HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21206
5455
5063
1438
1600
7336
6055
12956
1687

Online 26756 užívateľov

Hry > Ace of Spades > hodnotenie


Ace of Spades

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - Ace of Spades





Užívateľské hodnotenia - Ace of Spades

Bola to výborná hra. Hráči sa strielali do nekonečná, stavali sme si base, hrali fakt dobré mapy, hnevali sme sa že cheatery si dávajú kili na 1 hit, pripájali sme sa k viac ako 40 serverom s toho 20 plných... Bola to zábava. Nevadilo mi že tam bol len 1 mod CTF-capture the flag ale bolo tam tak nádherných máp a to proste ste kilovali všetko čo sa dalo. Bolo to proste sranda nič iné sa nedá povedaď. Teraz je to len cez kúpu a nedá sa to hrať free... Je to fakt škoda pretože teraz je tam nejaký rocketman a lieta po celej mape alebo sniper ktorý tam camperuje po celej mape alebo... Viete čo proste je to ´´sr.čka´´ proste som naštvatý že to takto spravili mohol som sa vybodnúť na Minecraft alebo Terrariu (nič v zlom) a hrať Ace Of Spades. Už sa mi to ani nechce hrať Skončil som.


0 Dobré Zlé
hra me hodne baví ale minecraft mi to pripomina asi jako mi pripomina far cry 3 - Far cry 2
myslim si ze nato ze to zabira 15 mb ze je to super hra neznam lepsi hru ktera se vleze na disketu a navic je volna a muzete si tam postavit bunker a kopat tunely atd.

0 Dobré Zlé
je to kravina stare verzie boli best ale toto je skôr team fortress v kockach nuda -_- ani neviem čo na tom ludia vidia akurat deštrukcia to je všetko :P jednoducho z toho spravili team fortress 2 iba že v kockovo šitackej podobe!!

-1 Dobré Zlé

| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |