Need for Speed: Carbon | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 9433 užívateľov

Need for Speed: Carbon


Žáner:Racingovka
Dátum vydania:3. November 2006
Stránky hry:www.ea.com/games/need-for-speed/need-for-speed-c...
Výrobca:Electronic Arts, EA Black Box
Kúpiť hru Need for Speed: Carbon
Kúpiť hru

Need for Speed: Carbon je mix NFS: Most Wanted a NFS: Underground, ktorý priaznivcom série ponúka adrenalínové pretekanie v mestách aj v exteriéroch, konkrétne v dlhých a smrteľné nebezpečných kaňonoch.

Hráč nebojuje v Need for Speed: Carbon so súpermi sám. Po ruke má spolujazdcov z jeho tímu, kde každý z nich bude vynikať v inej činnosti spojenej s riadením auta. Spoločne potom hráč a jeho tím bojujú o rešpekt a ovládnutie mesta rozdeleného na teritória a ulice. Svoju úlohu v hre samozrejme zohráva aj polícia, ktorá sa pletie do tímových cestných bitiek a ovplyvňuje tak ich výsledky. K dispozícií je samozrejme množstvo vozidiel a nová Autosculpt technológia, ktorá sa stará o široké možnosti úpravy vzhľadu aj výkonu daného vozidla.




Alternatívne názvy
NFS Carbon

Ďalšie videá »


Fanstránky
NeedForSpeed.sk - slovenské fan stránky o sérii NFS.


Need for Speed: Carbon - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Tiscali Games70%
Časté odkazy na Most Wanted značí jediné – Carbon je spíš jeho datadiskem, než novým a plnohodnotným pokračováním celé série. Opěvované novinky zrovna moc nezabodovaly (snad až na závody v kaňonech) a zatím se spíše snaží o vyšlapání cestičky do budoucna. Kdo tedy ocení Carbon? Na příznivce Most Wanted je tu moc velká tma a laxní policie, pro tunery (vyznávající U1 a U2) zase málo dílů k nákupu. Fandy prvních pěti pokračování patrně desátý díl vůbec nezajímá… no snad zabere alespoň u diváků Rychle a zběsile. Ale co, desátý Need for Speed byl zjevně navržen jako zábavné chvilkové arkádové poježdění, pro široké masy. A to s přimhouřením obou očí splňuje. Chtít od něj víc, to by rozhodně bylo bláhové.
Sector.sk75%
Je to dilema. Na jednu stranu je Carbon viac než dobrou arkádovou závodnou hrou, ale na stranu druhú je až príliš viditeľné, že o nič viac než o žmýkanie peňazí tu nejde. Nejaké to drobné vylepšenie v hernom koncepte, tímová spolupráca, či zmena prostredia už skrátka v tejto dobe nestačia a preto mi neostáva nič iné, len odporučiť NFS: Carbon iba skutočne fanatickým fanúšikom. Zbytku postačí minulý diel, prípadne jeden z dvojice Undergroundov, ktoré aj dnes považujem za zďaleka najzábavnejšie, čo sa novodobej NFS ságy týka.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
LogitechMomo76%
dačo nie je v poriadku... že by tobol dochádzaním nápadov??? že by EA zabudlo na tuning??? aj keď ten tam je, ale nedá sa porovnať s NFSU2... policajti sa prakticky nezmenili... ale preteky v kaňone majú dačo do seba... že by nápad z Tokio Driftu??? 76%...
mihi72%
Need for speed carbon je hra z monžstvom vozidiel s novym zavodom prezívani Kanon.V carbone najdete aj tymovu spolupracu teda v zavode budete mat spoločníka krotori vam bude pomahat to je novinka.No noviniek je v tejto hra malo.Spracovanim je carbon skoro to iste nez Most wanted a dlzka hry tiez nie je oslniva.ALe inak je carbon celkom v pohode s dobrymi autami ja by som radsej odporučal Most wanted.
98765470%
Je to ovela horsie ako Most Wanted. A aj kratsie a pribeh je horsi. Skor by to mala byt druha cast Most Wanted ako samostatny diel
miso12870%
Celkom dobra hra, hral som ju 3 krat. Grafika ujde, je ale moc kratka a lahka (vsetkych bossov som dal na prvy krat). Most wanted sa mi paci viac, skoro rovnaka grafika a je to dlhsie.
martin776%
keby že je tam viacej tuningových dielov (hlavne nárazníky,prahy,bodykity atd.),boli by moje autá krajšie.A ešte športovejšie autá.
Xan80%
Čo sa mňa týka, je toto NFS, ktoré ma baví najdlhšie... Jedna a fakt zlá nevýhoda je ta krátkosť hry. Ostatné je výborné, na to, že skôr hrávam stratégie, RPG-čka, alebo nejaké tie strielačky. Vážne sa mi páči aj ta hudba (síce keď to hráš dlhšie v kuse, je to už o ničom :D), tie týmy, výhody parťákov apod.
Stručne: jediná NFS ktorá ma baví viac ako rok :-)
ChaoZZ35%
hmm.no asi začnem policajtmi.je to obrovske minus.na MW ste potrebovali nahaňačky s policajtmi pre postup v hre ale tu su policajti len zriedka a služia na spestrenie jazdy po meste.dalej je to mesto.niektore miesta mi pripadau ako z NFS underground.jedine + su kaňony a klasicke americke auta aj ked ich ovladateľnosť je na zaplakanie
jondo75%
No podla mna je to super hra ale chyba tam dlhsi dej , ale inac je to dost dobre az teda na to ze je to kratke
buxo88890%
Druhe najlepsie NFS po underground 2.
Velky vyber aut ktore su rozdelene do 3 skupin:Muscle,Exotic a Tuner.
V hre je aj moznost pretekat s partakom ktory vam bude pomahat odrovnat protivnykov alebo vam ukazat skratky na trati ba i vas aj zrychlit. Je tam pekna grafika s prepracovanymi filmeckami.
Tak ako aj v most wanted tam dali znovu daku modelku ,ktora bola aj teraz na urovni:D
1MC188%
tento NFS je celkom dobrý ale niesom z neho tak nadšený ako NFS Most Wanted najviac sa mi páči trieda Tuner a podla mňa je tam najdokonalejšie a najlepšie spracovaný Kenji a je parta a jeho auto a jeho mesto a to že je moje najoblúbenejšie auto Mazda RX-7 on ju ma vynikajúco vytuningovanú túto hru som prešiel zo všetkými triedami teda Muscle,Exotic a Tuner len to je zlé že tá hra je strašne krátka prešiel som ju na 100% za 1 deň
amd6482%
Takže toto Need for Speed som dostal hneď prvý deň jeho vydania, čiže som bol medzi prvými. Táto hra ma začala baviť, preto o pol roka som si kúpil Zberateľskú Edíciu tejto hry, ktorá mala špeciálny obal, bonusové DVD a samozrejme obsahovala mnoho bonusového obsahu. Veľkou nevýhodou tohto NFS bola kariéra, ktorú som prešiel za necelé 3 dni. Čas ale bežal, a dostal som PSP a spolu s ním aj NFS:Carbon: Own The City, ktoré sa odohrávalo v meste z Most Wanted a malo slabšiu grafiku ale vynikajúco spracovaný príbeh. Potom asi o 2 mesiace sa mi pokazil PC, tak som hru hral len ako PS2 verziu. Tú som prešiel minulý týždeň, lebo som sa nudil. Tejto hre inak dávam 82%.
KUBA22994%
Vinikající hra sice kratka,ale dost dobrá na tuning,tak komu se líbí tuning ad si tuhle hru zahraje.
farmar100%
Je to super hra ale dosť ľahka peisiel som ju asi 7-krat no paci sa mi no niektore ata su tam horsie opriti inim ako su v reale ( Ford mustang GT}
NO AJTAM SOM DAL 100%
SALERTY99%
no je to dobra hra je tam dobra grafika ja skvele ovladanie s volantom sa to hraje viborne!
ervero100%
Je to veľmi super hra. Ma skutočne super grafiku aj áut je tam dosť. Prvý krát som to hral u kamoša, ale nebolo to ono a potom mi to sused Lukáš stiahol a teraz je to jedna z mojích 7 naj hier na mojom PC!!!


všetky (152) »

Súvisiace hry Need for Speed: Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed Payback: Speedcross
Need for Speed Payback
Need for Speed
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted 2 - Ultimate Speed Pack
Need for Speed: Most Wanted 2
Need for Speed: The Run - Signature Edition Booster Pack
Need for Speed: The Run
Need for Speed Shift 2: Unleashed - Speedhunters
Need for Speed Shift 2: Unleashed - Legends Car Pack
Need for Speed Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit
Need for Speed: World
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Most Wanted Black Edition
Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche Unleashed
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Porsche
Need for Speed: High Stakes
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed: Brennender Asphalt
Need for Speed 3: Hot Pursuit
Need for Speed 2: Special Edition
Need for Speed 2
Need for Speed: Special Edition
Need for Speed

Diskusia o hre Need for Speed: Carbon Pridať príspevok
25.06.2017 22:39 - <a href=http://AnataPritiz.com>AnataPritiz</a> qrdlls83i290lqlh44...
30.10.2016 20:39 - mam problem mam kupeny nfscarbon a mam to nainstalovane ale ked to chcem spust...
26.02.2015 22:21 - Neviete prečo ked si nainštalujem save tak pri loade mi napise unabl...
26.01.2014 11:02 - aktualizuj ovladač GPU, a directx. aky mas windows?
11.12.2013 20:24 - ahoj chci se zeptat proc mi nejde zpustit nfs carbon kdyz to spustim tak nasko...
...
Zobraziť všetky príspevky (286) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |