Diesel Legacy: The Brazen Age | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21199
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 5094 užívateľov

Diesel Legacy: The Brazen Age


Žáner:Akčná, Bojové umenie
Dátum vydania:2024
Stránky hry:diesellegacy.com
Výrobca:Modus Games
Kúpiť hru Diesel Legacy: The Brazen Age
Kúpiť hru

Diesel Legacy je ručne kreslená bojovka, v ktorej proti sebe stoja štyria hráči v dvoch tímoch. Každá nádherne spracovaná aréna obsahuje tri roviny, medzi ktorými sa môžete voľne pohybovať, a aj keď je niektorý hráč porazený, jeho boj tým zďaleka nekončí.

Spolupracujte ďalej zo záhrobia so stále stojacim spoluhráčom, predlžujte jeho kombá, vykrývajte útoky proti nemu alebo mu pošlite na pomoc svoju esenciu – to všetko s cieľom dosiahnuť knockout oboch protivníkov.

ROZHODNITE O OSUDE ŽELEZNÉHO MESTA
Preveďte postavy ich vlastným, jedinečným príbehom zasadeným do detailne spracovaného herného sveta inšpirovaného žánrom dieselpunku. Bitka o budúcnosť práve dosiahla bod zlomu!

AKČNÉ SÚBOJE DVOCH PROTI DVOM
Štyria hráči si môžu vybrať svojich obľúbencov z ponuky unikátnych hrateľných postáv a potom proti sebe bojovať online alebo offline!

JEDEN SÚBOJ, TRI ROVINY
Zamotajte súperom hlavu v detailne spracovaných arénach plných života. Preskočte medzi rovinami, získajte výhodu nad protivníkom a preneste súboj do novej dimenzie!

VYRADENÍ… NIE VYBAVENÍ
Aj keď je jeden z hráčov porazený, jeho boj tým nekončí. Vykrývajte zo záhrobia útoky proti spoluhráčovi alebo mu sústredením svojej esencie pomôžte uniknúť zo zložitejšej situácie – skrátka mu buďte ďalej po ruke, aby si dokázal poradiť s nepriazňou osudu!

OBSIAHLY TRÉNINGOVÝ REŽIM
Zlepšujte svoje zručnosti sami alebo spoločne s partnerom! Trénujte kombá, nahrávajte a analyzujte situácie, prezerajte si hitboxy postáv aj frame dáta útokov a spoločne vylepšujte tímovú stratégiu za pomoci bohatej palety tréningových nástrojov prispôsobených hráčom všetkých schopnostných úrovní.

POKROČILÝ SYSTÉM PREHRÁVANIA ZÁZNAMOV
Učte sa zo svojich chýb... aj chýb ostatných! Prehrávajte si zápasy, pretáčajte ich rýchlo dopredu aj dozadu, nechajte si zobraziť hitboxy a frame dáta alebo posúvať súboj dopredu snímku po snímke. V ktoromkoľvek okamihu môžete navyše prevziať kontrolu nad zápasom, zopakovať si ho a zmeniť tak svoj osud.




Ďalšie videá »


Diesel Legacy: The Brazen Age - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.



Diskusia o hre Diesel Legacy: The Brazen Age Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |