Crazy Taxi | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 4543 užívateľov

Crazy Taxi


Žáner:Racingovka
Dátum vydania:8. Október 2002
Stránky hry:www.crazytaxi.com
Výrobca:Empire Interactive, SEGA, AM2, Hitmaker
Kúpiť hru Crazy Taxi
Kúpiť hru

Vylepšená PC verze známého hitu pro Dreamcast - bláznivého jízdního dobrodružství, v němž se jako řidič taxíku snažíte vydělat peníze!
Taxametr běží a vy musíte zvolit tu nejrychlejší možnou cestu...i když to někdy znamená využití malinko jiné techniky řízení než na jakou jsou normální smrtelníci zvyklí. Znamená to občas prokličkovat mezi chodci, jízdu po chodníku a samozřejmě občas na červenou. To všechno v pořádné dopravní zácpě.
Máte na výběr ze 4 jezdců a jejich taxíků, přičemž každý vůz se ovládá naprosto shodně, ale má odlišné jízdní vlastnosti. Jste na tohle dost šílení???







Crazy Taxi - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
55%

Recenzie
Tiscali Games50%
Hra, která vás vydrží solidně bavit cca 2 hodiny a posléze se stává k uzoufání nudnou.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
admiral252480%
TISCALI GAMES SU DOST NEOBJEKTIVNY...JE TO SUPER HRA NA SVOJ ROK VYROBY...JE TU VELKE MESTO...SUPER HRATELNOST A OVLADATELNOST..CHYBA TOMU UZ LEN MULTIPLAYER....MA AJ SVOJE CHYBY...ALE KTORA HRA ICH NEMAA?..
th0mas24785%
Vážne super návyková hra. Hrávam ju ozaj často. Jediné, čo tomu chýba je multiplayer, editor taxíkov a jazdcov.
NORD_KING39%
-: bugy, grafika, audio, zábava na 10 minút, stereotyp a postupná nuda, jazdný model, cena, modely budov a postáv, módy hry, podivná obťažnosť, počet vozidiel, herná doba, efekty
+: soundtrack, uletené trasy, HW nároky, veľkosť mesta
Verdikt: Prechod Mortal Kombat z automatov a herných konzol na PC bol veľkým úspechov, ale v prípade Crazy Taxi je to presný opak. Technická stránka hry hneď prezrádza jej pôvod. Grafika a celkový herný dizajn nie sú na tom najlepšie. Všetko je hranaté, extrémne hranaté. Budovy pripomínajú škatule od topánok a automobily zase nepodarené vystrihovačky z detských časopisov. Jediné čo poteší je veľkosť mesta, po ktorom možno rozvážať zákazníkov šialenou jazdou. No kameňom úrazu je samotné jadro hry, čiže jazda. Jazdný model všetkých aut je naozaj podivný. Je arkádový, ale až prehnane arkádový a pôsobí totálne umelo. S automobilom môžete robiť v vzduchu rôzne kreácie ako epileptik na diskotéke a ako bonus sa k tomu nikdy neprevrhnete na strechu. Žeby nový bezpečnostný prvok? Len si predstavme koľko ľudských životov by sa zachránilo... No, ale k veci. Hra ako taká obsahuje dokopy tri módy. Dva z nich sa líšia v podstate iba odlišnou časomierou a tretí je o akrobacii. Crazy Taxi dokáže zaujať maximálne na polhodinu a následne nastáva stereotyp a nuda, pretože trasy a ciele zákazníkov sa stále dokola opakujú. Hra je o šialenom taxíku, no najväčším šialenstvom je jej kúpa.


všetky (6) »

Súvisiace hry Crazy Taxi 3: The High Roller
Crazy Taxi 2

Diskusia o hre Crazy Taxi Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |