Act of War: High Treason | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21190
5455
5063
1438
1600
7336
6050
12939
1687

Online 51589 užívateľov

Act of War: High Treason


Žáner:Strategická
Dátum vydania:24. Marec 2006
Stránky hry:www.eugensystems.com/index.php?page=jeu_AOWHT
Výrobca:Atari, Eugen Systems
Kúpiť hru Act of War: High Treason
Kúpiť hru

Datadisk pre podarenú modernú vojenskú RTS Act of War, ktorého najväčším prínosom je boj na vode, kvôli ktorému tvorcovia vyvinuli niekoľko nových technológií vrátane tej, ktorá sa stará o realistickú simuláciu vĺn a pohybov lodí po vode. Nechýba však ani reálna balistika arzenálu, ktorá je k dispozícií na lodiach (ASROC, Tomahawk, Harpoon, Typhoon a ďalšie).

Nie len vďaka týmto technológiám je boj na vode vlastne celkom samostatnou časťou hry, v ktorej máte k dispozícií 12 celkom nových jednotiek vrátane ponoriek, vznášadiel aj lietadlových lodí. Ďalšou novinkou sú napríklad tiež žoldnieri - tvorcovia sa rozhodli nepridávať do hry regulárnu štvrtú hrateľnú stranu, pretože žoldnierov považujú za zaujímavejších. Rovnako ako v skutočnosti sú aj žoldnieri v hre určení k tomu, aby si ich ktokoľvek najal. Môže tak urobiť hráč, ale aj nepriateľ. Žoldnierske jednotky sú síce v boji veľmi potentní, ale tiež sú dosť drahé. Pokiaľ je navyše v boji žoldnierska jednotka zranená, či zneškodnená, hráč po ukončení kontraktu nedostane späť poistnú platbu, ktorá sa platí vedľa obvyklej ceny za služby.

Vedľa vyššie spomínaného ešte datadisk prináša pár nových jednotiek pre každú z troch znepriatelených strán, došlo k úprave technického stromu a niektorým jednotkám pribudli nové vlastnosti, alebo nové možnosti nasadenia v boji.




Ďalšie videá »


Act of War: High Treason - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
82%

Recenzie
Tiscali Games71%
Datadisk High Treason nabízí poctivou příběhovou kampaň, která si co do kvality a propracovanosti nijak nezadá s tažením z původního Act of War. Zpestřením jsou pěkné námořní bitvy, ale na druhou stranu hra stále trpí pokulhávající umělou inteligencí. Nových pozemních jednotek je jinak poměrně málo, nehledě na to, že dějovou linii jste opět nuceni hrát pouze za Američany.
Sector.sk84%
Act of War: High Treason je jeden z najvydarenejších datadiskov, aké sa objavili na hernom trhu. Prináša rozsiahlu dynamickú kampaň, doplnkové jednotky a technológie, námorné súboje a nové možnosti a módy pre sieťovú hru. Hra je trochu náročnejšia na hardvér a vysoká obtiažnosť tiež nesadne každému, ale ak ste si obľúbili pôvodnú hru, rozhodne nebudete sklamaní.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Latin100%
tejto hre nic nechyba je kvalitna velmi pekne spracovana graficky aj hratelnoste frakcii tam je asi 3-4 neviem presne jednotky su detailne spravene ako m1a2 abrams tank ci ako to je a ine konecne je tu aj dobra pechota ktora je schopna m203,AP nabojmy alebo raketometmy znicit tanky a lietadla nie ako v niektorych hrach kde je nepouzitelna akcie su velke dmg je rozdielny podla toho kde trafite ci do pancierovania v predu ci priamy zasah do motora zatikanie nepriatelov je sranda ak stihate aj ta moznost ze ak vas vojak padne mozte ho vyliecit je tam aj ranking zacinate ako zelenac a postupne ziskavate šarže proste pecka urcite stahujte kupujte a tak dalej


všetky (3) »

Súvisiace hry Act of Aggression
Act of War: Direct Action

Diskusia o hre Act of War: High Treason Pridať príspevok
16.08.2011 10:48 - lode tam su ale stavat ich nemozes v asi 3 misiach dostane par lodi si na mori...
27.05.2008 18:28 - mas icq ked hej tak mi napis na kamkol@post.sk a tam mi vysvelis ako mam stava...
10.11.2007 15:38 - nikde nemôzem najst crack na high treason, ak ho ma niekto prosim ozvite ...
18.09.2007 20:38 - ako sa to hra cez multi player pls rada bi sa zisla
17.09.2007 20:49 - POmoytemi poradit ako si moyem dat do mobilu Motorola RAYR V3i dat hry:-)diki ...
...
Zobraziť všetky príspevky (19) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |