HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21237
5455
5063
1438
1600
7336
6070
12989
1687

Online 30859 užívateľov

Užívateľ > .JOKER.08 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Bol zaciatok roka 2009, kedy mi tuto hru ukazal moj vynikajuci kamarat. Dost sa mi pacila ta grafika, vlastne som si pomyslel ze taku som v hre este nevidel. On to uz mal vtedy davno vyhrate, takze mi to pozical na dost dlhu dobu. A za to som mu velmi vdacny. Tato hra mi ukazala nieco uplne ine, ako ostatne hry. Grafika tam bola na tu dobu vynikajuca, (ved ta hra ma uz asi 4 roky) a tiez tie suboje a triky. Ale to aj tak nie je vsetko. Hry co som hral predtym boli sice graficky dobre, ale tato hra mala o dost naviac. Mala totiz najlepsi dej a pointu z hier co som do vtedy hral. Jednoducho ma chytila za srdce. Ja som to prezival ako nejaky dlhy film. Ta hra ma v sebe skryty cit. Ale su ludia, ktorym ide v hrach len o zabijanie, bitie a strielanie(ako napr. GTA) Ti zrejme nechapu o com tu ja hovorim. A ked uz sme pritom tak Assassin's Creed je od UBISOFTU a UBISOFT ma vsetky take hry. Nesklamal a ani nesklame. Tuto hru mozem oznacit ako najlepsiu hru za moj zivot, ako moju srdcovku. Ja davam bez pochyby 100%.
Tak minuly rok (2009) som presiel najlepsiu hru aku som za svoj zivot hral - Assassin's Creed (moja srdcovka). A asi tyzden na to som prave tu na abcgames.sk nasiel hru s nazvom Assassin's Creed II. Okamzite som vystartoval na UBISOFT stranku, kde som nasiel aj prvy oficialny trailer. Strasne ma to potesilo. Od vtedy presiel uz rok a Assassin's Creed II vysiel na PC. No nemohol som si ho kupit. Bol som smutny. Potom som to mal pozicane, no neslo to, lebo UBISOFT vyvinul novy ochranny system UPlay, ktory umoznuje kupenu verziu hry hrat len jednemu uzivatelovi. No ale stale mi nieco v hlave hovorilo, ze trpezlivym cakanim sa to dostane do mojich ruk. Trpezlivost sa vyplatila. Dostal som dar...dar od mojho bratranca. Dostal som krasnu originalnu verziu Assassin's Creed II. Jemu to dali na PC, lenze on uz to ma na PS3. Jednoducho akokeby boh vedel, ze niekomu to chyba. Teraz to hram a ma to uzasnu nadcasovu grafiku a tie suboje su proste skvele...a ten dej je uzasny (pomsta rodiny) dost ma to fascinuje. UBISOFT ma nesklamal. Vyrobil vec, ktoru by ina spolocnost nevyrobila...vyrobil pokracovanie na hru, ktora vo mne zanechala asi najsilnesie pocity a dojmy. Davam 100%!!
Ten film som este nevidel, ale musi byt skvely, lebo ta hra je uplna pecka :)
Ma skvelu grafiku, dobry dej a hratelnost mi dost vyhovuje.
UBISOFT ma opat nesklamal :) !! Davam 100%.
Uz dlhsie sa mi pacia filmy o Batmanovi (hlavne tie posledne dva od Christophera Nolana), ale ked som pocul o tom, ze existuje nova hra Batman: Arkham Asylum, pomyslel som si, ze to nebude az take strhujuce. A to preto, lebo v suvislosti s Batmanom v hre mi nenapadlo nic ine, ako LEGO BATMAN. A este k tomu niektore hry podla filmov, alebo podla predurceneho deja, sa mi az tak nepacili a boli celkom nudne. Ale potom som si na to pozeral screenshoty a zdalo sa mi to byt skvele na to, ze je to od Warner Bros spolupracujuci s Rocksteady Studios. A teraz tu hru mam a je to fakt skvela hra. Ma uzasnu grafiku, prepracovane triky a bitky.
A som strasne rad, ze tam je moj favoritny JOKER (najoblubenejsi protivnik) ...ved mam podla neho aj moj nick...
Je sice trochu iny ako v Temnom Rytierovi, ale aj v tejto hre vyzera skvele a miestami sa sprava sialenejsie ako ten filmovy v podani skveleho, ale bohuzial neboheho Hedga Ledgera... Jednoducho som to vobec necakal, ze by mohla byt takato super hra s dobrym a chytlavym dejom o Batmanovi (ale vzdy som v to dufal!)
Davam 100%. :) A som strasne rad, ze tu hru mam. :) Za to dakujem mojmu bratrancovi. :)
Hral som uz vela zanrov hier, ale po takom uvazovani som zistil, ze nemam ziadnu hororovu hru....chcel som taku, ktora je dost krvava, kde su rozni mimozemstania alebo tak....jednoducho horove sci-fi. A moj bratranec mi odporucil hru Dead Space. Pozrel som si na nu screenshoty a trailery a fakt sa mi pacila. Tak som si ju kupil. No a mozem povedat, ze uz od zaciatku, kde sa este nic take nedeje, sa mi ta hra fakt pacila. Grafika ma ohromila, vobec som taku necakal....no ale postupne ako som to hral, napatie mi vzrastalo a tlkot srdca sa mi stupnoval....:D Ma to fakt horovu, napinavu atmosferu, aj ked na vas nic neutoci, tak sa bojite, pretoze v tej hre robi vela aj zvuk, hudba a tak....ked je ticho a tma, tak pocujete len nejake sramoty z tej pokazenej vesmirnej lode, na ktorej ste, a cakate, kym na vas nezautoci dalsi mutant vytvoreny z cloveka, ktory bol nakazeny vesmirnou mimozemskou infekciou....a krvou v tej hre fakt nesetrili:D Je to pecka:D Uz sa tesim na dvojku....
Takze tuto hru som dostal minuly rok v Juni a hral som ju az do teraz. Dna 15. 5. 2010 som ju presiel. Je to najlepsia strielacka aku som doteraz hral. Ine strielacky su len take, ze len palite a strielate vokol seba a je to uplny chaos.
Far Cry 2 taka nie je! Ta hra ma realnu pointu a dej. Ked to hrate, mate pocit, ze je to dlhy zamotany film, ktory sa na koniec aj tak uplne zvrtne. O grafike sa ani nemusime bavit. Je to proste uzasna hra. UBISOFT ma nesklamal. Tuto vetu som uz vela krat povedal:) Bez pochyby davam 100%!!
Tak podla mna je to najlepsie GTA ake vyslo. Hra je dost realna a paci sa mi.
Ale na hry od UBISOFTU to nema ani nahodou!
Od UBISOFTU som si kupil na konci Juna 2009 letecku hru Tom Clancy's H.A.W.X. Bola to vtedy paradna hra, lebo ma zacali bavit lietadla. Ked som sa dozvedel, ze UBISOFT vydal hru Heroes Over Europe, tak som nevahal a do 4 hodin som ju uz mal a hral som ju. Podla mna je to skvela hra s brutalnou grafikou a ovladanim. Milujem lietadla z 2. svetovej vojny a este k tomu ked je to nova hra tak je to super. UBISOFT ma zatial v nicom nesklamal a myslim, ze ani nesklame. Tie niektore hry, co sa maju vydat vyzeraju tiez brutalne...
Niekto tu povedal, ze Heroes Over Europe je, citujem "na hovno"; a ze sa tam neda nastavit grafika a ze je to moc narocna hra pre PC na tu tzv. zlu grafiku. Ja som si ju nastavil naplno a ide to bombasticky a bez ziadnych problemov; a to mam NOTEBOOK!
Nastavene naplno to vyzera uzasne :)
Davam 100%!
Najlepsia racingovka aku som hral :) Ma zatial najrealnejsiu grafiku zo vsetkych NfS. Fakt dost dobra hra.
Ked som sa dozvedel o novom Prince of Persia, tak som sa isiel pozriet na tuto stranku....pozel som si screenshoty a wallpapery. Najprv sa mi zdalo divne, ze je to kreslene, ale potom mi to bratranec pozical a ja som z toho bol dost nadseny....styl, akym je to nakreslene, je krasny, takze grafika sa mi velmi pacila,boli tu dobre efekty, v hre je pestra skala farieb....dej bol podla mna tiez dobry....vela ludi tuto hru kritizuje prave pre odlisnost grafiky, deja, ktory nenadvezuje na predosle diely, ale ja som si hned zvikol....bol som rad, ze je to ine....az do chvile, kym som si nekupil najnovsieho Prince Of Persia: The Forgotten Sands, som tento diel povazoval za najlepsi....no ale aj tak je to velka pecka :D
Ku hram Prince Of Persia som sa dostal asi pred siedmimi alebo osmimi rokmi...konkretne to bol Prince Of Persia: Warrior Within. A velmi sa mi to pacilo. Zistil som si dej aj z jednotky a chytil som sa nanho...a o niekolko rokov neskor som zacal hrat noveho kresleneho Prince Of Persia z roku 2008. Aj toho som zaradil medzi uzasne hry...no a ked som ho presiel, tak som sa dozvedel o dalsom pokracovani. Ale neskor sa ukazalo, ze to nebude celkom uplne pokracovanie. Nie je to piate pokracovanie,...odohrava sa to medzi dielmi Sands Of Time a Warrior Within. Da sa povedat, ze sa tu vysvetluju niektore nevyjasnene veci, ktore sa udiali medzi tymito dvoma dielmi...to sa odzrkadluje aj na tom nazve...Trailer na to vyzeral fakt brutalne...No tak som si teda noveho Prince Of Persia: The Forgotten Sands kupil, a mozem povedat, ze to bolo nieco vynikajuce. Neviem, cim mam zacat :D... Dej bol uplne super, mal zmysel a bola tam aj vyborna hudba, ktora vzdy hra velku ulohu ...no a grafika bola paradna, bola robena v peknom style, v takom, ako bol v tych starsich dieloch, ale o mnoho vynovenejsom s ovela vacsimi efektamy. Ked uz sme pri tych efektoch, tak uzasne boli pri bitkach s pustnou armadou, rozne spomalene efekty, super triky...no ale najlepsi bol ten zaver, to uz bolo ako moderny film s najnovsou technikou pocitacovych efektov. Bolo to presne take, ako to mam rad...A bol som milo prekvapeny s ceskym dabingom, pretoze co sa tyka verbalnej komunikacie, hlas uplne pasoval do otvarania ust postav a aj sa im dost hodil, bolo to ako vo filme...No jednoducho brutalny diel, asi ten najlepsi z hernej legendy od UBISOFTU...Davam rozhodne 100%!!
V poslednej dobe ma zacali bavit lietadla, tak som si povedal, ze by som si mohol kupit nejaky letecky simulator.
Moj bratranec mi povedal, ze UBISOFT ma novy letecky simulator od Toma Clancyho-H.A.W.X. Mam najradsej UBISOFT, takze ma to potesilo.
Ked som si na to pozrel trailer, nevahal som a o tyzden som si to kupil.
Takyto simulator som vzivote nevidel, ma brutalnu grafiku a aj dobry dej.
Odporucam kazdemu, kto ma rad letecke simulatory:)
Myslim, ze GTA IV na tuto hru nema. Ta grafika, efekty, pohyblivost su uplne super. Takto by sa mali robit GTA. Keby je GTA od UBISOFTU, tak by to bolo uplne o niecom inom. A este k tomu Vin DIESEL:) nemam co dodat
Je to uplna pecka!



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |