HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21206
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12956
1687

Online 3338 užívateľov

Hry > Left 4 Dead 2 > hodnotenie


Left 4 Dead 2
90%

Moje hodnotenie - Left 4 Dead 2





Recenzie - Left 4 Dead 2

Pre milovníkov splatter hororov a prvého dielu jednoznačná kúpa. Ak ste ešte nedotknutí týmto majstrovským dielom a nevadí vám krv, tak kupujte. Ak si chcete urobiť radosť pod stromčekom s najlepšou survival FPS akciou vôbec, tak neváhajte. Ak máte menej ako 18 rokov, tak... choďte kamarátovi, na ktorého rodičia nemajú čas a kúpia mu, čo chce. Hry predsa nikoho nikdy zle neovplyvňovali. Ja podobné krváky hrávam už od detstva a som úplne v poriadku. Aha! Pasúci sa jednorožec! Kde mám tú motorovku? Héééén héééééén!


Užívateľské hodnotenia - Left 4 Dead 2

100%enqore
+ Super grafika
+ engine
+ Hw naroky
+ zvuk
+ prostredie
+ efekty
+ hratelnost
+ nové zbrane: gitara, motorova pila a pod..:D
+ inteligencia AI
+ multiplayer
+ neake nove módy..
mínusy hry zatial žiadne..

+5 Dobré Zlé
Velky pokrok od L4D
+pocet zbrani
+dobre spravene mapy
+novy zombiee
+nove ocenenia
+novy engine

-mapy casom unudia

+2 Dobré Zlé
A je to tu!! Dlhe cakanie sa nam vyplatilo. Left 4 Dead 2 je tu a je ovela lepsi ako jednutka. grafika zostala skoro na tej istej urovni ale ta atmosfera, ktora bola skoro najväcsim tromfom prveho dielu je aj tu. Zo sprievodom zombikov a vasich dalsich "kamaratov" musite prejst z bodu A do bodu B. Je to neskutocne linearne, ale to nevadi. Ked hra sa hra po sieti neskutocne dobre a je to super zabava. SP kampan tu ani nemusela byt a hra vy mohla byt kludne orientovana isto na MP hru. I ked ten SP nestoji za vela a vela hracov co si kupi L4D2 hra len MP.
Verdikt.
Jednym slovom: SUPER!!
95%

+2 Dobré Zlé
Velmi dobra hra .Ovladanie uyasne,grafika sa celkom da ale eni to yiadna grafica revolucia jak v crysis,vidno ze Valve ma vo fps tradiciu ,konecne counter strike skoncil a uvolnil miesto pre trhaky left4dead a team fortress

+1 Dobré Zlé
je to proste bomba pecka su tam novy BOSSovia ako napriiiklad CHARGER a nave postavy.je tam po pecke grafika je to proste super a su tam aj nove zbrane ako napriklad AK-47 alebo Palacinkar a najviac sa mi tam paci motorka alebo motorova pila a dokonca zombiiici su tam na novo obleceny.a su tam aj nove levely......

+1 Dobré Zlé
Tak toto je tutovka!! Najlepšia zombie hra, v ktorej zombíkov doslova "masakrujete". Jednotka sa mi hrozne páčila, ale toto je oooveľa lepšie! V čom je lepšie?? Grafika, sú tu konečne misie cez deň, pribudli zbrane ako sekera, gitara, mačeta, panvica atď., pribudli noví nepriatelia. Hráte za štvoricu nových survivorov ktorými sú: Coach, Nick, Rochelle a Ellis. Nemám slov, ďakujeme Valve:)

+1 Dobré Zlé
100%deapa
Left 4 Dead 2 som sa vždy držal dalej.Ale keď som si to zahral tak som mal usta až po nohy normalne som pozeral ako je to...Grafika oproti 1 výborna,postavy hmm... 1 sa mi pačili viac ale dobre a obtiažnosť nebola moc lahka ale mne sa pačia ťažšie obtiažnosti takže dobre.Počas hrania si vychutnávam sekanie končatin zombikov a mozgov.A zombik Najviac sa mi páči ta z velkými ustami ktora dáva tekutinu či čo.Odporúčam masaker všetkým.

+1 Dobré Zlé
+grafika
+zbrane (motorova pila)
+zombie
+efekty
+hrdinovia
+mapy
+atmosféra pri hre
-po case nastane stereotyp



+1 Dobré Zlé
Podla mna perfektna hra, ktora si nezasluzi zle hodnotenie...
Dobra vylepsena grafika, viac zbrani, mate na vyber 4 nove charaktery, novy ZM, bohuzial neviem ohodnotit mody lebo som L4D1 hral len ako single player. Nebral by sim malo map ako -, lebo nieje problem stiahnut kampan alebo mapu z internetu ako addon. Vsetky kampane sa odohravaju cez den ano ale ked si to vezmete Hard rain sa odohrava cez noc a na tu kampan som videl nepekne nazory ludi.

+1 Dobré Zlé
... Poviem to rovno.
+Nový zombieni
+Nové zbrane
+Nové mapky
+Veľká sranda
+Multyplayer
+Server na ovládanie zombienov
-Nervozita
-Hrdinovia
-Mapky cez deň
(Prepáčte že som to rýchlo napísal) Táto hra má nedostatky a je zase v niečom dobrá ale kto by sa netešil na dvojku? Nech rýchlo vymyslia aj trojku :-D.

+1 Dobré Zlé
Left 4 dead 2 je úspešné pokračovanie hry Left 4 dead. Hra má lepšiu grafiku, Effekty, Zombie a není to tunelovka ako iné hry. Hra má veľmy veľa zbraní, taktiež grafika sa vylepšíla od predošlej časti. V hre le dobrý príbeh, veľa máp, veľa možností hrania. Určite mam pravdu keď poviem že L4D2 je dobrá hra.
Je tam aj veľa modov. Addon-ov, Ako aj v MP.
Páčia sa my aj Mutation listy. A ešte k Addon-om. Je To veľmy užitočná vec,
lebo si môžete vkladať nové mapy, možnosti hrania, skiny survivorov a aj INF.
Aj keď má nejaké chybi, zdá sa my že si zaslúži 89%.
Hru odporúčam kúpiť, lebo keď si to kúpite tak vám to bonus. stiahne aj 1. časť
zadarmo a so 100% funkčnosťou Addon-ov a MP (Multyplayeru).

Táto hra ma pobavila ale nie navždy lebo sa na vás naraz nahrnie veľa zombie a hororová atmosféra je preč.


+1 Dobré Zlé
Jedna z najlepších zombie strielačiek na svete, skvelý multyplayer hlavne VERSUS MODE. Vinikajúce spracovanie a už teraz sa tešm na Left 4 Dead 3 (mohla by mat lepsiu grafiku).

+1 Dobré Zlé
Left 4 dead 2 je fakt pecka a pekne spravena hra dobre pobavy na prvy pohlad vipada hrozivo ale neni vubec dobre je to že tam je viac druhov zombikov nie stale 2 alebo 3 zombici ,dobra deformacia ...chodite v time a možete si vibrat vlastnu postavu to je tiež dobre neviem čo by som ešte napisal ..mne nejde na tej hre hlas ale koli tomu nebudem davat percenta dolu tak si mislem že je to dobra hra a odpručam ju zahrat tomu kto ma rad hohrorove hry

+1 Dobré Zlé
SingelPlayer nic moc ale Multak super
+grafika
+zombici
+zbrane
+dobre prostredia
+multiplayer

-pribeh

Proste koho omrzel CS 1.6 tak je za neho nahrada sranda hlavne ked hrate s kamosmi po sieti :D

+1 Dobré Zlé
Super hra,hlavne coop.S mojim kamošom som hrával kampane,dohodli sme sa,že akú si dáme a parili sme.Výhoda je v tom,že aj z internetu môžme stiahnuť všelijaké super kampane a mapy.Super hra.Jediné mínusko-AI :D

+1 Dobré Zlé
100%vito99
Neviem co dodat uz jednotka bola super a dvojka super super a hlavnym plusomhry je boj z bliska ten chybal v jednotkeproste super hra.

+1 Dobré Zlé
Podla mna je to velmi slaba hra, dookola to iste, multiplayer orpoti jednotke tiez to iste. Obovske naroky na HW, grafika sice pekna no to nestaci. Okrem toho hra je nestabilna a po dlhsom case velmi sereotypna.

+1 Dobré Zlé
Plusy:
Vylepsene efekty a grafika
Nove zbrane (gitara,ak47,granatomet atd.)
Novy zombici (spitter,charger,jockey)
Rozmanitejsi common infected (Mudmen,Clown,CEDA agent atd.)
Rozmanitejsie kampane
Nove itemy
Minusy:
Boti neviedia pouzivat pipe bomb a ostatne
10/10
Hra je absolutny unikat nepoznam ziadnu inu zombie hru ktora by bola takato super na vyblbnutie s kamosmi.
Taketo hry sa robia raz za desat rokov.


0 Dobré Zlé
Tak na tento herný počin mám iba jediné slovo a to je
"MEGAKRVAVOTOTÁLNEBRUTÁLNYZOMBÍKBITÚNKOVOSADOMASOKRVÁK"

Jednoznačná nutnosť pre každého, kto má rád "B"čkové splatter horory, a iné hektolitrokrvavé záležitosti. Vrelo a ešte horúcejšie odporúčam pre príjemné chvíľky pri všestrannom likvidovaní nekonečných zástupov najrôznejšie zmutovaných zombíkov.

0 Dobré Zlé
Ako predchádzajúci diel aj tento váš chytí a nepustí od PC ;)

+Grafika
+HW nároky
+Audio
+Nové postavy
+Nové zbrane
+Nové kampane (započítane aj DLC balíčky)
+Nový nepriatelia
+Ako predchádzajúci diel super Co-Op práca
+MP režimy ako z L4D 1

-Škoda že hra neobsahuje nočnú kampaň ako v L4D 1
-Zase ta dĺžka hry nieje dostačujúca a po dlhom čase stereotypné
-Pokiaľ neplánujete hrať túto hru s kamarátmi tak sa jej vyhnite pretože AI botov je na nízkej úrovni -_-

0 Dobré Zlé
Je to hra skôr pre zabavu ako kebi chcete prechadzat nieco strasideľné je to skôr pre tých ktory radi pilia zombikov :D fakt haluz!


0 Dobré Zlé
100%b.malo
Super hra este lepsie ako 1 je tu dobre ze satu da brat motorova pila alebo sekera dobre zbrane jeto *H*O*R*R*O*V*E FPS kdo ma rad strielat po zombikov odporucam.

0 Dobré Zlé
-: bugy, singleplayer, občas umelá inteligencia, niektoré lokácie
+: grafika, atmosféra, hracia doba, tím, zombie, efekty, audio, lokácie, multiplayer, dizajn, obtiažnosť, humor, dabing, menu, komunita, HW nároky, zbrane, zábava, level s hurikánom, nové módy
Verdikt: Ešte sme si ani neočistili sako a košeľu od krvi z prvého dielu a už sa na nás valí druhá vlna zombie apokalypsy a s ňou prichádza aj veľa nového. Oproti jednotke sa zvýšil počet úrovní a taktiež sa zlepšil ich dizajn. Audiovizuálna stránka hry sa posunula o level vyššie. Grafika je prekrásna ako aj efekty, čo dáva možnosť vyniknúť niektorým charakteristikám rôznorodých úrovní. Príkladom je level Hard Rain kde vyčíňa hurikán. Novinky možno nájsť aj v radoch nepriateľa, do ktorých pribudli nové modely postáv. K zníženiu ich počtu možno použiť aj poriadne podladenú gitaru. Zábava a celková atmosféra hry sa v porovnaní s prvým dielom znásobila aj vďaka novým módom hry. Singleplayer opäť slúži ako tutoriál k oboznámeniu sa s mapami a novinkami. Negatívom singleplayeru je umelá inteligencia členov tímu, ktorí veľmi radi padajú do rôznych pascí, ale jadrom L4D2 je jednoznačne multiplayer. Ten je zárukou extra porcie zábavy. Podmienkou je len nájsť si správnych členov do tímu, ktorí vás ochránia pred nakúsnutím zadku.

0 Dobré Zlé
100%Groon
Hra je bezva. Autoři Valve opravdu nezklamali a udělali povedené pokračování hry Left 4 Dead. Na oficiálnim blogu je každou chvilku zajímavost, do hry jsou přidávány zajímavé a zábavné věci. Hra se dá hrát pořád dokola a nikdy nezklame. Také je velmi povedená grafika, zombie a rozstřílení jich na cucky, možná se něco přiučim i do biologie. :) Musím ještě podotknout povedený update, v kterém vyšel mód "Mutation", kde se každý týden obměnují kombinace módů, nebo přidání/ubrání nějaké věci, s kterou hrajete nebo s kterou se pak musíte rozloučit. Jsem také rád že do hry vychází datadisky, momentálně vyšlo "The Passing" a brzy vyjde očekávaný "The Sacrifice" ke kterému je také udělán komiks, viz. na oficiálním blogu ho čtěte. Hru bych opravdu doporučil všem co mají rádi akci, zombie, spolupráci, závavný co-op + co-op MP, horrorové prostředí a černý humor. Toť vše odemne, přeji příjemné hraní/objednávání. :)

0 Dobré Zlé
Jednotku som i dosť užil ale potom začala byť stereotypna a prestala ma baviť. A zmien v dvojke nie je zrejme až tolko aby ma znova začala baviť. Ak vas ale takyto typ MP urvivalu stale bavi určite odporúčam, je to zábavná kooperatívna FPSka, ale na to aby ste si ju užili naplno musíte mať partu ludí s ktorými ju budete hrávať lebo náhodný ludia mi dosť často úmyselne kazili hru atd.

0 Dobré Zlé
Hra ktorá milo poslúži na vybúrenie sa s kamosmy po sieti. Plinulá neustála akcia ktorá hráča nechá len málokedy vydýchnúť. Ale to je asi všetko nič viac nič menej. Od L4D1 sa toho vela nezmenilo. Skvor my to pripada ako rozširenie a nie pokračovanie.

0 Dobré Zlé
100%Finch
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Reese
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Klasický Left 4 Dead. hru prejdete za niekoľko hodín. hra vás udrží v sedle a budete na nej závislí. Smutnou pravdou je že pomaly ale isto vás po 40tich hodinách prestane baviť.
85%

0 Dobré Zlé
100%Reacon
Tak toto je krvilačný nárez. Výhody oproti jednotke sú určite nové mapy. A nemusíte si ani kupovať jednotku pretože mapy z nej sú aj tu.

0 Dobré Zlé
zúfalo precenené. A toto platí aj o jednotke.

+AI director
+docela fajn mapy
+sranda s kamarátmi ale iba s nimi
+módy(ako scavenge,versus a realistic)
+špeciálny zombíci

-nevyzerá to bohvie ako(source engine už nebol v tej dobe to čo býval)
-otrasná komunita plná detí(kicknúť ma za to že plním v scavengi úlohu a plním tie reaktory...to je moc)
-only coop je nudný po čase
-ale celkovo je hra stereotypná a nezaujímavá
-celý singleplayer tak jak je a AI botov(vašich) je hnus
-frustrácia a nuda je hlavné moto hry

Na nič no ak máte 8 kamošov dajte si scavenge či versus. Na publicu nehrajte lebo debilná komunita plná detí vás bude šikanovať svojou idiociou, arogantnosťou. I keď ja neviem ja nemám L4D rád vôbec...je to nuda. Viete čo ? kašlite na tento odpad aj tak to umiera. Postupne a pomaly ale umiera to.

0 Dobré Zlé
100%Mike9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
100%Mark9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Randy9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Sandy9
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


0 Dobré Zlé
100%Markey
Super hra cez internet. Hrate za jedneho zo 4 ludi ktori su v meste plnom infikovanych a musite sa dostat prec. Vzdy na konci idu na vas hordy a musite sa branit alebo davat napriklad benzin do auta. Mozete hrat bud 4 ludia kampan, alebo 8 proti sebe (versus), 4 za ludi a 4 za specialnych infikovanych, alebo chodte na modifikovany server kde mozete byt aj 10 proti 10 alebo viac. Na takych serveroch sa daju napriklad aj vyberat schopnosti ako napriklad ze mate viacej municie alebo viacej zivota alebo rychlejsie utekanie, alebo je tam barricading mod - to je ze mozete barikadovat.
Kamarat ma stranku o tejto hre : www.Left4Death.wbl.sk kde je to vsetko pekne popisane, tak sa tam chodte pozriet.

0 Dobré Zlé
je to dobra hra nove zbrane lepsi zombici, lepsie kampane ako v left 4 dead 1 a nie su vsetky po tme ale mohlo tam byt tych kampani viac ,) , multiplayer hlavne realism versus je najlepsi a je tam vela mutacii ( modov hry ) .....asi najlepsia tymova hra na svete a to sa mi paci :)

-1 Dobré Zlé
100%Ades
Musím dát 100%, protože mě hra opravdu mile překvapila. Než jsem si to zahrál jsem říkal, že to bude ptákovina. Grafika, prostředí umělá inteligence atd... vše super- až na děj.:-D ale super odreágovačka.

-1 Dobré Zlé
100%zdeni
je to najlepsia on-line hra aku som kedy hral najlepsi je versus mode kde mozete hrat za special infected a hrám ju aj on-line a vím aj vytvorit server aj ked nemam original :-D Takze 100% haha

-1 Dobré Zlé
Nový zombíkovia a grafika je jediné čo je dobré. Dej hrôza, mapy hrôza, náročnosť na takýto engin vysoká. Ovládanie hrozné a atmosféra komická, nie hororová, takže hra je pre mňa sklamanie.

-1 Dobré Zlé
Čakala som oveľa viac, najprv ma zarazili zombie, je ich málo a potom ešte grafika, síce je dobrá, no nie perfektná. Stereotyp, by som to nenazvala, skôr by som povedala, že je to po čase nuda a málo máp a slabý dej, tomu ešte viac dopomohli. Som sklamaná...

-1 Dobré Zlé
Dobra hra so vsetkym co k tomu patri. Najlepsia zombie FPS.Musite si ju rozhodne kupit inak pridete o kvalitný single aj multiplayer zazitok.

-2 Dobré Zlé
90%Dado
Left 4 Dead 2 je jasným príkladom, ako by mali vyzerať pokračovania úspešných hier. Hra je oproti jednotka ešte viac prepracovaná. Konečne si to môžete so živou mŕtvolou vyriešiť aj ručne stručne pomocou nových zbraní, vďaka ktorým sa dokonca aj singleplayer, ktorý je aj tak len akýmsi predkrmom pred hrou pre viac hráčov, stáva omnoho väčšou zábavou. O už načatom mutiplayeri toho veľa písať nemusím, tí, čo hrali prvý diel, určite dobre vedia, že hra po siete sa inak ako "pecka" nazvať nedá.

-2 Dobré Zlé
100%rukos1
perfektna hra s perfektnou grafou a ti zombí ci to ani nehovorim ja som fanda krvakov a tuto hru odporucam tim coradi vrazdia zombi a neboja sa krvi

-2 Dobré Zlé
+hratelnost
+AI nepriatelov
+grafika
+multiplayer
+nove zbrane,mody
+zombii a motorová píla :)

-malo novych map,mozno casom pribudnu

-2 Dobré Zlé
podla mna dost dobre hlavne mp treba skusit to je na tom asi naj a su tam tak tiez rozne mody co sa mi tiez paci takze u mna 93 %

-2 Dobré Zlé
100%despi
vidno že autori si na tom dali záležať...v porovnaní s L4D1 je to dlhšie,lepšie prostredie,lepšie hlavné postavy,zbrane,atmosféra,lepšie spracovaný zombící,nový bossovia,ťažšie,lepšie dialógy,grafika,kolá na seba nadväzujú,v poctate všetko je tam omnoho lepšie,sekera a najmä tá panvica ma úplne dostala:) je to veľmi kvalitná hra,mńa baví už len máločo ale toto je fakt pecka,u mňa rozhodne 100%

-2 Dobré Zlé
je to paradna hra lepšia ako 1 super zbrane veci sekera gitara motorka atdd maš tam aj super kola

-2 Dobré Zlé
100%erver
Myslím si, že táto je oproti jednotke oveľa, ale oveľa lepšia...zase zombíci...ale aký!!! Tentokrát sa im to fakt vydarilo. Jednotka má odo mňa iba 70% kvôli velikánskym nedostatkom a nezmyslom...táto dostáva 100%. Je v nej veľmi veľa levelov...hral som ju zatiaľ ibha pri kamošovi ale je to super! Takže 100%!

-3 Dobré Zlé
Left4Dead2 neni az tak dobra zombie hra racej by som uprednostnil dead rising nez toto ale ako mensia zabavka je to dobre.

-3 Dobré Zlé
Lepší zbrně,Witch už chodí,motorovka a boj na blízko,víc speciál zombies,už to má příběh to sou + a - noo.... hmm co? Težko říct....mno jedna vítka tu je ale ta pod - nepatří a ta je že tam neni moc tma jako v L4D

-3 Dobré Zlé
Hru sa oplati zahrať len preto že má multiplayer. Pribeh nesplnil moje očakávania. Čo sa týka zbraní a krvy dávam 1*. Kto má rád masakre tak neviem čo tu čítá a už to nehrá. Zhrnutie singleplayer neodporúčam ale za to multiplayer na 80% ...

-3 Dobré Zlé
čo povedať?? z večšiny hier čo som sa tešil na druhú časť tak ma vždy sklamala
ale toto je úplne niečo iné pretože : skvelé príbehovo previazanie kampaní veľa zbraní aj ručných veľa vybavenia veľa SI veľa skinov bežých zombákov pekná grafika veľa modov pekné menu už ma nič iné nenapadá takže ja dám takých férových 97

-3 Dobré Zlé
Táto hra je skôr vhodná na MP, pretože keď hráte "misie" s AI tak to je niečo hrozné, ale tak dá sa to udržať. Príbeh to nemá žiaden ide iba o to aby ste unikli do bezpečia, nenastávajú žiadne zvraty ani žiadne prekvapenia.

-4 Dobré Zlé
100%fekino
toto nieco uzasne o 100 krat lepsie ako LD 1 konecne tam mate aj nie len zbrane ale aj pilka sekera macety panvice D: aa grafika uplne super ked streli ta do zombika uplne mu videt crevaa jeto realnejsie ako 1 na vsetko to uplne dobre dopadlo podla tato hra si zasluzi 100% je tam vela plusov ale zatial som nenasiel bugy a najlepsia kapitola je podla mna hard raine alebo ako sa to vola alebo swam fever ! ale je aj dobra parish ale mohol tam bit lepsi konec ked tam uz ukazovali stihacky mnoo ale aj tak davam 100% lebo je vyborna hra

-5 Dobré Zlé
presne toto je hra aku som si predstavoval,nove zbrane,vela novych zbrani na dialku i na blizko a zombici su perfektne spracovany a to nehovorym o tom ked zombika trafite brokovnicov do tela to mu mozete spocitat vsetky rebra.L4D2 ma vsetko co v l4d chybalo az na tu panvicu co je podla mna trochu prehnane ale taka katana a laserove zameriavace tam maju byt ako aj nova bomba a pistol.Co sa krvi tyka je jej tam tolko ze by nahradila cely dunaj.Bosovia su ovela drsnejsi ako napr. smoker a novacik charger ale hunter a witch su trochu pozadu pretoze ani z jedneho ich utoku som nevysiel s poranenim,co je skoda pretoze v l4d to boli najobavanejsi infikovany.

-5 Dobré Zlé
velice povedené pokračování prvníhodílu left 4 dead. dobré efekty spousta zbraní oproti jedničce noví zombíci ale mrzímě chimí my tam množství zombíku je jich tam mnohem mín.

-6 Dobré Zlé
je do dobra hra len tam naprkl v poslednom kole furt chodily zobbici ale nevadi ale je to super hra sice som ju za 4 hodiny presiel ale nevadi

-6 Dobré Zlé
100%fero96
Super hra no lepsie je asi setko as na grafiku ta je podla mna ta ista no aj tak pecka skvelee na odreagovanie no nic lepsie na odreagovanie neni najviac sa my paci ta panvica aj motorovka ujde jednoducho u mna 100%

-6 Dobré Zlé
Grafika - 7,0
hratelnosť - 7,0
atmosféra - 7,5

Hral som túto hru len chíľku a moc ma nenadchla , či už grafika alebo hratelnosť :)


-8 Dobré Zlé











100%matorx








100%Neuer

100%misor2



90%J0ZQ


100%simak








100%Ryan10

100%Bill10

100%Brad10














100%Foren

100%SABS

100%Neeuer

100%Kane88


100%Keith2



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |