Injustice 2 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 45237 užívateľov

Injustice 2


Žáner:Bojové umenie
Dátum vydania:14. November 2017
Stránky hry:www.injustice.com
Výrobca:Warner Bros, NetherRealm Studios
Kúpiť hru Injustice 2
Kúpiť hru

Injustice 2 predstavuje pokračovanie, ktoré vám opäť umožní si zahrať za svojich obľúbených DC hrdinov. V hre nájdete veľký výber známych super hrdinov a super zloduchov. Všetky ikonické DC postavy si môžete ľubovoľne prispôsobiť vďaka unikátnemu a mocnému vybaveniu, ktoré získate počas hrania. Navyše môžete vôbec po prvýkrát prevziať kontrolu nad vzhľadom svojich postáv, spôsobom boja a ďalším vývojom hrdinu.

DLHÝ ZOZNAM DC HRDINOV
Môžete si vybrať z doposiaľ najväčšieho zoznamu bojovníkov, aký bol kedy ponúknutý v bojovej hre. Od klasických obľúbencov, ako sú Batman, Superman, The Flash, Aquaman, Wonder Woman a Blue Beetle, až po ohromujúcich zloduchov, ako sú Atrocitus alebo Gorilla Grodd.

PRÍBEH AKO Z FILMU
Injustice 2 je pokračovaním príbehu z predošlej časti. Batman a jeho spojenci sa pokúšajú o nastolenie pokoja v spoločnosti, ale stále musia bojovať proti tým, ktorí chcú znovu nastoliť Supermanov režim. Uprostred tohto chaosu začína vznikať nová hrozba a starí nepriatelia musia vytvoriť nové spojenectvá...




HW požiadavky Injustice 2
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 10
  • Intel Core i5-750 @ 2.66 GHz / AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz / AMD Ryzen 3 1200 @ 3.1 GHz
  • 4 GB RAM
  • 52 GB HDD
  • NVIDIA GeForce GTX 670 / AMD Radeon HD 7950
  • DirectX 11
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 10
  • Intel Core i3-2100 @ 3.10 GHz / AMD FX-6300 @ 3.5 GHz / AMD Ryzen 5 1400 @ 3.2 GHz
  • 8 GB RAM
  • 60 GB HDD
  • NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 290
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


Injustice 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
77%

Recenzie
Sector.sk90%
Injustice 2 má len menšie, skôr kozmetické nedostatky. Balans sa upraví záplatami a aj tak sa bude aj naďalej meniť s tým, ako sa bude vyvíjať hra. To isté platí pre online komponent, ktorý je kvalitný, už sa bude len vylaďovať. Najväčším nedostatkom je bordel v manažmente. Inak sme dostali ukážkovú modernú bojovku, ktorá stanovila novú úroveň v tom, koľko obsahu by mali tieto hry ponúkať. Nechceme hrať len online. Hra musí vedieť dlho udržať aj inde. Napríklad v kvalitnom príbehu na niekoľko hodín, ktorého kvality konkurujú príbehovej AAA produkcii aj skvelými animáciami. A tiež neustále sa meniacimi výzvami, ktoré udržujú hru dynamicky pri živote. Poteší tiež nejaký menší „bonus“ navyše, v tomto prípade v podobe AI Battle simulácie. Dokonca aj RPG prvky v podobe výbavy majú v rámci hrateľnosti obrovskú silu. Tekken 7 to má síce rozbehnuté dobre, no Injustice 2 vstúpil do ringu vynikajúco.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
NORD_KING84%
-: stereotypné súboje, konzolové až chaotické menu, konzolové ovládanie, DLC politika, herné meny
+: grafika, audio, hudba, efekty, príbeh, atmosféra, zábava, herná doba, postavy, RPG prvky, možnosti úprav, multiplayer, štatistiky, dabing, mimika, arény, interakcia prostredia, energia, umelá inteligencia, multiverse a výzvy, Clash mechanizmus
Verdikt: Injustice 2 je pokračovaním hry Gods Among Us, čo je skĺbením komiksového univerza DC a hernej série Mortal Kombat. Kampaň sa odohráva 5 rokov po udalostiach prvého dielu a hlavným nepriateľom je Brainiac. Svoj priestor si tentokrát uchmatlo viac postáv. Celkovo ich je 28, no ďalšie majú priniesť platené DLC. Celkovo je kampaň telenovelou z 12 kapitol s celkom kvalitným príbehom. Jeho absolvovaním sa sprístupní Multiverse, čo je obdoba Living Towers z Mortal Kombat s vlastnými podmienkami boja. Multiplayer je bohatý na obsah a dokáže znásobiť hernú dobu. Prostredníctvom súbojov a plnením výziev možno zvyšovať level jednotlivých postáv a sprístupniť si otváraním mother boxov novú výzbroj a tým ovplyvniť aj vlastnosti postáv. Súboje sa stali viac strategickými aj vzhľadom na clash mechanizmus, no ináč je všetko po starom, čo predstavujú základné útoky, špeciálna a ultimátna schopnosť v podobe krátkej animácie. Súboje sú cenzurované a teda odlišné od Mortal Kombat, no celkovo je Injustice 2 pre fanúšikov DC a bojoviek povinnosť!


všetky (6) »

Súvisiace hry Injustice 2: Legendary Edition
Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition

Diskusia o hre Injustice 2 Pridať príspevok
27.08.2018 19:41 - http://www.stiahnito.sk/injustice-2-legendary-edition-full-pc-game-part01-rar/...
Zobraziť všetky príspevky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |