HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21201
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 5330 užívateľov

Hry > Hogwarts Legacy > hodnotenie


Hogwarts Legacy
63%

Moje hodnotenie - Hogwarts Legacy





Recenzie - Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy s krásným bradavickým hradem a kouzelnickým systémem staví solidní základy budoucím hrám ze světa Harryho Pottera, jeho vlastní pokus se ale silně prohýbá pod tíhou hloupoučkého příběhu, slabší technické stránky a výplňového obsahu.
Hogwarts Legacy neprináša nič zásadné v žánri akčných RPG v otvorenom svete a viaceré iné tituly to robia lepšie. Hra pripomína viac jazdu v zábavnom parku v Universal Studios na Floride a ponúka skôr neuveriteľný zážitok ako hlboký príbeh. Ak sa však chcete ocitnúť v učebniach Rokfortu ako študent a nájsť všetky tajomstvá v zámku aj okolo neho, v tejto hre sa vám splní sen. Pre fanúšikov Harryho Pottera by to mala byť povinná jazda a autori prefíkane hru vyšperkovali odkazmi až doslova kópiami scén z obľúbených filmov. Všetky aktivity, dialógy aj bežné prechádzky po Rokville vám vyčarujú úsmev na tvári. Ten kúzelný moment lietania na hipogrifovi, vidieť ako zapadá slnko za Rokfortom a ako sneží zo stropu vo Veľkej sále sú všetko nezabudnuteľné zážitky, ktoré sa vám vďaka tejto hre vryjú do pamäti.


Užívateľské hodnotenia - Hogwarts Legacy

vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

-1 Dobré Zlé
60%kejo



100%brenky




| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |