Wolfenstein | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 27209 užívateľov

Wolfenstein


Žáner:Akčná
Dátum vydania:18. August 2009
Stránky hry:www.wolfenstein.com
Výrobca:Activision, Id Software, Raven Software, Endrant Studios
Kúpiť hru Wolfenstein
Kúpiť hru

BJ Blazkowicz je späť, späť sú nacisti a ich diabolské plány, rovnako tak i paranormálne javy a podivné stvorenia z iných dimenzií. Teraz sa vydáme do vymysleného nemeckého mestečka Isenstadt, kde Hitlerovi posluhovači objavili záhadný zdroj energie, ktorý je kľúčom k otvoreniu brány do inej dimenzie.

Teraz nepôjde len o nepretržitú akciu, ako by sa od Wolfensteina dalo čakať. V Insenstadtu totiž existuje i tajná odbojová organizácia, ku ktorej sa pridáte a začnete s ňou aktívne spolupracovať. Jej základňa sa stane vaším hlavným domovom, spojeneckí vojaci budú v dobe vášho pobytu v srdci mesta ďaleko za jeho hranicami. Nezostane vám iná možnosť než spolupracovať so zapálenými revolucionármi, ktorí nebudú vždy dôveryhodní.

Za peniaze, ktoré ukradnete nacistom, si budete zháňať nielen zbrane a všetku ostatnú výbavu, ale aj dôveru okolitých NPC. Ak nebude niekto ochotný ísť s vami do boja, pár cinkajúcich mincí ho určite presvedčí. Za úspešnú spoluprácu v misiách, ktoré po vás bude chcieť samotný odboj, naopak slušnú sumičku dostanete vy. A stále tu tiež budú schované nacistické poklady, ktoré nám pripomínajú pôvodný Wolfenstein.

Veil je alternatívna dimenzia, ktorú budete mať za úlohu zavrieť. Ešte predtým do nej ale vďaka istému starodávnemu artefaktu, ktorý nájdete na začiatku hry, sami niekoľkokrát zavítate. A nielenže budú vaše návštevy sprevádzané bojom s prapodivnými monštrami a nacistami, ktorí ju už budú okupovať. Naučíte sa tu i zaujímavé sily, ktoré budú prameniť z vašej schopnosti usmerňovať energiu prúdiacu z tunajšieho Čierneho slnka. Áno, rovnakého Čierneho slnka, okolo ktorého sa točili skutočné okultné výskumy Tretej ríše.




HW požiadavky Wolfenstein
Minimálne požiadavky
  • Windost XP / Vista
  • Intel 3.2 GHz / Athlon 64 3400+
  • 1 GB RAM
  • 8 GB HDD
  • 256 MB, Geforce 6800 GT / ATI Radeon X800
  • DirectX 9.0c kompatibilná zvuková karta

Ďalšie videá »


Wolfenstein - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
83%

Recenzie
Sector.sk80%
Oplatí sa opäť vrátiť na hrad Wolfenstein? Odpoveď je jednoduchá, jednoznačne áno.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
sholva90%
+nenarocnost na hw,skvela optimalizacia
+dokonala atmosfera
+kvalitna hudba v pozadi
+tuning zbrani,amulet,veil

-priemerna grafika
-respawn nemcov
buxo88885%
Mna osobne Wolfenstein trosku sklamal ale len trosku. Dost ma zarazilo ze ste mali stale niekoho po boku a tak ste nesli nikdy sami,to mi tak trocha pripominalo seriu Cod,ktorej tvorci su prave tvorci wolfika.
Ale aj tak som si na to ich nic nerobenie a caste zasekavanie zvykol a pokracoval som v hrani sam.
Grafika hry je celkom pekna aj ked niektore efekty a detaili si uz znamienko plus urcite nezasluzia.
Zbrani tam mate vela a ako aj v hre Far Cry 2 si ich môzete vylepsovat zbrane a kupovat vybavu,dalej mate tak trochu volnost pohybovania sa v meste ale fakt len troska.
Tak ako aj v prvych wolfensteinoch tu nesmu chybat stary,dobry nacisti a po chvili aj nepriatelia z inej dimenzie.
A tak je pre mna wolfenstein tak trochu nadpriemerna horrorova hra s hustou atmosferou.
85%
Marek0949100%
BoMbA !!! Je to super hra. Asi preto sa mi tak pači lebo som hral prví diel a veľmi ma zaujal. Je to skvele ze urobili cosi nove a dobre. :P
tomasko22221100%
Je to velmi dobraa hraa... taa grafikaa..dobryy dej..nie je nudnyy.... zbranee suu tam dobree..... da sa dat upgrade na zbraneee....napr, tlmicc atd... .... no proste som myslel ze to bude nejaka nudna kratka hraa..ale mylil som saaa.... radimmm vaamm..zahrajte si ju..ak mate tu moznost.. proste COOL HRA... tak preto davam 100 %
ondos7797%
Podarená hra super !!! Ďakujem ...tak dobrá ako stará hra Wolfenstien ..po dlhom čase nová a úplne bezchybná, dobre optimalizovaná, rýchla a graficky zaujímavá. Ja som spokojný...super :)
6macher699%
Velice dobra hra viborna grafika dobre spracovanie dej aj priser a potesiloma aj to upravovanie zbrani tuto hru este viac vilepsilo
Thief161100%
Vyborna hra ma to vybornu grafiku ale najviac sa mi pasi to vylepsovanie zbrani a tie krasne vybuchy super!!
simon345297%
je to velice dobra hra nplinila moje ocakavania aj ked ta grafika no cakoal som trocha vedsiu ale pribech ma velmi zaujal zbrane a aj to ze si ich mozem upravovat za peniaze ktore hladam po celom meste ma ties velmi potesilo napodobne aj to ze sa mozem volne pohibovat po celom meste a kanalizaciach a aj po tich strechach kebi nebolo tej grafiky tak bi som jej dal 100
LogitechMomo85%
Celkom vydarené pokračovanie púte nášho agenta. Medzi najväčšie plusy radím voľnosť po meste, menšie upravovanie zbraní, rozmanitosť nepriateľov a samozrejme Veil sila. Vďaka medaliónu vaša postava získa nadprirodzené schopnosti a vy množstvo srandy. Avšak hra má aj svoje tmavšie stránky ako je grafika. Je príjemná oku, ale trošku zastaralejšia. Predsa je v hre použitý engine s Doom-u. Fyzika je však úžasná. A najviac ma dorazila dĺžka hry. Tých 10-12 hodín čistého hrania si zaslúži poklonu. Odporúčam všetkým zarytým fanúšikom celej série, ale aj tým, ktorí ešte nemali tú česť sa s Wolfensteinom stretnúť.
pyjak100%
Skoro najlepšia strielčka čo som hral je tam všetko dobra grafika.Dobra hra niekedy sa pri nej bojím :DDD
FiFty_2290%
Wolfenstein ma opäť nesklamal. Vrátil sa plnej kráse s perfektným grafickým spracovaním. Opäť sa vžijete do kože B.J. Blazkowicza. Pribudla tu možnosť upgradovania zbraní na čiernom trhu. V hre budete taktiež využívať akýsi artefakt vďaka ktorému získate rôzne schopnosti, ktoré sa vám v boji proti nacistom a príšerám určite zídu. Wolfenstein The Best! :D
Blador100%
Podla mna jedna z najlepsich hier tohoto zanru, dobry pribeh,novy styl zabavy, a grafika ne velmi vysokej urovny
Dado80%
Návrat prvej strieľačky z pohľady prvej osoby sa skutočne vydaril. Hra je skvele podaná a bravúrne sa tak vyhýba stereotypným miestam, reálne zobrazovanie krvi, kvalitná zvuková stránka hry, RPG prvky a perfektná optimalizácia získavajú pre vysoké hodnotenie, ktoré sčasti zráža nadol staršia grafika a ľahké súboje s bossmi.
jurcik46100%
je to dobra hra odporucam tym kto maju radi akcne hry
mne sa naviac na tej hre pacia efekty ked niekoho zabiete :)
francees99%
Wolfenstein sa nedá k nijakej hre porovnať... Je to proste hra ktorá sa Vám zapáči hneď po prvom videu... Začnete vo vlaku. Je to ako Call of Duty 2, sú tu stále vojaci furt dookola a myslíte si že Vás nič neprekvapí. No keď sa dostanete ďalej tak sú tu aj obludy, zmutovaní bossovia, čudný vojaci ktorý sú rýchli, majú super zbrane alebo sú čarodejníci ktorý sú rýchli, neviditeľný, môžu posiľňovať iných a časom aj silný a aj ženy ktoré majú schopnosti, strašidelné obludy či kostry. No z vojenskej hry sa stal Wolfenstein :-D. A hneď na začiatku sú bonusy, ktoré nenajdete aj keby ste vyhrali 3 razy hru :-D, super vylepšovanie zbraní, granátov, amuletov... AHA! Tie amulety ktoré postupne najdete sa Vám zídu v každej chvilke. Nemyslite si že budú neminuteľné- musíte ísť do niečoho a doplní sa Vám amulet. Niekedy ho môžte použiť na tajomstvá. Spomeniem aj úkoly, ktoré si prehadzujete a plníte. Nieje ich 10 naraz ako v iných hrách čo je super. Keď vyhráte hru tak si ju nemôžte reštartovať aby ste mali všetko vylepšené :-(. Hrdina je cool simpaťák a hneď sa Vám zapáči. Asi všetko a nech bude aj pokračovanie s tým hrdinom.


všetky (110) »

Súvisiace hry Wolfenstein: Youngblood
Wolfenstein: Cyberpilot
Wolfenstein II: The Deeds of Captain Wilkins
Wolfenstein II: The Diaries of Agent Silent Death
Wolfenstein II: The Adventures of Gunslinger Joe
Wolfenstein II: The New Colossus
Wolfenstein: The Old Blood
Wolfenstein: The New Order
Wolfenstein: Enemy Territory
Return to Castle Wolfenstein: Special Edition
Return to Castle Wolfenstein
Wolfenstein 3D & Blake Stone: Aliens of Gold - Companion Edition
Wolfenstein 3D: Spear of Destiny
Wolfenstein 3D (Shareware)
Wolfenstein 3D
Beyond Castle Wolfenstein

Diskusia o hre Wolfenstein Pridať príspevok
24.06.2017 01:07 - wh0cd311931 <a href=http://cialis5mg.us.com/>cialis 5mg</a>
07.06.2014 17:20 - Dobrý den, Chtěl bych se zeptat,jakým způsobem se instaluj...
29.04.2014 17:35 - ahojte,poprosím o radu-som v misii Zepelin a neviem prejsť cez to si...
12.08.2013 19:23 - prosím vás ak má niekto tuto hru nainštalovanu tak prosim ...
10.02.2013 22:57 - "hram to treti krat,a dal som si uber hard.kua to je sila.ziadne mieritko...
...
Zobraziť všetky príspevky (388) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |