HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21191
5455
5063
1438
1600
7336
6051
12939
1687

Online 6423 užívateľov

Hry > Tomb Raider: Underworld > hodnotenie


Tomb Raider: Underworld
85%

Moje hodnotenie - Tomb Raider: Underworld





Recenzie - Tomb Raider: Underworld





Užívateľské hodnotenia - Tomb Raider: Underworld

100%jazz81
je to super hra perfektná grafika a všetko ostatné ma to dobrý dej ktorý súvisí z LEGENDOM, a len idiot o tej hre povie že to je blbost

+13 Dobré Zlé
96%akto
Fakt vyborna hra, velmi sa mi paci, podla mna je to najlepsi Tomb Raider zo vsetkych. Grafika je velmi pekna (hlavne Thajsko je prekrasne, radost pozerat). Hru som presiel celu a dalo to vcelku zabrat, takze urcite sa potrapite pri jej prejdeni.

+9 Dobré Zlé
perfektna hra.grafika je nadherna.pribeh je tiez skvely a pre tych ktori TRU nehrali to mozem len a len odporucat.;-)

+8 Dobré Zlé
Je to fakt dobrá hra. Občas ma kamera naštvala, ale ináč je to skvelá hra. Dobré logické hádanky, nepriatelia, atď...

+8 Dobré Zlé
Normálne sa čudujem, som túto hru prešla prvýkrát bez návodu:)...Sem-tam som nevedela kde sa nachádzam, kvôli kamere, a chýbalo mi tam behanie po Croftovskom sídle, ale inak sa mi tam páčilo úplne všetko.

+5 Dobré Zlé
No konecne,uz som presiel vsetky diely tomb raidera boli velmi zaujimave ale i dost tazke,tesim sa na toto nove pokracovanie podla mna ma tvorcovia nesklamu nezmyselnim pribehom...,dost dlho pracovali na tomto diely dufam ze bude Super !...

+5 Dobré Zlé
Naozaj super hra,grafika je čosi neuveritelné,missie,dej,zbrane......to všetko je super.Mali by ste si to zahrať.

+5 Dobré Zlé
no tak tenoto diel TR my dal asi zabrat najviac zo vsetkych :-)) ale dalo sa to prejst bez navodu :-) krasna grafika :-) najkrajsie bolo podla mna asi THAJSKO :-) ta pestrost prirody :-)) no dali si myslim ze na tom celkom zalezat :-)proste skvela hra :-)) dufam ze sa LARA este vrati a este v lepsej kondicii ako teraz a predtym :-))

+5 Dobré Zlé
Ja mam rada Tomb Raider .. Underworld sa vydaril len ma obcas hneva sipka a ked ruckuje... grafika je perfektna ...

+4 Dobré Zlé
Nepovedal by som ze sa to velmi lisi od ostatnych titulov tejto serie ale musim uznat ze sa im grafika podarila ale ako aj v anniversary je tam blbe ovladanie.

+3 Dobré Zlé
Môj názor :
Plusy:
+ Príbeh
+ Ovládanie
+ Nové akrobatické kúsky (komínový skok...)
+ Lara (zase je krajšia ako v minulých dieloch)
+ Secrety a Pamiatky

Mínusy:
- Kamera
- Hra je moc krátka

+2 Dobré Zlé
Moje hodnotenie na hru TRU underworld je very good takze 100%. Pacilo sa mi na hre najmä grafika a hratelnost v prostredi je to naozaj super

+2 Dobré Zlé
Hra je v skutku dobre spravená, ako po grafickej tak po príbehovej stránke.
Troška mi prekážalo, že sa tvorcovia rozhodli pre pokračovanie až po vydaní Tomb Raider: Anniversary, nakoľko Underworld sa napája na pokračovanie Tomb Raider: Legend. Strávil som pri tejto hre dosť času ale nie až toľko ako by som chcel, čím chcem povedať, že hra mohla mať viac misií. Záver hry tiež nebol až taký famózny a veľkolepý ako som čakal :-)

+2 Dobré Zlé
Takže táto hra je fakt pecka, čo sa týka príbehu, grafiky... možno mohli trošku doriešiť kameru ale na to sa da zvyknúť, a ako skalnému fanúšikovi mi vadí, že je to trochu krátke. Inak aj rôznorodosť lokácií je skvelá, takisto ako zvuky, veľmi ma potešili tie ozveny, ak je priestor rozľahlejší.

+2 Dobré Zlé
takze paci sa mi grafika, dobra hratelnost, soundtracky, obleky a fakt konecne dobrý dej. Mínusi len tolko že kusok zle ovladanie a aj ta kamera ale len niektore momenty.

+2 Dobré Zlé
Tomb raider Underworld je vynikající hra a doporucuji vsem ma peknou grafiku a hratelno(dokonce i dej)toz doporucuji.

+2 Dobré Zlé
pridavam sa k ostatnym skvely pribeh vyborna hratenost detailne prostredie a omnoho viac mozem len odporucit


+1 Dobré Zlé
tu to hru jsem hral u kamarada a byl jsem prekvapen s velice dobrou grafikou a celkovy dojem byl velmi dobry a davam 91%

+1 Dobré Zlé
100%JkTR
Toto je podla mna perfekt hra oplati sa ju hrat davam 100% ovladanie perfekt no je to best hra tesil som sa nanu som velky fanusik Lary zatial bolo naj LEGEND ale ked vyslo toto hned som smenil nazor 100%

+1 Dobré Zlé
Hra je naozaj uzasna grafika tak isto naozaj si dali vyrobcovia na tom zalezat toto je najlepsi diel TR preto davam 100%

+1 Dobré Zlé
perfektna hra super grafika super nw prostredia ale jedno percento je to ze je to kratke :( mohlo to byt dlhsie

+1 Dobré Zlé
dobra hra s peknou grafikou ,najlepsie ma to bavilo pod vodou tam je to sranda a aj misie su tam fajn spracovane cize 85%

0 Dobré Zlé
Lara Croft
+grafika
+pribeh
+hadanki
+prostredie

-hratelnost
Nikdy som nebol priznivcom Lari Croft ale ked som presiel tuto hru zmenil som nazor

0 Dobré Zlé
Bravó. Je to presne to, čo som po TR:7 a TR:A očakával. Príbeh veľmi pekne nadväzuje na TR7 a s prihliadnutím na remake prvého dielu tejto krásnej série (Tomb Raider: Anniversary) je hráčovi jasné i kto je Natla (ak samozrejme TR:A hral). Grafiku hodnotiť nebudem, je jasné, že v prípade Tomb Raidera sa tá zlepšuje každým dielom(Thajsko). Ovládanie - trochu mi vadila kamera pri otáčaní a skákaní dozadu napríklad z nejakej rímsy ale inak to bolo v poriadku. Headshoty som oproti predchodcovi využíval pomerne hodne (vždy keď som mal naplnený ten agression bar) a často avšak dá sa to zvládnuť s trochou trpezlivosti aj bez nich. Čo mi tam však chýbalo? Samostatná tréningová časť v Larinom dome - tentokrát sa tvorcovia rozhodli vyhodiť dom do vzduchu už počas deja hry čo je podľa mňa škoda. Ďalej by som uvítal možno ešte nejakú peknú dennú letnú lókáciu naviac, vzhľadom na to že vodných a zimných bolo pomerne veľa, zato letných málo a podobné slow-motion pasáže aké boli v 7 diele - veď to boli príjemné prechody namiesto video sekvencií, no nie?. No a veľmi ma mrzí znova ten otvorený koniec. Vzhľadom na to, že nová séria TR by sa mala niesť v inom duchu, mala sa táto Avalonovská séria podľa mňa uzavrieť, avšak uvidíme čo nám prinesie pokračovanie. Hodnotím veľmi podobne ako som hodnotil TR:A - avšak dávam bod naviac za krásnu grafiku a za to, že je to stále ten istý dobrý Tomb Raider, na akého sme po remaku série zvyknutí.

0 Dobré Zlé
Velmi dobra hra. Ku kladom by som dal grafiku, tu musim velmi pochvalit. Shader je neskutocne krasne spracovany. A aj ovladanie. Pocul som nanho vla ludi nadavat, ale mne to vyhovuje. A este aj obsiahlost hry. Za nevyhody by som dal tazsie leveli, ako v inych hrach, ale hold na to si musite pri tomb raiderovi zvyknut.

0 Dobré Zlé
Táto hra je proste skvelá :)
Tomb Raider Underworld som síce prešiel ale rád si ju vždicky zahrám.
Grafika-Perfiš
Ovladanie-Skvelé
Príbeh-Dobre spravili že pokračuje z Legend
Akrobaticke kúsky-Uau
Už mi treba len dokúpiť si Lara's Shadow a Beneath the Ashes :D


0 Dobré Zlé
tomb raider 8 me velmi prekvapil.dobry pribeh.grafika.hodne snadny souboje.mohlo jich tam byit vic.motorka by mohla byt hezci.ale jinak hodne dobra hra a tesim se na dalsi dil.Jak jsem se dival na youtube tak verzi tomb raider underworld na ps2 uplne zkazily na pc je to mnohem hezci.(podivejtese na verzi pc,ps2 thajsko).skoda ze verze pc neni v ps2.
Svym ps2 verze je originalni.(jina)...


0 Dobré Zlé
Aj keď séria Tomb Raider nepatrí medzi moje obľúbené, musím povedať, že ma Underworld milo prekvapil. Veľmi sa mi páči grafika, ktorá je tu výborná(najmä hlavná hrdinka:)), prostredia v ktorých hra prebieha a nepriatelia. Jediné čo ma pri hraní tejto hry vždy odradí je veľa veľa logických hádaniek a málo akcie. ***80%***

0 Dobré Zlé
Hru som niekoľkokrát prešla a asi je aj od veci písať recenziu tak neskoro po vydaní, ale tá hra sa proste dá hrať hocikedy.
- bezduchý dej
- chýba mi sídlo, to k tomu proste už patrí (Áno, viem, že vybuchlo, ale mohlo tam byť len ako dodatok.)
- málo možností vlastnej interakcie, musíte ísť podľa presne daného návodu, ktorý vytvorili
- blbé ovládanie kamery, skákala si ako chcela a kam chcela
- grafické bugy
+ pekné spracovanie herného prostredia
+ zaujímavá myšlienka
+ dlhšia doba hrania, ak sa nehrá s návodom

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


0 Dobré Zlé
Najnovší Tomb Raider príjemne prekvapil, grafika, pohyby, zvuky, štýl boja, úlohy, hádanky, lezenie, dynamika, všetko je OK. Sem tam sa nájdu aj chyby a občas to vie trocha nudiť, ale na kvality ostatných dielov je toto majstrovské dielo.

0 Dobré Zlé
-: bugy, otrasná kamera, často nesprávne reagujúce ovládanie, umelá inteligencia, frustrácia, herná doba
+: Lara, grafika, audio, hudba, dizajn úrovní, lokácie, výbava a zbrane, nové animácie, hlavolamy, bonus materiál
Verdikt: Lara pokračuje vo svojom pátraní po svojej mame po celom svete a zastaví sa aj na takých exotických miestach, ako je Mexiko, Thajsko, Stredozemné more, no taktiež sa schladí na sever a hlboko pod povrchom. Cestou môže využívať nové technológie ako kameru alebo PDA pre uľahčenie cesty jednotlivými úrovňami, ktoré pôsobia skvele a obsahujú nové prvky, od čoho sa odvíjajú aj nové vlastnosti a animácie hlavnej hrdinky. Zbrane na likvidáciu nie chytrých nepriateľov nadväzujú na svojho predchodcu, Legend. K dispozícii sú aj špeciálne artefakty. Na Legend nadväzuje aj príbeh, takže sa možno stretnúť aj postavami ako je Amanda alebo Natla. Autori do hry zapracovali viaceré skvelé myšlienky, no tie všetky sú odsunuté do pozadia pre technické problémy, ktoré pripomínajú diel The Angel of Darkness. Tým dominuje otrasná kamera, ktorá miestami znemožňuje ďalší postup a na druhú stranu je to ovládanie, ktoré často nereflektuje zámer hráča. Zábava sa tak postupne vytráca a nastupuje frustrácia, keďže zlá kamera a chybné ovládanie sú najväčšími prekážkami, ktoré v hre treba prekonať.

0 Dobré Zlé
100%Brad10
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..

0 Dobré Zlé
Uz keby Edison urobil tomb raider pod zanrom AKCNA HRA A NIE ADVENTURA ... tu skacem tam skacem pozrem navod kam skocit a skacem a skacem a zabijem yetiho a yas hodinu skacem aj Tomb raider chronicles bol akcnejsy

-1 Dobré Zlé
není to tak dobre jako legend nebo chronicles je to slabši grafika lepší akurat byto melo byt vic rosmanenetejší připeh

-2 Dobré Zlé
Všetko podstatné som už napísal v Tomb Raider: Legend. Jediné mínus čo ma napadá, je absencia next generation grafiky.

-4 Dobré Zlé
















80%puck

85%Ben


100%Tomy77












| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |