HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21190
5455
5063
1438
1600
7336
6050
12939
1687

Online 1098 užívateľov

Hry > NBA 2K10 > hodnotenie


NBA 2K10

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie - NBA 2K10





Užívateľské hodnotenia - NBA 2K10

98%Melo
+ nadherna grafika na plnych detailoch
+ realita (spravanie hracov,pohyby a pod.)
+ rozne mody hry
+ skvela hratelnost ( ti,ktorym sa nepaci ako je nastavenie ovladanie,alebo nieco podobne odporucam nech si ho proste zmenia :)
+ prepracovanie prostredia ( maskoti,da sa zhodit ten upratovac za kosom :D, 3D divaci a takisto sa cez pauzy zobrazuju tabulky teamov,hracov a rozne statistiky,co mi urcite v NBA 2K9 chybalo)

- snad len HW naroky, ale ak chcete fakt krasu namakanu hru tak s vysokymi narokmi proste musite ratat

Davam 98 %,suverene najlepsia sportova hra aku som kedy hral :))

+3 Dobré Zlé
no zacnem tim co sa mi nepaci ale wela toho neni ze tam nieje Slam Dunk Contest v hale a este ze su tam neni narodne timi ale to mi moc newa a ale z druhej strany je to neuweritelne dobra hra lepšiu som nehral ale je to hra hlawne pre fanusikow basketu a a tich co basket bawi neda sa to hrat jak ked si zapnes counter strike toto je proste NBA 2K10!!!!!jeto pecka gratulujem 2K:D

+2 Dobré Zlé
Mne sa to dost paci, grafika realistika atd... Ale premna ako novacika v tychto hrach je to dost take jak keby ste dali analfabetovi do ruk knihu:D no zas take nie... ale ziadne tutorialy tam nic proste spravia hru a na hraj sa:)

+
Paradna grafika, realnost, aktualny stav tymov a podobne

-
Zo zaciatku je ovladatelnost premna spanielskou dedinou, a mam nervi ked prehravam xD

Moja skusenost je zatial ze je to dost dobra gamesca a 2K robi fakt dobre hry:) 75%!

+1 Dobré Zlé
Perfektna vec v podani bakestu od 2K Sports..Hral som aj predchadzajucu verziu a musim povedat ze sa poleplsili a o dost..Neskutocne realna grafika aj pohyby, dokonca 3D premakany divaci..Kazdopadne doporucujuem..Jedinou nevyhodou je snad zlozitejsie ovladanie na klavesnici ale majitelia gamepadov si pridu urcite na svoje.

+1 Dobré Zlé
super hra...to najlepsie co sa da na nasom trhu dostat..dobra grafika, fyzika hracov a ine.ale oproti PS3 verzii je to slabota...takze davam 90%.

+1 Dobré Zlé
Proste tímto si 2K pekne prilepšila. Dosť dobre prepracovaná hratelnosť, vela vlastností, doplnkov, grafika je tiež dosť kvalitná. Proste je to šupa hra :)

+1 Dobré Zlé
Tak NBA 2K10, kvôli tejto hre som si kúpil gamepad na počítač. A je tu otázka : "Oplatilo sa ?" Odpoveď stručná, bezpochyby. Ide o skvelý basketball, o zatiaľ najlepší, aký som kedy hral, možno dokonca ide aj o najlepšiu športovú hru, akú som kedy hral. Módy hre sú perfektné, dokonca si môžte vytvoriť vlastného hráča a začať svoju úspešnú kariéru. Potom sú tam obyčajné, ako Play-off, Sezóna, Dunk Contest a podobne. Ovládanie, gamepadom sa hra ovláda skvelo a kto chce hrať túto hru, mal by si ho zaobstarať. Kamera - vlastne dokonalosť, v hre sú skvelé prestrihy pri ktorých sa cítite, ako by ste tento zápas sledovali z televízora. Ďalej hudba - poviem na rovinu, nie som hip-hoper, tak som mal z toho trošku strach. Ale aj keď hip-hop nepočúvam, hudbu v hre som si veľmi obľúbil. Grafika na skvelej úrovni. Čo dodať ? Jedna z najlepších športových hier tejto doby.

+1 Dobré Zlé
100%melo15
Všetko tu už povedané bolo! Skvelá hra s krásnou grafikou dobrými pohybmi hráčov ktroré sa však ešte určite dajú vylepšiť (niekedy sa hráči dosť šmíkajú ako na ľade napr. na baseline) no v NBA 2k11 je to to isté a 11 je o dosť horšia ako desina...

+1 Dobré Zlé



100%misor2


| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |