaka nemu hráča čaká nádherný vizuálny zážitok umocnený striedaním počasia i dennej doby, zoomovateľnou kamerou a s radou špeciálnych efektov.




Alternatívne názvy
Sea Dogs 3




Age of Pirates: Caribbean Tales - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
44%

Recenzie
Tiscali Games39%
Učebnicový příklad hry, která sice v sobě má zajímavé myšlenky, spoustu volnosti a s tím spojený velký potenciál, jenže díky spoustě chyb a nepřístupnosti pro začínající hráče bohužel zůstal nevyužit.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
kubo474750%
Age of Pirates: Caribbean Tales vám ponúkne námorné simulácie počas zlatých vekov pirátov. Okrem námorných bojov sa dočkáte aj šermiarských súbojov na súši alebo na palubách lodí. Hra obsahuje široké spektrum možností ako obsadzovanie kolónií alebo vykrádanie, zajímanie lodí, potápanie lodí, kupovanie lodí, kupovanie nových predmetov ako zbrane, dalekohlady... Po meste sa môžete ľubovolne pohybovať a to platí aj na mori. Svet je vážne veľký. Hra obsahuje i samotný príbeh, ktorý je dosť zaujmavý. Je tu aj dosť lodí ale uvítalo by sa ich viac. Zahráme si za 5 frakcií, ktoré v tej dobe dominovali a možnosť je skúsiť aj za Pirátov. Hra obsahuje veľké množstvo dialógov a záleží aj na rozhodnutiach. Hra má veľké množstvo RPG prvkov. Svoju postavu si môžete vylepšiť, tiež aj loď. Na vašu loď si môžete najímať posádky a dôstojníkov, a môžete mať aj vlastnú flotilu. Musíte kupovať aj suroviny, ktorých je v hre naozaj veľa cca 30. Ale medzi nevýhody patrí slabá grafika, blbá AI, slabá grafika lodí, nekvalitné šermiarksé súboje, nenachádza sa tu poškodenie lodí a streľba z diel je nerálna. Balistická krivka je prehnaná a projektili dopadajú na palubu, čiže strašne nereálna streľba z diel. Lenže mňa bavia pirátkse hry a ak patríte medzi nich pridajte is hodnotenie vyššie ale i tak nebudete nadšený z výsledku tejto hry.
qwer55%
AoP prináša zaujímavé námorné RPG, bohužiaľ so slabou AI, grafikou a hrateľnosťou. Táto hra má so začiatku zaujímavý príbeh, ktorý ale pokračuje nudne. Túto hru by som odporučil len naozajstným fanúšikom námorných bytiek.


všetky (3) »

Súvisiace hry Lego Pirates of the Caribbean: The Video Game
Age of Pirates: Captain Blood
Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships
Pirates of the Caribbean: At World's End
Pirates of the Caribbean Online
Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow
Pirates of the Caribbean
Sea Dogs
Sea Dogs 2
Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned

Diskusia o hre Age of Pirates: Caribbean Tales Pridať príspevok
13.02.2012 12:29 - chod do nastaveni a tam nastav hociake tlacitko na FIRE CANONS
12.02.2012 12:14 - pls poradte ako sa nastavi najaka ina lod??napriklad Čierna Perla lebo na...
29.01.2012 08:15 - Už v prvej vete je obrovksa chyba, aky stredovek? od objavenia Ameriky je...
17.10.2011 15:12 - tak jak si ho zapol
29.09.2011 15:39 - Pri bitke mi nejde strielat prosim pomozte mi ako sa to robi ??
...
Zobraziť všetky príspevky (107) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |